Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמז היחיד כרגע: הרכב צולם בארץ, בחצר של דוד שלי.

IMG_0991a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

האמת שבהתחלה חשבתי שזה צולם במושב זיתן אבל כנראה שלא

הרמז היחיד כרגע: הרכב צולם בארץ, בחצר של דוד שלי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

זה היה מהיר :lol:

אז ככה, לפני 6 שנים בערך, בביקור אי שם במרכז הארץ אצל דודים שלי, הראה לי הדוד וולוו קופה אדומה ממש יפה שהוא שומר אצלו, מוציא אותה רק לטסטים.

אז, עוד לא ממש התעניינתי בצורה כזאת ברכבים ישנים.

היום הייתי אצלו וישר הלכתי לבדוק מה שלום הוולוו (אגב זאת ממש לא הוולוו היחידה שם), וחשכו עיני, האוטו עומד חלוד בשיחים.

שאלתי אותו למה האוטו במצב הזה ומה הוא מתכנן בשבילו, הוא אמר שהוא מקווה בקרוב לשפץ אותה, אני מאוד מקווה שזה יקרה, כי לפי מצב האוטו עוד מעט יהיה מאוחר מדי.

IMG_0992a.jpg

IMG_0993a.jpg

IMG_0998a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

פגשתי לא מעט אנשים עם רכבים נדירים , שטענו שהם "אוטוטו הולכים לשפץ" ובינתיים במשך שנים מאז אמרו לי את המשפט הנ"ל הרכב שלהם הפך לשיח קוצני במקרה הטוב או לגוש מתפורר של חלודה במקרה הגרוע

זה היה מהיר :lol:

אז ככה, לפני 6 שנים בערך, בביקור אי שם במרכז הארץ אצל דודים שלי, הראה לי הדוד וולוו קופה אדומה ממש יפה שהוא שומר אצלו, מוציא אותה רק לטסטים.

אז, עוד לא ממש התעניינתי בצורה כזאת ברכבים ישנים.

היום הייתי אצלו וישר הלכתי לבדוק מה שלום הוולוו (אגב זאת ממש לא הוולוו היחידה שם), וחשכו עיני, האוטו עומד חלוד בשיחים.

שאלתי אותו למה האוטו במצב הזה ומה הוא מתכנן בשבילו, הוא אמר שהוא מקווה בקרוב לשפץ אותה, אני מאוד מקווה שזה יקרה, כי לפי מצב האוטו עוד מעט יהיה מאוחר מדי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תגיד לו שבחייאת רבאק לפחות ישים עליה איזה כיסוי, חבל לראות אוטו כזה עומד ככה חשוף לשמש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני יודע שהוא לא מעוניין למכור אז אני לא מסגיר מיקום או פרטים של הדוד.

במידה והוא יתייאש ואני אדע שהוא יהיה מעוניין למכור אני אפרסם כאן, וגם אם הוא ישפץ אותה אני אשמח לעלות תמונות שלה.

כמה הרכב הזה נדיר בארץ ומה הערך והייחוד שלו?

IMG_0995a.jpg

IMG_0996a.jpg

IMG_0997a.jpg

ארז

פורסם

מדובר במכונית די נדירה, שלפני עידן היבוא האישי "הסתובבו" כאן 15-20 מכוניות כאלו, בערך.

סה"כ מדובר בוולבו 144, פחות או יותר, בעיצוב נאה, שמהווה את הערך המוסף העיקרי שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חבל ומצער לראות רכב במצב זה - ועוד רכב שהיה במצב נסיעה, רכב מיוחד ולא שיגרתי .

מתקשה להאמין שאי פעם ישופץ , ההשקעה כל כך גדולה , מי יודע אילו חיות התנחלו להן ואיפה ומה הנזק לרכב ממה שלא רואים / מראים .

פשוט ח ב ל .

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם
מדובר במכונית די נדירה, שלפני עידן היבוא האישי "הסתובבו" כאן 15-20 מכוניות כאלו, בערך.

אז הוולוו הזאת אחת מהן.

יש לכם איזה רעיון איך אפשר להלהיב את הדוד ולגרום לו לשפץ את הרכב, או לחילופין לגרום לו למכור לפני שיהיה מאוחר מדי?

ארז

פורסם
אז הוולוו הזאת אחת מהן.

יש לכם איזה רעיון איך אפשר להלהיב את הדוד ולגרום לו לשפץ את הרכב, או לחילופין לגרום לו למכור לפני שיהיה מאוחר מדי?

בעוד זמן קצר תהיה השקה של וולבו דומה ששופצה על ידי חבר מועדון החמש מאיזור חיפה. בוא עם הדוד שלך ואולי זה "ידליק" אותו.

הרכב הוא ללא כל ספק רכב קלאסי מבוקש ויפה. עיקר הביקוש נוצר בגלל סדרת הטלויזיה "המלאך" בה היה לוולבו חלק פעיל וקבוע.

שלמה דן גדרון

פורסם

רעיון מצויין, קשה לי להאמין שהוא יבוא אבל שווה לנסות לשכנע אותו.

ארז

פורסם

רכב ממש מעניין, חבל מאוד שהגיע למצבו כיום,

הוא ניראה כאילו נינטש כשהיה במצב מעולה והחליד מחוסר תנועה וזה הכי מקומם אותי.

בתור התחלה שיכסה אותה לפני שיהיה מאוחר מידי (וזה על אחריותך) דבר שני להראות לו את הסרט שאולי יגרום לו לעשות איתה משהוא, מה שאומר או לשפץ או למכור ורק כדי שלא תעמוד כמו שהיא.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

האוטו במצב קטסטרופאלי...:shock: חבל מאד, שהגיע למצב כזה!:cry: אינני יודע או סופר, כמה כסף יש לדוד שלך- אבל שיפוץ שלו ברמה טובה יעלה המון, אבל המון כסף! אינני יודע, כמה עולה כזה במצב טוב בחו"ל, אבל להערכתי לשפץ את האוטו הזה יכול או מישהו "משוגע", שיידלק על האוטו הספציפי, ויש לו הרבה כסף, או מישהו, שיש לו מלא זמן ומקום פנוי, ויעשה את העבודה לבד. היה לי קאפרי במצב דומה, ואף אולי יותר טוב- ואף פחח, שמכבד את עצמו, לא היה מוכן אפילו להסתכל עליו, תמורת שום סכום (ואני לא רוצה להגיד, איזה סכום זרק לי טינו להערכתו, ואמר לי, שאני דפוק אם אחשוב אפילו להשקיע באוטו הזה!) והיום מי, שלקח אותו ממני- משפץ אותו לבד בבית כבר שנתיים, נראה, מה ייצא לו שם! אז נכון, שהאוטו הזה יותר נדיר ויקר- אבל עדיין, הוא במצב גרוע. מה, שלא מובן לי- למה נתנו לו מלחתחילה להגיע למצב כזה?:roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...