Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי יבוא רכב שנת 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי מעונין לרכוש רכב שנת 79 שמצאתי באי ביי ולהביא אותו לארץ.

מה התהליך המדויק לפרוצדורה הזו והאם יש מישהו שייבא עצמאית ויוכל לעזור לי ביעוץ של התהליך.

או המלצה על אדם או חברה שמייבא רכבים ישנים עבור לקוחות.

תודה רבה אשמח לכל אינפורמציה.

פורסם

שלום לך .

בדיוק לפני שבועים סיימתי תהליך יבוא ארוך של רכב שנת 79 .

הרכב שלי המתין בנמל בארץ חודשיים! בגלל היתעקשות של משרד התחבורה לקבל את תאריך הייצור המדויק של הרכב {מאחר שהוא יוצר בשנת 79} וזאת בטענה שאם הוא לא בדיוק בן 30 או יותר לא יהיה ניתן לשחררו מהנמל עד לגיל 30.פשוט לא קבלתי רשיון יבוא. גם הוכחות שספקתי מהאינטרנט לא עזרו והם דרשו לקבל אישור בכתב מUMI שגם לא ממש נלהבו לתת אותו.

אינני אומר לך לא ללכת על זה אבל אני מידע אותך שתיקח זאת בחשבון במיוחד כאשר האחסנה בנמל עולה הרבה כסף .

היום אם ההיתי מתחיל שוב תהליך כזה ההיתי מחפש רכב בן 31 מינימום כדי להימנע מבעיות כאלו .

בכל מקרה את הרכב שלי איתר והביא לי בחור נחמד בשם אילן אתה מוזמן לגלוש לאתר שלו ולהתרשם

www.toys4boys.co.il

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
שלום לך .

בדיוק לפני שבועים סיימתי תהליך יבוא ארוך של רכב שנת 79 .

הרכב שלי המתין בנמל בארץ חודשיים! בגלל היתעקשות של משרד התחבורה לקבל את תאריך הייצור המדויק של הרכב {מאחר שהוא יוצר בשנת 79} וזאת בטענה שאם הוא לא בדיוק בן 30 או יותר לא יהיה ניתן לשחררו מהנמל עד לגיל 30.פשוט לא קבלתי רשיון יבוא. גם הוכחות שספקתי מהאינטרנט לא עזרו והם דרשו לקבל אישור בכתב מUMI שגם לא ממש נלהבו לתת אותו.

אינני אומר לך לא ללכת על זה אבל אני מידע אותך שתיקח זאת בחשבון במיוחד כאשר האחסנה בנמל עולה הרבה כסף .

היום אם ההיתי מתחיל שוב תהליך כזה ההיתי מחפש רכב בן 31 מינימום כדי להימנע מבעיות כאלו .

בכל מקרה את הרכב שלי איתר והביא לי בחור נחמד בשם אילן אתה מוזמן לגלוש לאתר שלו ולהתרשם

www.toys4boys.co.il

תום

שלחת את הרכב לארץ למרות שלא היה לך רישיון יבוא ?

פורסם

אם תרצה ליבא לבד, תקרא את יומן היבוא המצורף, הוא מאוד מפורט ולי הוא מאוד עזר:

http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=199

שים לב ששיעורי המיסים השתנו (לטובה) והינם כ 102% או 116% בהתאם לארץ היצור וארץ היבוא.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
שלחת את הרכב לארץ למרות שלא היה לך רישיון יבוא ?

כן מאחר ואין ממש ברירה אחרת .

למשרד הרישוי לוקח בין שבועיים לחודשים להוציא רשיון יבוא מאחר וברוב המקרים הפרוצרודה עורכת יותר מחודש לא ממש ניתן להמתין למשרד הרישוי עד לקבלת הרישיון { שיוצא לפי מס שלדה ספציפי} מאחר ויש סיכוי טוב שבתקופת זמן זו הרכב כבר ימכר.

לכן קניתי והבאתי את הרכב לארץ ותוך כדי המתנתי לרישיון .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

יש בררה!

בדרך כלל אפשר להשאיר את הרכב במחסן של חברת השילוח, עד אשר מקבלים רשיון יבוא.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...