Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום למייל האישי מייל מפייפאל שאני צריך לסדר את פרטי החיוב שאינם מעודכנים :?

המייל מוביל אותי לקישור שאני צריך ללחוץ עליו כדי לעדכן את הפרטים, כשלוחצים על הקישורית מגיעים לאתר דומה לפייפאל

http://www.buzzbee.dafun.com/

במיקרה שמתי לב שלא ניתן לבחור שום אופציה מהדף אלא רק להכניס את הקוד והסיסמא, וחוץ מזה השם של האתר הינו שונה.

האם יש כאן ניסיון לתרמית ? :|

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
קיבלתי היום למייל האישי מייל מפייפאל שאני צריך לסדר את פרטי החיוב שאינם מעודכנים :?

המייל מוביל אותי לקישור שאני צריך ללחוץ עליו כדי לעדכן את הפרטים, כשלוחצים על הקישורית מגיעים לאתר דומה לפייפאל

http://www.buzzbee.dafun.com/

במיקרה שמתי לב שלא ניתן לבחור שום אופציה מהדף אלא רק להכניס את הקוד והסיסמא, וחוץ מזה השם של האתר הינו שונה.

האם יש כאן ניסיון לתרמית ? :|

גם לי זה קרה פעם

כנס לאתר פייפאל שלך בדוק חיבים וזיכויים אם יש צורך להתקן תופיע לך על המסך הודעה אוטומטית שנדרשת להתקן את חשבונך

לי על כל פנים לא הופיע וליתר ביטחון שיניתי ססמת כניסה

בהצלחה

עופר בן צבי

פורסם

זה די נראה כתרמית- לפייפאל יש מן הסתם אתר "Paypal.com", ששם עושים את כל ההגדרות, אם יש צורך! ואכן, לפעמים הם רוצים לעשות עדכון פרטים- אבל שוב- באתר עצמו, ולא דרך משהו בשם אחר! אגב, יש להם נציגות גם בארץ, ואפשר לוודא את זה מולם- אבל לדעתי אפילו אין צורך, כי זה זיוף די ברור לטעמי!:evil:

אז, תזהרו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברור שזו תרמית. גם אני יכול לשלוח לך מייל בשם Paypal.

אחת התרמיות הכי סטנדרטיות לגניבת סיסמאות היא שליחת מייל בשם האתר והפנייה לכתובת אחרת.

אף פעם אל תתייחסו למיילים שאתם מקבלים כמובן מאליו.

דיווחתי להם על האתר:

https://www.paypal.com/il/ewf/f=pps_spf

כדאי שתדווח גם על המייל.

פורסם

שים לב שאי אפשר להכנס להזכרת סיסמא או מייל, הבאנרים פשוט לא נמצאים שם.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תודה על התגובות, אני אשנה את הססמא ליתר ביטחון.

אגב המייל נראה כך וזה מאוד מטעה אז להזהר, אני כמעט אוטומטית הכנסתי סיסמא על מנת לבדוק מה הבעיה, ובכניסה לפיפאל האמיתי אין לי שום הערה לשינוי כל שהוא.

paypal.doc

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
תודה על התגובות, אני אשנה את הססמא ליתר ביטחון.

אגב המייל נראה כך וזה מאוד מטעה אז להזהר, אני כמעט אוטומטית הכנסתי סיסמא על מנת לבדוק מה הבעיה, ובכניסה לפיפאל האמיתי אין לי שום הערה לשינוי כל שהוא.

בוא'נה אחי זה נראה ממש אוטנטי

פורסם

בנוסף לכל ההמלצות הטובות וביניהן לשלוח ל-SPOOF. המלצה שלי, היא פתיחת חשבון נוסף בג'ימייל שיהיה מיועד אך ורק לאיביי ושיוכו לחשבון הפייפל והאיביי.

בחשבון כזה כל דואר שאינו קשור באיביי, יכנס בהגדרה כ-SPAM.

אני עשיתי זאת לפני שנה וחצי לאחר קבלת מייל דומה למה שקיבלת (כמעט קיבלתי התקף לב), ישר החלפתי סיסמא באיבי ובפייפל והעברתי את כל התכתובות לחשבון אימייל חדש ובתול שאף אחד, מלבדי לא יודע על קיומו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שימו לב גם שבאתר המזוייף לא מופיע סמל המנעול בתחתית חלון הדפדפן בעוד שבאתר האמיתי, כן.

פורסם
בנוסף לכל ההמלצות הטובות וביניהן לשלוח ל-SPOOF. המלצה שלי, היא פתיחת חשבון נוסף בג'ימייל שיהיה מיועד אך ורק לאיביי ושיוכו לחשבון הפייפל והאיביי.

בחשבון כזה כל דואר שאינו קשור באיביי, יכנס בהגדרה כ-SPAM.

אני עשיתי זאת לפני שנה וחצי לאחר קבלת מייל דומה למה שקיבלת (כמעט קיבלתי התקף לב), ישר החלפתי סיסמא באיבי ובפייפל והעברתי את כל התכתובות לחשבון אימייל חדש ובתול שאף אחד, מלבדי לא יודע על קיומו.

יכול להיות גרוע אף יותר.

מאיפה אתה יודע מי, איך ומתי השיגו את כתובת המייל שלו?

ואם זה דלף מPayPal עצמם? או מEBAY? ואם אחד הקונים\מוכרים העביר את כתובת המייל?

אתה לא יכול לדעת ואם תיצור לעצמך תיבת מייל ייעודית לדברים האלה, עליה תסמוך ב100% ותקבל לשם מייל מסריח אתה תיפול בפח בקלות.

תמיד תמיד תמיד צריך לשים לב לאיזה אתר הוא שולח אותך.

כי כל אחד יכול לשלוח לך מייל מ [email protected] בלי בעיה.

פורסם
יכול להיות גרוע אף יותר.

מאיפה אתה יודע מי, איך ומתי השיגו את כתובת המייל שלו?

ואם זה דלף מPayPal עצמם? או מEBAY? ואם אחד הקונים\מוכרים העביר את כתובת המייל?

אתה לא יכול לדעת ואם תיצור לעצמך תיבת מייל ייעודית לדברים האלה, עליה תסמוך ב100% ותקבל לשם מייל מסריח אתה תיפול בפח בקלות.

תמיד תמיד תמיד צריך לשים לב לאיזה אתר הוא שולח אותך.

כי כל אחד יכול לשלוח לך מייל מ [email protected] בלי בעיה.

זה לא מדוייק מכיוון שכיום אני מקבל 7 סוגי אימיילים בלבד בתיבה שכולם בפורמט זהה:

1. מייל שבועי מאיביי על מבצעי השבוע

2. מייל המודיע שהצעתי התקבלה

3. מייל המודיע שזכיתי/הודחתי ממכירה

4. מייל סיום מכירה באיביי.

5. חשבונית פייפל על תשלום עבור זכייה באיבי

6. חיפוש אוטומטי של איביי לפריטים אותם הגדרתי לחיפוש.

7. תשובות מוכרים באיביי לשאלות שלי.

כל מייל שאינו שייך, מנוטר במיידית ואוטומטית ל-SPAM מכיוון שGMAIL לא מזהה אותו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...