Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגנבה לאוזני השמועה כי בעקבות אילוץ חד פעמי. מפגש שפלה ליום שישי הקרוב יתקיים ברעננה.

לא מצאתי מידע נוסף בפורום. מי יכול להוסיף פרטים?

אהה, ויש לי גם שם לאירוע. מפגש שפשרו"ן (שפלה שרון)

יום שישי 22.6.2009 הוא יום שחרור ירושלים (כ"ח באייר). אולי כדאי לעלות לירושלים ביום חשוב זה? רק מחשבה.

פורסם

יורם, הדבר בתהליך בדיקה סופית, מול בית הקפה הקבוע.

בכל מקרה, עדיין לא קיבלנו הזמנה ובטח לא את התפריט...:wink::lol:

לגבי עליה לירושלים, אני מניח שהג'יפ שלי,מתי שהוא, בעברו, עלה לירושלים בשביל לשחרר אותה....

אבל כיום, לא נראה לי לעלות לירושלים ביום שישי ובטח לא לרדת לקראת חשכה....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
נגנבה לאוזני השמועה כי בעקבות אילוץ חד פעמי. מפגש שפלה ליום שישי הקרוב יתקיים ברעננה.

לא מצאתי מידע נוסף בפורום. מי יכול להוסיף פרטים?

אהה, ויש לי גם שם לאירוע. מפגש שפשרו"ן (שפלה שרון)

יום שישי 22.6.2009 הוא יום שחרור ירושלים (כ"ח באייר). אולי כדאי לעלות לירושלים ביום חשוב זה? רק מחשבה.

אני מניח שהתכוונתה ל-22.5.2009

עדי גולדנברג 13399

פורסם

בכל מקרה, עדיין לא קיבלנו הזמנה ובטח לא את התפריט...:wink::lol:

לגבי עליה לירושלים, אני מניח שהג'יפ שלי,מתי שהוא, בעברו, עלה לירושלים בשביל לשחרר אותה....

אבל כיום, לא נראה לי לעלות לירושלים ביום שישי ובטח לא לרדת לקראת חשכה....

אתם זקוקים להזמנה מאיתנו או מבית הקפה?

נבדוק אם אתם מתאימים לסביבה ונחליט...:wink:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

היי גידי וכולם,

ההזמנה מאיתנו ניתנה כבר כמה פעמים (ע"ע מצא, אסף ועוד).

כנראה שהם רוצים הזמנה מיוחדת מבית הקפה... :)

עכ"פ, נשמח מאד מאד לארח את רכבי השפלה המקסימים במפגשישישרון ביום שישי הקרוב.

ביי, אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תל אביב לא הזמינו. אני גר ברעננה..

אבל יש השקה במפגש המרכזי של המועדון בתל אביב וחשבתי שראוי לכבד את החבר שלכבודו האירוע. גם כשישנה השקה בשרון או ברחובות מצופה מכוווולם להגיע.

אני אהיה בהשקה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לדעתי, בכל מקום שיש השקה: שפלה, שרון, ת''א או חיפה חשוב לכולנו שנהייה שם,

גם למען הארוע ובעיקר למען כיבוד החבר המשיק, בעיקר שמדובר באמריקאית...:wink:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אבל יש השקה במפגש המרכזי של המועדון בתל אביב וחשבתי שראוי לכבד את החבר שלכבודו האירוע. גם כשישנה השקה בשרון או ברחובות מצופה מכוווולם להגיע.

אני אהיה בהשקה.

אם אני מבין נכון את הדברים, גם חברי מפגש השרון, יכבדו את ההשקה בנוקיה ויגיעו לשם....למרות ההזמנה המפורשת של אחראי המפגש: "היי גידי וכולם,

כנראה שהם רוצים הזמנה מיוחדת מבית הקפה... :smile:

ביי, אבי"

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

שלום דורון

במפגש השרון כמו בכל אזורי הארץ האחרים, ובכל תחומי החיים, אין בכל דבר דיעה אחידה בהכרח, ומאידך אין כפייה כלשהיא.

לכן, מקובלת הדיעה של כל אחד, אולם כדעתו בלבד.

