Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יכול להרגע.

קודם כל, זה כבר הפעם ה-100 שהנושא עולה.

וחץ מזה, רוב המכוניות שיש להן טסט שווה יותר מזה - לדעתי הגידול בגריטה יהיה זניח לגמרי.

אם היו נותנים 15000 אולי היינו צריכים לחשוש לעתיד תחביב האספנות בשיראל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן,אותם 3 אלף שקל שיקבל הסטודנט עבור האונו שלו זה מה שיציל אותו,מה הוא יקנה במקום אופניים? זה היה יכול לעבוד אילמלא היו עושים את זה כמו באירופה ונותנים כמעט שליש מערך רכב חדש זה היה יכול לעבוד אבל ככה? אולי זה ירויד את הפחיות שכבר לא זזות בלי טסט אבל לא זה מה שיעשה את השינוי כמו בגרמניה וצרפת.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

איזיריידר, זה לא יפחית את כמות המכוניות שעומדות כי אחד התנאים לקבלת הרכב לגריטה זו העובדה שיש לו טסט בתוקף.

ובכתה נתנו תשובה לטענה שלך שבסופה של שרשרת קניות ומכירות מישהו ירכוש רכב חדש. ז"א שהסטונדט יתרדם לרכב ששווה קצת יותר כסף ומי שמכר לו את הרכב יתקדם לרכב קצת יותר יקר וכך הלאה עד שמישהו יקנה רכב חדש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רק שלא יגנבו לנו את המכוניות ויעבירו אותם לאדון גלעד ארדן תמורת 3000 שח

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

בדיוק! את האוטו, שבכותרת- אני מוכן עכשיו ליקנות ב-3500! איך אני?:wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אבל אם להיות רציניים לרגע- אז חבל, כי זה אכן יפגע קשה בענף- מניסיוני, היום עוד אפשר למצוא רכב מעניין בסכומים הרבה יותר נמוכים, מ-3000 ש"ח. אם יקבלו את הביזיון הזה- מכוניות, שהיינו יכולים להציל- ילכו לגריטה, כי, אני, למשל- לא אהיה מסוגל ליקנות אוטו שבקושי חי משנות ה-80 ביותק מ-3 אלף רק בשביל להעמיד אותו לשמירה עתידית- מה שכן הייתי עושה, נניח, ב-500 ש"ח!:?:cry::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה רכב מעניין אתה יכול להשיג בפחות מ3000 שקל? אל תשכח גם שזה עדיין בגדר הצעת חוק,זה ישתנה עוד 20 פעם כמו ההצעה של חוק חינוך חובה עד כיתה י"ב.

פורסם

פיירמונט שלי ב-500 ש"ח לפני כמה שנים? קאפרי לפני כמה שנים ב-700? רום כרמל ב-600 ש"ח? עוד אוטו אחד לפני כמה חודשים, שנת 85 ב-500? אסקורט סטיישן לפני כשנה וחצי ב-300 ש"ח? סוברו רקס שלי ב-2000 ש"ח? לא מספיק? אסקורט, אגב, הייתה פחות מ-3 חודשים בלי טסט... אני לא יודע, מה איתכם- אותי כ"א ואחד מהם מאאד מעניין, אפילו, ש"טכנית" הם לא שווים הרבה! לשלם על כ"א יותר מ-3000 -את זה לא הייתי יכול להרשות לעצמי. וכ"א מהם (אולי, חוץ מסוברו)- היה אחרת הולך בקרוב מאד לגריטה! בוודאות!

פורסם

טוב הבנתי את הנקודה שלך:) אני חוזר בי צודק החוק הזה די יעלים כמה מכוניות מעניינות.

פורסם

אהבתי את ההצרה "צמצום מכוניות ישנות יפחית את הזיהום"

מה שמראה שכל הקטע הזה הוא פופוליסטי לגמריי, כמה מכוניות אספנות יש על הכביש? שיבדקו תליסינג החדשות שיש על הכבישים כמו חול בנגב, פה הזיהום האמיתי טמון.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...