Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי עם המשפחה וחברים לעיירה הלמונד בדרום הולנד, לא רחוק מאיינדהובן איפה שאני גר.

מזג האויר היה אביבי וחמים, רוח קלה - מושלם ליום בחוץ.

העיר השיקה לאחרונה פארק טכנולוגי-מוטורי המיועד לאכלס חברות הולנדיות העוסקות במחקר וייצור בתחומים האוטומוטיביים, וכנראה שואפת למצב את עצמה כמרכז המוטורי של הבנלוקס, ולכן העירייה שמחה לסגור את כל מרכז העיר לטובת הארוע.

בנוסף למכוניות האספנות, היו שם דוכנים גם של מועדוני מירוצים, כמה חברות טכנולוגיות בתחום הנעה חשמלית, בקרת תנועה ועוד פה ושם, וכמובן גם הדוכנים (ההכרחיים בהולנד) של בירה מהחבית.

הפארק הטכנולוגי-מוטורי הולך לשמש גם בעוד שבועיים כנקודת ההתחלה והסיום של ראלי ELE, שהוא סבב באליפות הראלי ההולנדי. כמה מהסטייג'ים עוברים במרחק רכיבת אופניים קצרה מהבית שלי, אז כמובן שאני אלך גם לצפות.

בקיצור, היו שם מכוניות מכל הסוגים ומכל התקופות. חלקם מסודרים לפי קבוצות, אבל חלקם בלי שום קשר. לצערי הכל היה נראה קצת חובבני, גם חוסר הסדר בחניה וגם לא היה שילוט אחיד ליד המכוניות שמסביר מהי היצירה שאני מסתכל עליה. בלטו לטובה מועדון DAF, שדאגו לשלט היטב כל דגם שלהם, אבל כל היתר שולטו בספוראדיות בלבד.

כמובן שאף ארוע מוטורי במחוז בראבאנט אינו שלם מבלי שמוזיאון DAF באיינדהובן יוציא חלק מהמוצגים שלו לרחוב - וכך אכן היה.

ובין המכוניות גם צעדו להם איזה שני Big Bands שהוסיפו קצת אוירה ומוזיקה.

ומכאן נתן לתמונות לדבר.

IMG_6853s.jpg

IMG_6857s.jpg

IMG_6858s.jpg

IMG_6859s.jpg

IMG_6868s.jpg

IMG_6869s.jpg

IMG_6870s.jpg

IMG_6871s.jpg

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ועוד כמה תמונות:

התמונה עם הציר האחורי זה מערכת הגיר הרציף של van Doorne שהיה בדגמי הדאף 66 ואחרים.

הבתים הקובייתיים במרכז הלמונד הם די מפורסמים בעולם הארכיטקטורה. היום המיצגים של חברות הטכנולוגיה התנחלו להם בחצר האחורית.

IMG_6909s.jpg

IMG_6910s.jpg

IMG_6912s.JPG

IMG_6920s.JPG

IMG_6922s.JPG

IMG_6924s.JPG

IMG_6929s.JPG

IMG_6957.jpg

פורסם

וכשחזרתי לאוטו שלי, מצאתי לידו בחניה עוד ענתיקה

זהו. מקווה שנהניתם מהתמונות. לילה טוב!

IMG_7029sc.JPG

IMG_7031s.JPG

פורסם

תודה על כך שאתה משתף אותנו בחוויה. הרכבים יפים ואיזה מזג אויר- ממש הזמנה לתצוגה

שלמה דן גדרון

פורסם

קלאסיקה אמריקאית בסביבה אירופית. בהחלט נשמע לי מתכון מנצח.

אגב, נראה שגם בבנלוקס אוהבים לייבא את גומעות הבנזין מהמחצית השניה של הסבנטיז כפי שמתחילים לראות גם אצלנו במפגשים. גגות סקאי, פגושים של מאק, מנועי ענק, חנוקים וחלושים הנאנקים תחת משקל עצמי של כ-2 טון - ומספקים ביצועים של סובארו ליאונה...

המכוניות האלה הן הסיפתח למשבר של תעשיית הרכב האמריקאית, שהתפוצץ בפנינו בחודשים האחרונים בקול נפץ עז.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
קלאסיקה אמריקאית בסביבה אירופית. בהחלט נשמע לי מתכון מנצח.

אגב, נראה שגם בבנלוקס אוהבים לייבא את גומעות הבנזין מהמחצית השניה של הסבנטיז כפי שמתחילים לראות גם אצלנו במפגשים. גגות סקאי, פגושים של מאק, מנועי ענק, חנוקים וחלושים הנאנקים תחת משקל עצמי של כ-2 טון - ומספקים ביצועים של סובארו ליאונה...

המכוניות האלה הן הסיפתח למשבר של תעשיית הרכב האמריקאית, שהתפוצץ בפנינו בחודשים האחרונים בקול נפץ עז.

היתה לי פעם סוברו ליאונה,ואני לא כל כך נזכר בא כשאני יושב באימפלה ומלטף את דוושת הגז של ה V8 ...:wink:

• תוכן חדש...