Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש ידעתי היכן למקם את השאלה הזאת.,מאחר והרכב עדיין לא ממש אספנות ודעתי שהרכב מודרני (הייתה לי אחת כזאת זמן רב) בהרבה מובנים....

ראיתי אחת כחולה לא מזמן ביד 2 למכירה (אוטומטית....big no no) אני חושב שזאת אותה אחת שנצפתה מספר פעמים באיזור הרצליה פיתוח בתחילת העשור....

אשמח למידע...

תודה

Porsche 944 turbo

פורסם

בסדר יש גם אחת שהייתה חונה בswiss cottage בלונדון ירוקה מטאלית שנת 86 הייתה שייכת לאיזה בחור ישראלי שעכשיו נמצא בפורום ושואל כמה דוגמאות מן התענוב המוטורי הזה ישנן בארץ?

אגב היא לא באמת טורבו ככה קניתי אותה עם המדבקה מאיזה בחור מהונג קונג..

IMG_1236.jpg

Porsche 944 turbo

פורסם

הייתה אחת כזאת בצבע שחור עם לוחית רישוי אירופאית (יותר מאוחר קיבלה רישוי ישראלי) שתקופה ארוכה הייתה חונה בפתח תקוה ברחוב יטקובסקי אך לפני שנתיים כנראה נמכרה ומאז לא ראיתי אותה.

בסדר יש גם אחת שהייתה חונה בswiss cottage בלונדון ירוקה מטאלית שנת 86 הייתה שייכת לאיזה בחור ישראלי שעכשיו נמצא בפורום ושואל כמה דוגמאות מן התענוב המוטורי הזה ישנן בארץ?

אגב היא לא באמת טורבו ככה קניתי אותה עם המדבקה מאיזה בחור מהונג קונג..

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יש אחת (944 או 924) צהובה שעומדת על מכולה באחת הפירוקיות באזור .

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אני כבר חשבתי שכוונה לוולוו 944 :roll: - זה וולוו 940 סדאן, הדגם הכי נפוץ של 940 בארץ. יש מלא מכוניות האלה.

945 (סטיישן) יש משמעותית פחות. יש כאלה אפילו שגודשות מקורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...