Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) באחת המכוניות שלי ניסיתי להעביר טסט אחרי לפחות 7 טסטים רצופים שעבר חלק באותו מכון טסטים.

היום בבוקר פתאום אומרים לי "המספר שילדה" לא מוטבע טוב, לא תקין.. העבירו אותי, אבל אמרו לי שפעם הבאה אני צריך להטביע מחדש. איך עושים את זה ? איפה ? כמה עולה ?

3) בנוסף, דגם הרכב אינו מדוייק. כלומר רשום דגם אחר של אותו יצרן, לא ברור למה. יש לי הוכחות מחוברות שהוציא היצרן שהמספר שייך לדגם הזה (לפי טבלה של מספרי שילדה לאורך השנים).

איך אני מוכיח למשרד התחבורה/רישוי שישנו לי את שם הדגם אחת ולתמיד לדגם שצריך ואיפה עושים את זה?

בתודה מראש

רביב

פורסם

תצתרך להגיע לעמדה 1, שם יאמתו את מיספר השילדה ואת דגם הרכב. הם יתנו לך הפניה להטבעה באחר המכונים המורשים.

אל תכנס למכון שמול משרד הרשוי, שם גובים על הטבעה כפול מאשר במכון אחר.(מכון דרום למשל ביםו) אחרי ההטבעה תחזור עם אישור המכון לעמדה 1, תראה להם את האישור...ובא לציון גואל.

אריה

פורסם

תודה. ומה לגבי דגם הרכב ? אפשר באותה עמדה גם לסדר את זה ?

או שאני צריך להביא אישור מקדים מהיבואן בארץ ?במקרה הזה לובינסקי...

פורסם
שאלה נוספת, באיזה שעה אפשר הכי מוקדם להגיע לעמדה 1 בחולון ?

בשעת הסגירה.

כך תהיה ראשון ביום למחרת...בעצם גם זה לא בטוח:shock:

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

אני "רוכב" על השרשור: האם אפשר ללכת לעשות הטבעה נוספת בשילדה -אפילו שאני עובר טסט חלק, מבלי שאצטרך לעבור דרך עמדה מס' 1?

אפשר פשוט ללכת למקום שמטביע ולבקש שיטביע את מספר השלדה במקום נוסף ברכב?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

לגבי עמדה 1, תצתרך לעמוד בתור. פשוט תגיע כמה שיותר מוקדם. זכור שסוגרים שם את השערים בשעה 12. מי שבפנים הרויח. מי שלא יבוא מחר שוב. תגיע כמה שיותר מוקדם ואז תצתרך לחכות עד שמתחילים לעבוד.

לגבי הטבעה, אני חושב שהם לא מטביעים ללא הפניה של עמדה 1.

אריה

פורסם

מי שזוכר היתה לי בעיה דומה עם הפיז'ו, לא היה רשום גג נפתח ברשיון.

עכשיו, על מנת לשנות את הסטטוס אבא שלי הגיע לרב בוחן בירושלים במשרד הרישוי בתלפיות, והוא שינה את הסטטוס של הפיז'ו ברשיון. אם כך, מדוע צריך לעמוד בתור בעמדה מספר 1?

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

TheGhost :shock: אני לא מאמין שרב הבוחן בירושלים הסכים לעשות משהו שקשור לרישום :bugeyed:

הוא פשוט אף פעם לא מוכן לעשות את העבודה שלו - כנראה שהוא מכיר טוב טוב טוב את אבא שלך :oops:

כעיקרון כל עמדה מספר אחת בארץ הנה עם אותם סמכויות רישום כמו עמדה מספר 1 בחולון - אבל החרוצים במשרד התחבורה שמחים שנוצר סטטוס מיוחד לסניף שבחולון ופשוט נותנים לך תשובה שאין הם יכולים לעזור לך ושתפנה לחולון - וכי הם לא יכולים לאשר ג'אנטים/שינויי מבנה וכיו"ב.

לצערי - כמעט על כל דבר יש צורך לנסוע לחולון. אני זוכר שבאחד השירשורים כאן נאמר שבחיפה הם גם די נחמדים וגם אין תור ארוך מדי, אבל אני לא מצאתי את השרשור.

לאור הדיווח שלך - אני אנסה לקפוץ לעמדה הירושלמית, אולי הוא יסכים לתת לי הוראה למקום שמטביע מספרים להטביע בעוד מקום בשלדה שלי את המספר.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

זיו,

האמת שהוא לא מכיר את אבא שלי, אבל אני זוכר שאבי אמר שהוא היה צריך לשכנע אותו עד שהוא הסכים לשנות.

בכל מקרה, אם אנשים יתחילו להבין שניתן לקבל את אותו השירות במחוזות שונים, אולי זה יוריד לחץ מהעמדה בחולון ויכריח את שאר הבוחנים לעבוד.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אני זוכר שיש בעמדה שלט שאומר שכל רכב חיב להגיע לעמדה שאיזור מגוריו של בעליו.

לגבי מכון שמבצע הטבעה, הייתי ממליץ על מכון הדרום ביפו. גם משום המחיר הנוח וגם משופ שזה פשוט קרוב לחולון (5 דקות) אחרי ההטבעה יש לחזור לעמדה.

אריה

פורסם

הרב בוחן בירושלים הוא המקביל של עמדה 1, יש שלוש "עמדה 1" בארץ חולון, חיפה וירושלים. עד כמה שאני יודע ירושלים וחיפה משרתות רק את תושבי הסביבה שלהן למרות שכבר שמעתי על רכב אספנות שקיבל רישוי בחיפה למרות שהבעלים לא מהסביבה כי רק שם באותה תקופה עוד היו מספרים עם 6 ספרות ולא 7 כמו שהיו בחולון.

• תוכן חדש...