Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מחשבות רבות , החלטתי ללכת לכיון רכישת הרלי אלקטרה גלייד משנות ה 70 :-)

נראה לי הכי אופנוע שיש ...

מחפש המלצות לחברת שילוח מאזור ניו גרסי ,בשירשרורים יש פרטים ישנים יחסית .

תודה למגיבים .

אורן

פורסם
אחרי מחשבות רבות , החלטתי ללכת לכיון רכישת הרלי אלקטרה גלייד משנות ה 70 :-)

נראה לי הכי אופנוע שיש ...

מחפש המלצות לחברת שילוח מאזור ניו גרסי ,בשירשרורים יש פרטים ישנים יחסית .

תודה למגיבים .

אורן

היי,

למה ללכת רחוק, יש אחד למכירה בארץ. לחץ כאן

ארז רונן

פורסם

האמת נראה מדהים !!

אבל 120 אלף ש"ח קצת גדולים עלי , מדובר פה באופנוע שנראה כמו המקור ואני מעריך שבמצב דומה ומי שמחפש אופנוע תצוגה ישלם .

בחיפוש ברשת מצאתי שני כלים דומים ( במצב פחות טוב ) בעלות של כ 5,500 $ במדינת ניו יורק .

מחישוב גס שעשיתי אני רחוק שנות אור מה 120 אלף ,יותר קרוב למחצית.

אורן

פורסם
האמת נראה מדהים !!

אבל 120 אלף ש"ח קצת גדולים עלי , מדובר פה באופנוע שנראה כמו המקור ואני מעריך שבמצב דומה ומי שמחפש אופנוע תצוגה ישלם .

בחיפוש ברשת מצאתי שני כלים דומים ( במצב פחות טוב ) בעלות של כ 5,500 $ במדינת ניו יורק .

מחישוב גס שעשיתי אני רחוק שנות אור מה 120 אלף ,יותר קרוב למחצית.

אורן

נכון, יותר הגיוני שיצא לך בסוף באזור ה 60 אלף, כך בחשבון שהמכס מחשב את ערך האופנוע לפי מחירון NADA ולפי מצבו ולא תמיד זה שווה לערך הקניה.

המלצה: אל תשלח את האופנוע לפני שיש לך רשיון יבוא ביד.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

מסכים מאוד עם ההערה ישראל - בשלב זה אני קצת תקוע עם ההחלטה .

ההבדל בין מצב טוב למצב טוב מאוד הוא עצום(כ 20,000 ש"ח ) ואם הבנתי נכון זה עובד לפי מצבי רוח ..

לפי חישוב מהנדה :

Excellent: $13,000Very Good: $8,975Good: $6,700Fair: $4,775Poor: $3,725

בעייה די קשה - תקצבתי את הפרוייקט בכ 60,000 מתוך הנחת עבודה שעלות בארה"ב תהייה כ 6,000 לאופנוע במצב טוב .

לא פשוט בארץ הקודש .

אורן

פורסם

ההבדל בין מצב טוב למצב טוב מאוד הוא עצום(כ 20,000 ש"ח ) ואם הבנתי נכון זה עובד לפי מצבי רוח ..

לפי חישוב מהנדה :

בעייה די קשה - תקצבתי את הפרוייקט בכ 60,000 ש"ח מתוך הנחת עבודה שעלות בארה"ב תהייה כ 6,000 $ לאופנוע במצב טוב .

לא פשוט בארץ הקודש .

אורן

פורסם

לפי חישוב מהנדה :

בעייה די קשה - תקצבתי את הפרוייקט בכ 60,000 ש"ח מתוך הנחת עבודה שעלות בארה"ב תהייה כ 6,000 $ לאופנוע במצב טוב .

לא פשוט בארץ הקודש .

אורן

הארלי בסביבות $6,000 לא יכנס לקטגוריה של Excellent או Very Good אולי ל Good ועם מעט התעקשות מול מעריך המכס תוכל לקבל גם Fair לאופנוע לא מצוחצח ומבריק.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...