לדעת בני, מצופה "מכוווולם" להגיע להשקות. האם זה ריאלי? האם כל חברי המועדון, או אפילו כל המשתתפים במפגשים, יכולים להכנס למתחמי התצוגה, ואפילו לנוקיה, בעת ובעונה אחת?

האם כולם רוצים להצטופף בהשקה, תוך שכמות ענקית ממילא אינה מסוגלת להקשיב לדברי הטעם של קובי? הרי יש שמעדיפים לראות את הרכב המושק בניחותא במפגש הבא...

אני אהיה בהשקה.

גידי מחזיק כנראה באותה הדיעה.

אבל אצלו זה קשור לארץ המוצא של היילוד ... :)

ובאשר לפנייתך הבאה אלי, תשובתי היא כי יש לדעתי נטיה לאינפלציה של השקות וקבלות פנים.

הדבר גורם אושר למשיק, אולם גורם לזילות של ההשקות ולמצב בו ההשקה הופכת להיות דבר סטנדרטי, במקום שתהיה אירוע מיוחד לא רק לחבר המשיק אלא גם לכלל חברי המועדון.

מאחר וכך, הצעתי בזמנו לקיים ארבע השקות שנתיות, במועדים קבועים, ולא בזמני המפגשים, אלא לקבוע בתכנון שנתי מראש את המועדים לשבתות, או אם אפשר, לימי חול המועד. במצב כזה לא תהיה התנגשות בין מפגשי שישי ברחבי הארץ לבין ההשקה, וכמו כן לא נימצא במצב של ניגוד עיניינים להחלטת הועד שלא סוגרים מפגש. והרי אם חברי רעננה או חיפה לדוגמא יגיעו להשקה בנוקיה, לא תהיה נוכחות במפגש באותו שישי, וזה לא על פי שרצוי, ובניגוד להחלטת הועד.

באותן השקות יושקו כל אותם רכבים אשר יהיו מוכנים להשקה באותו תאריך. נכון, לא יהיה את "הייחוד והלבד" של כל משיק, אך גם לא תהיה טרחה של חברים רחוקים להרגיש "מחוייבות" להגיע להשקות בתדירות גבוהה.

בהשקות המתוכננות באופן שנתי יהיה אפשר להתארגן מבחינת מיקום גדול [לאו דווקא במיקום מפגשי שישי אלא בפארק גדול, ובכל פעם באיזור אחר בארץ], ומבחינת ציוד לקהל גדול שאמור להגיע ולהנות, ומבחינת הצגה תחרותית של המכוניות המושקות, ואולי אף רונדו קטן.

אמנם חלק מהמשיקים ייאלצו לחכות כחודשיים וחצי עד להשקה, אולם בפועל, כך קורה גם כיום לעיתים, מאחר ויש כמה השקות, ושומרים על רווח בין אחת לשניה.

דיעה זו שלי שפורטה לעייל רק באופן מתומצת, הועלתה בפני חברי הועד לא פעם, ולמיטב זכרוני מופיעה גם בדוח ועדת ההיגוי, אך יש לי עמדת מיעוט מזהרת בנושא. אני מניח שיום יבוא ונושא ההשקות ישתנה.

אם אני מבין נכון את הדברים, גם חברי מפגש השרון, יכבדו את ההשקה בנוקיה ויגיעו לשם....למרות ההזמנה המפורשת של אחראי המפגש: "היי גידי וכולם,

כנראה שהם רוצים הזמנה מיוחדת מבית הקפה... :smile:

ביי, אבי"

באופן כללי, לא צריך לעשות כל הזמן "חשבון פולני", לזכור מי היה, מי לא, כמה ולמה. צריך לזכור שכל אחד מגיע למקום שנראה לו. חברים מהשרון מגיעים כמעט כל שישי למפגש נוקיה או אחר, והדבר לא מצויין בראשי חוצות וגם לא צריך להיות מצויין. אך אין טעם בעידוד יתר.

ובאופן אישי לגבי, בשישי הקרוב אני משתתף בתצוגה עם הגרוטאה שלי, ואסיים רק בשעה 4-5 אחה"צ, כך שלצערי לא אוכל להיות בהשקה, למרות שרציתי, כי יש לי איזו נגיעה אישית לרכב המושק.

