Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שלום לכולם. שמי אור ואני חדש בפורום הזה.

מזה שנה וחצי אני משפץ מיני שנת 79 שבשעה טובה עברה טסט לפני שבוע. אני מאמין שחלק מבעלי המיני כבר ראו תמונות שלה.

בקרוב מאוד אעלה תמונות עדכניות.

בכל מקרה יש לי כמה שאלות בקשר לעניינים לא פתורים, אז מהקל לכבד:

1) אני מנסה להבין איזה גומיה אני צריך לשים במכסה מנוע, ואיפה. לפי מה שראיתי יש כמה סוגים ואני לא בטוח מה מתאים.

2)שמתי לב לתופעה שקורת כשהמנוע חם. בעיקר בהילוכים 3 ו 4 בלחיצה על הגז זה נשמע כאילו פתאום יש שינוי מוזר בתערובת ואז ניזכרתי שיש איזשהו עניין עם החלק הזה שנקרא ג'ט שמעביר את הדלק לתוך הקרבורטור. הוא מתפקד כמו תרמוסטט לתערובת ומשנה אותה כשמנוע חם. אני יודע שיש גם עוד סוג של ג'ט כזה שהוא רגיל. השאלה היא אם זה באמת מה שגורם לי לבעיות ובמה אני צריך להתחשב אם אני רוצה להחליף לסוג הפחות בעייתי?

3) הפלאגים מעט רטובים. לא משהו קריטי אבל אני לא מצליח להיפטר מהרטיבות הזאת. אני חושש שהסיכה בקבורטור עשתה את שלה. העניין הוא שיש 2000 סוגים של סיכות לאוטו קרבורטור. אני אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי לסיכה הרצויה (מנוע 1000 קרבורטור su-hs4).

4) אי זקוק נואשות למנוף של הצ'וק. כרגע אין לי צ'וק כי הבעלים הקודמים כניראה החליט שכדאי לעקם את המנוף ומסתבר שככה זה לא עובד משהו. הבעיה היא שאני פשוט לא מצליח למצוא חלק כזה. לפחות לא חדש. אם מישהו יכול לעזור לי עם זה אני אודה לו מאוד!

image-264.JPG

פורסם

4) אי זקוק נואשות למנוף של הצ'וק. כרגע אין לי צ'וק כי הבעלים הקודמים כניראה החליט שכדאי לעקם את המנוף ומסתבר שככה זה לא עובד משהו. הבעיה היא שאני פשוט לא מצליח למצוא חלק כזה. לפחות לא חדש. אם מישהו יכול לעזור לי עם זה אני אודה לו מאוד!

יכול להיות שיש לי את החלק.

הג'נקיה שלי עברה דירה ואני צריך לחפש.

דבר איתי מחר

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

זאת אומרת שבזמן שהוא למד נהיגה הוא היה חולף עם הרכב הלימודי ליד המיני שלך

והיה מתרשם ממנה כל פעם מחדש

בברכת חג שבועות שמח

דידי אלגמיש

פורסם

חשבתי שיש איזושהי כוונה נסתרת.. כי רשום שהוא מחיפה ואני בכלל מאזור השרון אז משהו לא הסתדר לי פה... אבל הכל יכול להיות...

פורסם

יום ראשון חזרתי מטיול בלרנקה ,אחרי שטיליתי ועשיתי קניות המשכתי לכיון איזור התעשיה שם פגשתי בחור שמתעסק רק עם מיני. הוא נוסע במיני טנדר בצבע צהוב כמו שלך . היות ולא היה לי הרבה זמן גם בגלל שהיתי צריך לחזור וגם שבקפריסין אנשים הולכים הביתה בשעה 2 ולא מענין אותם שום דבר גם אם יש עבודה . תמונות צילמתי בפלאפון שאני אמצא את הכבל אני אעלה תמונות .

DSCF4929.JPG

DSCF4928.JPG

DSCF4927.JPG

DSCF4930.JPG

DSCF4920.JPG

DSCF4918.JPG

DSCF4899.jpg

DSCF4898.jpg

פורסם

לי ולאחותי הקטנה היו מיני מינור אחת אוטומטית לי ואחת לאחותי גיר רגיל,הרכב שימש אותה לנסיעה יומית לבסיס,ואתי לעבודה יום יום,רכב מקסים חויה לנהוג אותו עם ההגה הגדול והקפיצות בנהיגה מתגעגע:)

כל הכבוד על הפרוייקט בהצלחה באשר לחלקים בזמנו קנינו מירוחם יחזקל.

עופר בן צבי

פורסם
חשבתי שיש איזושהי כוונה נסתרת.. כי רשום שהוא מחיפה ואני בכלל מאזור השרון אז משהו לא הסתדר לי פה... אבל הכל יכול להיות...

אם כך התבלבלתי עם מיני אחרת, שנראית בדיוק כמו זו שלך!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...