Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שזה ישנה משהו, אבל שווה לקרוא....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
לא בטוח שזה ישנה משהו, אבל שווה לקרוא....

הנה קישור

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/897/694.html?hp=16&loc=3&tmp=6806

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני מבין מהכתבה שאין הבדל משמעותי בין 95 ל-96. חזרו על זה כמה פעמים אבל אני אחזור על משהו שכבר אמרתי פה באחד הדיונים בנושא: כשהמיני שלי מתודלקת ב-95 אני נתקל בבעיות התנעה, בעיות סחיבה ולדעתי גם בשריפה לא טובה של הדלק לפי כמות העשן. לעומת 96 שאיתו כל הבעיות המוזכרות נעלמות. כמובן שהדלק מעורבב עם תוסף בשני המקרים.

האם למישהו יש הסבר? או שאולי המיני קצת היפוכונדרית?

פורסם

אין הבדל משמעותי אומר שיש הבדל מסוים, וגם אני לא כל כך מבין מהכתבה האם כדי או לא כדי לתדלק 95 במקום 96

למה אף אחד שם בכתבה לא יכול לכתוב את השורה: לא צריך לתדלק 96 יותר ב 100 אחוז, או כן צריך וכן כדאי להמשיך. עושה רושם שרוצים לשמור את זה בסוד או שלא כל כך יודעים או שאני לא מבין מה כתוב. חוץ מהדברים של נמרי, שהם חד משמעיים, אך הם כל כך קצרים יחסית למשקל הכתבה, הכול שם קשור לסטטיסטיקות ודברים שנוגעים לתחנות הדלק ופחות מתמקדים בהבדל בין הדלקים – גם אם הוא קטן ביותר.

אני דווקא מסכים עם העלייה במחיר, מלאי עומד עולה כסף, אני לא מסכים עם העלייה הקיצונית במחירים ולא מבין מדוע הוסר הפיקוח. אבל בכל זאת, אחרי מה שאתה כתבת, אני ממשיך לתדלק 96 פלוס תוסף.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נראה לי שהם באמת סומכים על זה שהציבור לא מודע להבדל, וברוב התחנות של פז לפחות, עדיין לא ראיתי שלט "נטול עופרת" על המשאבה של 96.

וזה גם נראה לי הסיבה שהם עדיין לא השוו מחירים לפער הגיוני בין ה-95 ל-96.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
נראה לי שהם באמת סומכים על זה שהציבור לא מודע להבדל, וברוב התחנות של פז לפחות, עדיין לא ראיתי שלט "נטול עופרת" על המשאבה של 96.

וזה גם נראה לי הסיבה שהם עדיין לא השוו מחירים לפער הגיוני בין ה-95 ל-96.

תדלקתי ב"דלק" במערב ראשון (ליד הום סנטר) ולשאלתי בנושא מנהל התחנה אמר במפורש כי 96 הינו דלק עם עופרת (הם מוכרים אותו שם עדיין) ו-95 נטול.

לעדכונכם.:-)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
תדלקתי ב"דלק" במערב ראשון (ליד הום סנטר) ולשאלתי בנושא מנהל התחנה אמר במפורש כי 96 הינו דלק עם עופרת (הם מוכרים אותו שם עדיין) ו-95 נטול.

לעדכונכם.:-)

זה שהוא מנהל תחנה לא אומר שהוא מבין...

העופרת נעלמה מבתי הזיקוק בשנת 2003. אולי במערב ראשון נשארו "סטוקים" מאז....

עודד

• תוכן חדש...