Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קוראים לי שי ואני סטודנט בן 24 מחיפה ובבעלותי חיפושית 6 שנים (הכתומה בתמונה).

לפני כמה חודשים קניתי מיני שנת 79 לפני שיפוץ במצב די קשה. אני מתכוון לשפץ אותה לבד במשך תקופה ארוכה (אני סטודנט אז אין לי כל כך הרבה זמן פנוי). ביינתים היא מפורקת כמעט לגמרי וכרגע אני לומד לרתך (CO) עד שיהיה מספיק טוב כדי לעבור למיני.

יש לי כמה שאלות:

1) מאיפה אתם מזמינים פאנלים לאוטו? ניסיתי לבצע הזמנה באתר minisport והמשלוח נורא יקר, אין אתר שעושה משלוחים ימיים? או חברה שניתן לשלוח אליה את החבילה והיא מארגנת שילוח ימי (באנגליה כמובן)?

2) במידה ואני לא יסתדר אם משלוח הפאנלים, האם מישהו החליף את הריצפה באוטו בפח רגיל? כמה חשובים הקימורים בריצפה לחוזק של האוטו?

3) ראיתי רכבים משופצים שהורידו להם את הפסים שמחברים את הפאנלים של הגוף, ז"א את שתי הפסים מצידי החלון האחורי, ושתי הפסים מצידי החלון הקידמי. האם הם חשובים לחוזק מבנה האוטו?

4) היכן ניתן למצוא פחים דקים לפחחות באיזור חיפה (פחות ממילימטר)? אני לא מצאתי חוץ מפחים מגולוונים אשר בעיתיים לריתוך.

5) האם מישהו יודע היכן ניתן לעשות ניקוי חול לרכב באיזור חיפה?

6) האם יש חנויות בארץ שמחזיקות חלקי חילוף? עדיף באיזור חיפה.

7) איזה מידות צמיגים ניתן לאשר למיני?

תודה רבה,

שי

photo.jpg

mymini.jpg

פורסם

שי שלום , וקודם כל בהצלחה.

לי היתה שנים מיני ששופצה ברמה טובה. נמצאת היום אצל אוהד מהפורום (נמצאת בידים טובות...).

ולשאלותיך:

1. נסה במיני ספיירס. MINISPARES. הם הכי רציניים ואמינים.

2.הקימורים חשובים בכדי לתת קשיחות מבנית למרכב ובזמן שנכנסים לאוטו.כמו כן ישנן נקודות נמוכות ופתחים לתיעול וניקוז המים במקרה חדירת מים (והם חודרים-האמן לי). נראה לי שגם רצפה של רכב קטן אחר תתאים.

3.כן, הם חשובים. הם מהווים נקודת חיבור של הפאנלים. הם מקופלים החוצה ולא פנימה כמו ברכבים רגילים כנראה בשביל להוזיל עלויות. לא הייתי מוותר עליהם. אלו אחד מסממני הרכב ובלעדיו הוא יראה מוזר.

4.אני מתל אביב ואין לי מושג.

5.כנ"ל.

6.כמעט ואין חלקי חילוף ובייחוד לא קוסמטיים.

7.נראה לי שאתה יכול להשיג אישור למידת צמיג רחבה יותר כמו 165*70*10

פורסם

אצלי ברכב הרצפה בנויה מפח רגיל בציפוי זפת, כמה שכבות בונדו וחומר לאטימת גגות. :-)

יש המון חנויות חלקי חילוף בחיפה, אתן לך רשימה מפורטת של מקומות מומלצים.

אגב יש לך הודעה פרטית.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

ג'ונייייייייייי ידידי משכבר הימים !!!

אה ושלום גם לך שי =)

אני שמח לראות שהרכב עדיין לא נשלח לגריטה והולך לזכות בעתיד ורוד יותר

כמו שהמליצו מעליי , MINISPARES הם הכתובת

או EBAY

פורסם

שלום!~

אני מציע שתבוא למפגשים של מועדון 5 בקפה ארומה בנשר ביום שישי (המפגש הצפוני) . יש שם מספר אנשים ששיפצו מיני והם עתירי נסיון וסביר שיעזרו לך בחפץ לב.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה על התשובות.

התקשרתי לענבר מתכות ויש להם רק 1.2 ממ פח שחור.

אשמח לעוד מקומות שמחזיקים פחים דקים.

שי

פורסם

7) איזה מידות צמיגים ניתן לאשר למיני?

מחיפוש בפורום טכני מצאתי את התגובה:

למיני אין מידות אחרות ב-10" מלבד ה-145.

יש לה מידות אחרות ב-12":

1. 145/70 חישוק 4.5"

2. 155/65 חישוק 4.5"

3. 165/60 חישוק 5"

וישנו גם 175/50R13 חישוק 6"

קישור לשירשור

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
מחיפוש בפורום טכני מצאתי את התגובה:

למיני אין מידות אחרות ב-10" מלבד ה-145.

יש לה מידות אחרות ב-12":

1. 145/70 חישוק 4.5"

2. 155/65 חישוק 4.5"

3. 165/60 חישוק 5"

וישנו גם 175/50R13 חישוק 6"

קישור לשירשור

מה עם 165/70/10 ? נפוץ מאד עם ג'נט 10" WELLER ,

155/65/12 מתאים לאינוצ'נטי, לא מומלץ במיני, לא תמצא בספר רכב של מיני.

אורן

פורסם

תעשה טיול קצר לאי השכן שלנו קפריסין, יש הרבה חלקים שבוע שעבר היתי שם ויש הרבה סדנאות לשיפוץ מיני .אני היתי בלרנקה אבל גם בניקוסיה יש

פורסם

בחיפה יש את "קלוש " שהוא חנות קטנה ומטריפה, ומגיעים אליו אספנים מכל הארץ לחפש חלקי חילוף

ממליץ להרים אליו טלפון ביום ראשון לשאול מה יש לו

קלוש חלפים 04-8724303

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...