Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פעם שמע על מכונית בשם ארבלה? מישהו יכול לתת פרטים תמונות שנת יצורמשהו? האם למישהו פה מכונית כזאת?

הייתה מכוניות כזאת לסבא שלי אי שם בשנות ה 60 הוא אומר שזה היה נדיר מאוד ושמעתי הרבה סיפורים ממנו על הרכב

ואני מת כבר לדעת איזה אוטו זה לפחות איך הוא נראה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בוגווארד אראבלה. תוצרת גרמניה.

יובאה לארץ באופן סדיר בתחילת שנות הששים

800px-Arabella_de_Luxe_02.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לאבא שלי היתה בדיוק כזו. מודל 1964. הוא התלבט בינה לבין BMW700 והחליט על הארבלה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

יובאה לארץ באופן סדיר ?? על ידי מי ?

אם כן, אז הזיכרון שלי צריך טבליות חיזוק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמזכירה לי את הב.מ.וו 700 של אותן שנים :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום.

גם לי היתה איזבלה ולצערי ניגמבה ממני :-(.

אבל האיזבלה והארבלה והא DKW היו מכוניות כמעט זהות לחלוטין והחברה היתה אוטו יוניון לימים אודי

והנציג בארץ היה נמחק בשם גוגו איסר שיצג גם את גוגו מוביל וגם את NSU .

בין היתר הוא גם יצג מכונית מתוצרת גלס שהיתה מדהימה ומיוחדת במינה אם מנוע 4 צל' העומדים בזוגות והיו למנוע הזה 3 גלי ארכובה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
דומה מאד לפורד אנגליה :-)

חח בדיוק רציתי להגיד את זה אבל הקדמת אותי

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
שמזכירה לי את הב.מ.וו 700 של אותן שנים :lol:

אגב לסבי היה אחריה B.M.V 700

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
שלום.

אבל האיזבלה והארבלה והא DKW היו מכוניות כמעט זהות לחלוטין והחברה היתה אוטו יוניון לימים אודי

בין היתר הוא גם יצג מכונית מתוצרת גלס שהיתה מדהימה ומיוחדת במינה אם מנוע 4 צל' העומדים בזוגות והיו למנוע הזה 3 גלי ארכובה.

בברכה בני ל.

נא לדייק

לבורגוורד לא היה קשר לאוטו אוניון.

החברה פשטה את הרגל ב 1961 והחזיקה איכשהו עד 1963 ואז נמכרה ליצרן מקסיקני בשם גונזלס. הוא ייצר את האראבלה והאיזבלה עד 1970. המותגים הנוספים שקשורים בבורגוורד היו הנזה, לויד וגוליית...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שלום.

בברכה בני ל.

עד לפני שנים אחדות עוד היה השלט הדהוי של גוגומוביל מעל החנות שלו ברחוב הראשי של התחנה הישנה. הוא היה מטפל (על המדרכה- בפנים המקום קטן ) גם בוספה 400.(בתקופה שנסעתי באיזטות, אח"כ קפצתי שנות אור ללארק 63 שהיתה צבאית של אבי - היה אז נוהג שיוצא לגמלאות קונה את האוטו שלו במחיר המינימום,רעיון טוב לשמירת הרכב בזמן השירות- וטיפלתי ממול,- אצל גורבן ).

• תוכן חדש...