Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפרק הראשון בסדרה רואים את תומר לוי נכנס לרכב של סטראסקי והאצ' "המקורי"

מדובר בקורבט שנת 75 שנראית חדשה, יכול להיות שזו רפליקה אבל אולי אחד מהחברים כאן מחזיק בה?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

קודם כל- כן, אחד מהחברים בטוח מחזיק בה. וזה לא רפליקה- קורבט "כשר למהדרין"! :-) אבל- מה סטראסקי והאצ' קשורים לעניין- הם לא אמורים לנהוג בפורד טורינו?:roll:

עריכה- בטח טורינו: אפילו יש לי כזה דגם על המדף!8):twisted:

1moviemiketorino2b.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה האמת

היו צריכים לעשות שם קצת שיעורי בית

ולשים קורבט קצת יותר נחשקת

ולא שנת 75 שנחשבת נפילה ברוב האמריקאיות

אהה וכן

גם אני זוכר שהם נסעו בטורינו אבל לא ראיתי את הסדרה אז אולי היא הוחלפה במהלך הפרקים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הקטע של סטרסקי והאצ' היה מיותר ומטופש. גם מי שלא מכיר את סדרה, ראה שנייה אחת מהסרט ואין לו מושג בדגמים יודע שהיה להם אוטו אדום ולבן. הקטע עם הGPS והטלוויזיה גם כן הרס. לא יכלו לעשות את תומר הזה פחות שוויצר וחסר טעם? חבל.

וכן, גם עניין האודי R8 מפגר. מראים את האוטו שכביכול תומר קנה אבל עם לוחית זרה... קצת מפגר לטעמי.

מה שכן, הפתיח של החדשות ונחמיה שטרסלר אוטנטיים 100% :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אכן סטרסקי והאצ' נסעו בפורד טורינו.

האאודי R8 הייתה עם לוחית קונסוליה (היה לה CC בהתחלה).

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
הקטע של סטרסקי והאצ' היה מיותר ומטופש. גם מי שלא מכיר את סדרה, ראה שנייה אחת מהסרט ואין לו מושג בדגמים יודע שהיה להם אוטו אדום ולבן. הקטע עם הGPS והטלוויזיה גם כן הרס. לא יכלו לעשות את תומר הזה פחות שוויצר וחסר טעם? חבל.

וכן, גם עניין האודי R8 מפגר. מראים את האוטו שכביכול תומר קנה אבל עם לוחית זרה... קצת מפגר לטעמי.

מה שכן, הפתיח של החדשות ונחמיה שטרסלר אוטנטיים 100% :-D

כמה שאתה צודק! אני פשוט לא רציתי לנסח את זה ככה... כבר נמאס מהיוצרים, שאו, שבעצמם לא מבינים כלום (ולא דווקא במכוניות- בהרבה תחומים!), או שחושבים, שהקהל כ"כ מטומטם, שלא יבין בכל מיקרה! וזה קורה כל הזמן, שוב- לא רק בסדרה הספציפית וקטע הספציפי! היו הרבה דוגמאות הרבה יותר מפגרות ובולטות לעין, סתם דוגמה- בסדרות על הצבא- ישר רואים, שמי, שעשה אותן- מעולם לא היה בצבא בכלל!:-D:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
סתם דוגמה- בסדרות על הצבא- ישר רואים, שמי, שעשה אותן- מעולם לא היה בצבא בכלל!:-D:lol:

גינדי, כבר אמרתי לך פעם שאתה ראש טוב..

זלזול באינטיליגנציה של הצופים, זה הכל.

יש גם פרסומם סמויה לבורגר ראנץ', והכי קוטל- מחירון תומר לוי יצחק :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בנוסף, "המפתח" של הR8 נראה כמו מפתח יונדאי ליסינג, כל אחד יודע שאפילו לגולף יש מפתח נורמלי יותר.

וטעות שחזרה פעם נוספת מהעונה שעברה עם הפרארי- 3-4 חבר'ה חוזרים יחדיו ברכב עם שני מושבים..

פורסם
אגב, גם הלמברטה שלי ועוד כמה ווספות הבזיקו לכמה שניות לאחר יום צילומים ארוך...

אני התחלתי לצעוק שאמרו שהקורבט הייתה האוטו של סטארסקי והאץ'! בתור חובב פורדים כאב לי שגזלו מהגראן טורינו את המקום שלה.

גם נואר אהבתי את היכולת שלהם להשתחל במקומות קטנים, אחרת אני לא רואה איך ברלד ישב עם גיא והחנון באאודי של תומר, שהיא כידוע בעלת 2 מושבים, אולי ב"תא לקלסר" מקדימה?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אפרופו שיק אמיתי, לדעתי (המשובשת) הרכב שמעיד על בעליו שהוא הכי "מבין עניין" היא הסמארט!

רגע לפני שאתם מזלזלים ופוטרים עניין בחיוך בואו נבדוק את העובדות:

1. הסמארט יקרה להחריד בארץ, ונותנת את התמורה הזעומה ביותר לכסף שלך.

2. מי שיכול להרשות לעצמו לקנות אותה קונה אותה ספציפית למטרה מסויימת.

3. אין מכונית טובה ממנה לאזור המרכז למציאת חנייה או תנועה בתוך הפקק.

4. הסמרט ניראת כמו מליון דולאר!

5. מצטלמת, סקסית, אוונגרדית, ויפה אמיתית.

6. כולם ניראים בה טוב.

7. מתוחכמת, חכמה, וציבעונית כמו סוכריה.

8. יש בארץ פחות מדי ממנה על הכבישים.

עכשיו מי לא רוצה אחת כזו?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל הקורבט שהגיע למסודרים שייכת לחברת סטרלינג מוס - שהיא חברה להשכרת רכבי יוקרה / מיוחדים .

לפני מס חודשים נעשתה כתבה על החברה שגם מחזיקה בארץ קורבט C6 חדשה להשכרה ונטען שם שהם משכירים את כלי הרכב לסדרה מסודרים בן כלי הרכב גם את הסטינג ריי הספציפית הזאת שנמצאת בארץ הרבה שנים .

מה שאל הבנתי הוא איך חברה יכולה לרכוש רכב אספנות למטרה עסקית ולהרוויח איתו כסף כאשר זה אסור בחוק.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...