Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שלא.

תשאל בחברת קונקט לוגיסטיקה וסחר בע"מ - האם הובילו כבר רכבים לארץ ?

אם כן, תבקש לקבל שמות ומספרי טלפון בשביל לקבל חוות דעת/המלצות.

אבל למה אתה מתעקש על החברה הנ"ל, אין אחרות? כל חודש מגיעות מס' מכוניות מארה"ב.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

כשתכננתי להביא את הרכב שלי, קבלתי מהם הצעת מחיר.

ההצעה הייתה מעורפלת מידי וגם לשאלות שלי, הם ענו כאילו שאני מפריע להם.

בגלל זה, לא שלחתי את הרכב איתם.

לא יודע אם זה עזר, אך שיהיה בהצלחה בכל מקרה...

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

אלירן שלום,

צר לי אך מבדיקה שערכתי עם שותפי ומנהל המכירות בחברה, לא מצאתי כי פנית אלינו בעבר, יתכן כי ישנה טעות בזיהוי החברה שנעשתה בתום לב שכן הננו עמלים קשות להגיע לקהל מטרה רחב ככל שניתן ותגובה כגון זאת שרשמת יכולה לגרום נזק רב , אנו מציעים הצעות מחיר מסודרות הכוללות את כלל ההוצאות הצפויות מנדבים מידע לכל דורש, ופעמים רבות ממליצים ללקוחות להגיע למשרדינו לפגישת ייעוץ.

אנו עוסקים בתחום שילוח הרכבים יותר משנה, כאשר קהל לקוחותינו העקריים הינם דילרים, אך לאחרונה אנו נחשפים יותר ויותר ללקוחות פרטיים אשר מביאים את הרכבים באופן עצמאי ושמחים לתת לקהל לקוחות זה את המידע הרב שיש בידינו.

אלירן,

הינך מוזמן כמו רבים אחרים להגיע למשרדינו לפגישה, יעוץ וכוס קפה.

בברכה,

משה טאוזר

פורסם
אלירן שלום,

צר לי אך מבדיקה שערכתי עם שותפי ומנהל המכירות בחברה, לא מצאתי כי פנית אלינו בעבר, יתכן כי ישנה טעות בזיהוי החברה שנעשתה בתום לב שכן הננו עמלים קשות להגיע לקהל מטרה רחב ככל שניתן ותגובה כגון זאת שרשמת יכולה לגרום נזק רב , אנו מציעים הצעות מחיר מסודרות הכוללות את כלל ההוצאות הצפויות מנדבים מידע לכל דורש, ופעמים רבות ממליצים ללקוחות להגיע למשרדינו לפגישת ייעוץ.

אנו עוסקים בתחום שילוח הרכבים יותר משנה, כאשר קהל לקוחותינו העקריים הינם דילרים, אך לאחרונה אנו נחשפים יותר ויותר ללקוחות פרטיים אשר מביאים את הרכבים באופן עצמאי ושמחים לתת לקהל לקוחות זה את המידע הרב שיש בידינו.

אלירן,

הינך מוזמן כמו רבים אחרים להגיע למשרדינו לפגישה, יעוץ וכוס קפה.

בברכה,

משה טאוזר

משה שלום רב,

על-מנת שלא ליצור וויכוח מיותר וחוסר הבנה במסגרת הפורום, אגיב מיידית בהודעה פרטית.

כמובן, שאם נפלה טעות, אני מתנצל מראש.

בברכה,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• תוכן חדש...