Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל בעלי המיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

העלתי לאינטרנט ספר רכב למיני. אני בטח לא מחדש הרבה וזה כבר מוכר לכם אבל זה מרוכז לקובץ אחד וניראה לי שטוב שזה יהיה למרות שיש ספרים יותר יעילים.

זה הקישור להורדה:

http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=56046997

מקווה שזה תורם למישהו.

פורסם
שלום לכולם וחג שמח.

העלתי לאינטרנט ספר רכב למיני. אני בטח לא מחדש הרבה וזה כבר מוכר לכם אבל זה מרוכז לקובץ אחד וניראה לי שטוב שזה יהיה למרות שיש ספרים יותר יעילים.

זה הקישור להורדה:

http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=56046997

מקווה שזה תורם למישהו.

לא נפתח לי הקישור :cry:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

יפה נגיש וכל הכבוד על היוזמה . שאלה לי אל פותח השרשור.

איך אפשר להגיע בצורה זו לספרים של רכבים אחרים האם יש אתר שבו העלו ספרים שונים?.

(פיאט 600 כדוגמא).

פורסם

נזכרתי כעת שיש לי את ספר הרכב של המיני משנת 1984 לרבות פנקס האחריות כרוכים במחזיק פלסטיק מגושם. המיני, שאני המשגיח שלה, (היא שייכת לבת שלי). היא בס"כ יד שלישית וכל בעליה החזיקו אותה שנים רבות והתנהגו אליה יפה. כשהבת שלי .רכשה את הרכב כמובן שקיבלנו את הספר. היא אצל הבת שלי משנת 97 . אגב התקנתי במיני תושבות שסתומים מחוזקות והוא כשיר לפעול בדלק דל עופרת

שלמה דן גדרון

פורסם
יפה נגיש וכל הכבוד על היוזמה . שאלה לי אל פותח השרשור.

איך אפשר להגיע בצורה זו לספרים של רכבים אחרים האם יש אתר שבו העלו ספרים שונים?.

(פיאט 600 כדוגמא).

את האמת שלפעמים בזמן הפנוי אני משוטט קצת בפורומים מח"ול שמוקדשים למיני, ושם כמות הנושאים היא אינסופית, בין כל הנושאים מישהו מפרסם איזה ספר. אני בטוח שיש גם פורומים לפיאט 600.

מעבר לזה, חברת ספרים בשם היינס (haynes) שמוציאה ספרים כמעט לכל סוגי הרכב.

• תוכן חדש...