יום נעים לך ולכולם,

ולהתראות נשמה.

המקום הנכון:

פורסם

אתמול קיבלתי אישור סופי שבית הקפה - "קפה קפה" יהיה עסוק באירוע ולא יוכל לקבל אותנו בין השעטת 15:00 ועד 17:00

משעה 17:30 המרחב של בית הקפה חוזר להתפנות גם עבורינו.

כך כל מי שרוצה להגיע למפגש יוכל לעשות זאת החל משעה 17:30.

מצא משה

פורסם

ההשקה ביום ששי בוטלה בגלל סיבה הקשורה ברכב, כך שהדיון הוא תיאורטי.

ולגופו של עניין, אני נגד השקות קבוצתיות שמזכירות חתונה משותפת בקיבוץ.

הועד הנוכחי קבע מועדים להשקות למפרע כך שהרווח הוא סביר (נדמה לי שהשקה אחת בחודש).

ברור שאי אפשר להכריח חברים להשתתף בהשקה אבל לעודד בדיוק באותו יום את המפגש בין שני סניפים, זה לדעתי גובל בחוסר רגישות בעיקר לחבר שמשיק את מכוניתו. כשהיתה השקת המוסטנג ברעננה דאג המפגש להרחבת שטח החניה ובכך היתה אמירה מסויימת מאד.

בכל מקרה, כאמור, אין השקה ונתראה אם כן בבני ציון!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ההשקה ביום ששי בוטלה בגלל סיבה הקשורה ברכב, כך שהדיון הוא תיאורטי.

ולגופו של עניין, אני נגד השקות קבוצתיות שמזכירות חתונה משותפת בקיבוץ.

הועד הנוכחי קבע מועדים להשקות למפרע כך שהרווח הוא סביר (נדמה לי שהשקה אחת בחודש).

ברור שאי אפשר להכריח חברים להשתתף בהשקה אבל לעודד בדיוק באותו יום את המפגש בין שני סניפים, זה לדעתי גובל בחוסר רגישות בעיקר לחבר שמשיק את מכוניתו. כשהיתה השקת המוסטנג ברעננה דאג המפגש להרחבת שטח החניה ובכך היתה אמירה מסויימת מאד.

בכל מקרה, כאמור, אין השקה ונתראה אם כן בבני ציון!

בני,

ראשית אין מקום להשוואה בין גודל המשתתפים וגודל הקהל המגיע לשרון ולנוקיה.

מכאן, כי ברור שיש לדאוג ליתר מקום בהשקה שמתקיימת במפגשים הקטנים, ואיני רואה בכך פסול.

אם נעקוב אחר מועדי ההשקות, נראה שהן צפופות יותר מאשר אחת לחודש, [להוציא ביטול כמו מחר שנוצר מכח עליון].

ולכן הבעתי את דעתי, וציינתי קודם במלוא ההגינות כי אני מחזיק [לעת עתה] בבדידות מזהרת בדיעה זו,

אם כי הרבה מהתגליות הגדולות בעולמנו נראו בהתחלה לא לעניין ונלעגות... :(

חבר שמשיק מכוניתו רוצה חשיפה גדולה, אך יש להבין כי מול צורך החבר יש את צורך החברים.

ולכן, החברים מחליטים מה הם רוצים, ונוהגים איש איש לפי החלטתו.

אגב, מאחר וטרחת להזכיר את השקת המוסטנג ברעננה, אזכיר לך כי באותה השקה לא רק שלא היה עידוד מצד "האחראי על מפגש תל אביב/האחראי הכללי על ההשקות" - להגיע לאירוע, אלא הוא אף החרים אותו, לא דאג לאבזרים הנדרשים, ולא הגיע בכדי להכין את המקום וההשקה.

אני יודע את דעתך החיובית בנושא המפגשים האזוריים, ובהחלט לא טוען בהקשר זה, אך מאידך, זה ממש לא לעניין להשתלח לפעמים [ואפילו שבעדינות] בהתרחשויות שבשרון, כאשר אותם דברים עוברים באלם במקומות אחרים. וישנן דוגמאות לא מעטות כידוע לך.

ביי, אבי.

המקום הנכון:

• תוכן חדש...