Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל בעלי המיני בארץ....

העם מישהו יודע את הכתובות של סדנאות לשיפור מיני מינורים בקפריסין ?

תודה עידן ! :shock:

מי היה מאמין שמיני יכולה לסובב לך את הראש ?

פורסם

בלרנקה אני מכיר 2 .לא יודע את הכתובת אבל זה ליד החוף הים.בנקוסיה יש עוד כמה

בהזדמנות ראשונה תעשה טיול באוניה שמפליגה ללרנקה עולה משהוא כמו 200$ יש לך 7 שעות בעיר לקנות גנטים וצמיגים ועוד שטויות

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שלא ממש הבנת את לירוי.

הוא מדבר על סוף שבוע על אונית נוסעים של מנו/כספי, כאשר האניה עוגנת למשך כ-7 שעות בלרנקה, די והותר זמן לחיפושים ורכישות. אתה יוצא מהנמל ופונה שמאלה לרחוב ראשי, שם נמצאות סוכנויות רכב, מוסכים וכו'. הבא בחשבון כי אם תביא עמך עצמים גדולים(ג'נטים וכו') סביר להניח שהמוכסים בארץ יקלטו אותך. עדיף שתיגש אליהם מיוזמתך ותמזער את הנזק.

הפלגה עם הרכב שלך על מעבורת תעלה הרבה יותר מ-200 דולר...

הרץ חיפוש באינטרנט. אין לי ספק שתמצא תוצאות לרוחך, מאחר והקפריסאים הם חובבי רכב וספורט מוטורי מושבעים, קל וחומר מכוניות קלאסיות בריטיות.

ובכלל, האי השכן מוצף במכוניות מדהימות - ובכל ביקור שם יוצא לי להתקל בכמה. השיא? ב.מ.וו M1 8)

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שלום לכולם,מישהו יודע אם יש עדיין הפלגות לקפריסין או יוון?הכוונה להפלגות רכב+אנשים, בעברבשנות ה80 וה90 היה אפשר להפליג אפילו בישיבה על הסיפון.

פורסם

כשיוצאים מהנמל יש לפנות ימינה לכיון איזור התעשיה. היות ושם נהוג לסגור בצהרים יש להזדרז ולא לבזבז את הזמן בקניות אחרות . שהיתי נוסע ללמיסול תמיד היה לפחות רכב אחד עם מספרים ישראלים כך שאני מאמין שיש אפשרות לנסוע עם האוטו. יש לברר את העלות כי במכס לא פרירים הם יודעים שרכבים ישנים נוסעים לא לטיול

פורסם

בגדול,יש מעבורות מחיפה ללימסול, פעמים בשבוע על ידי חברת "סלאמיס". הנציגות שלהם "רוזנפלד", שנמצאת בדרך העצמאות בחיפה מול טרמינל הנוסעים. איתם לקחתי את הג'יפ לראלי בקפריסין. יש צורך לדאוג לתרגום רשיון הרכב ולביטוח בינלאומי. באשר לרזי המכס, אין לי מושג, מאחר והיה ברור בשביל מה הוצאתי את הרכב ומתי אני חוזר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...