Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לא מזמן הזמנתי חבילה מארה"ב שמכילה בעיקר חלקי פסטיק / גומי ופילטר שמן ודלק לרכבי.

עלות החבילה עומדת על 150$

בפתק שקיבלתי מהדואר, כתוב שתוכן החבילה נבדק ואושר ועלי לסור למשרד התחבורה ברח' המלאכה 8 בתל אביב להמשך הליכים.

אני הייתי בטוח שזה יגיע לסניף הדואר המרכזי או לסניף שקרוב לביתי...מה זה אומר שאני צריך ללכת למשרד התחבורה?

האם מישהו נתקל בזה?

תודה!

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
שלום לכולם

לא מזמן הזמנתי חבילה מארה"ב שמכילה בעיקר חלקי פסטיק / גומי ופילטר שמן ודלק לרכבי.

בפתק שקיבלתי מהדואר, כתוב שתוכן החבילה נבדק ואושר ועלי לסור למשרד התחבורה ברח' המלאכה 8 בתל אביב להמשך הליכים.

אני הייתי בטוח שזה יגיע לסניף הדואר המרכזי או לסניף שקרוב לביתי...מה זה אומר שאני צריך ללכת למשרד התחבורה?

האם מישהו נתקל בזה?

תודה!

לצערי כן.

סע למשרד התחבורה, (עדיף באוטובוס כי אין מקומות חניה) אל תשכח לקחת איתך רשיון נהיגה, רשיון הרכב אליו הפריטים מיועדים, המכתב שקבלת מהדואר וחשבונית או הדפסה מהאינטרנט על הסכום ששולם עבור הפריטים.

אל תיקח איתך סכין או אולר בתיק מאחר ואתה עובר בדיקה בכניסה למשרד. תתפלל שלפקידים יש מצב רוח טוב אחרת יטרטרו לך את הנשמה בלך ושוב. אחרי שבשעה טובה שתקבל את האישור המיוחל יתחיל הסיוט האמיתי:"דואר ישראל דרך ההגנה 137 תל אביב". גם עומס בלתי נסבל גם פקידים חסרי סבלנות גם חוסר אמון מוחלט בלקוח וגם שליחת יד ארוכה ומזוהמת עמוק לתוך ארנקך. (אבל הם לא אשמים, הם רק ממלאים הוראות).

אל תדחה את העניין, על איחור בהוצאת הפריטים יחייבו אותך בלא מעט כסף.

בהצלחה, ספר רשמים אולי תחדש לי משהו.

ארז רונן

פורסם

תודה על המידע...אין כמו משרדי ממשלה (בעיתיים) על הבוקר...לעזאזל :cry:

פורסם

ישנה אפשרות שהמשלוח יגיע לסניף הקרוב לביתך אך אני לא ממליץ על כך!

אבא שלי בירר עבורי וישנה אופציה לפקסס את חשבונית הקניה ואז הם מחשבים את המס מבלי נוכחותך.

הבעיה היא, שלא משנה שסימנתי להם את עלות הסחורה, הם לקחו מס גם על עלות המשלוח שעלה פי 3 מהסחורה!

לכן, הכי טוב (אך מייגע) להגיע בעצמך לשם.

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

שלום לך,

היום שיחררתי חבילה מהדאר המרכזי בתל אביבי. מתברר שלאחרונה מגיע נציג משרד התחבורה למכס בדאר המרכזי ובודק את המישלוחים המכילים חלקי רכב, ושם הוא גם מאשר אותם או שלא.

לתומי חשבתי שהסידור הוא מבורך, חשבתי שזה מקצר את הביוקרטיה של בקשה ליבוא חלקים לצריכה עצמית. הייתי תמים. אמנם איש משרד התחבורה בדק ואישר, אבל עדין יש להגיע למישרד התחבורה

עם חשבונית הקניה, עם צילום רשיון הרכב, למלא טופס, לקבל אישור רישמי, ואז לגשת לדאר ולשחרר את החבילה. אז מה היה לנו...כמו בטנגו...צעד אחד קדימה ושנים אחורה.

בעיני רוחי אני כבר רואה איך אותו נציג מקבל רכב לצרך תוספת העבודה...מזכירה....ואולי גם משרד...

אח"כ יתוקנן תקן..

אריה

פורסם

נו טוב, מחר אני הולך לעבור את טבילת האש הזאת...מקווה לשרוד ולעדכן כמובן :?

פורסם
שלום לכולם

האם מישהו נתקל בזה?

תודה!

האם החבילה נשלחה בדואר אקספרס?

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

טוב, עברתי את טבילת האש וזה לא היה משעשע!!!

היום התחיל במשרד התחבורה שדווקא הפתיע לטובה. צילומים וחותמות ונגמר הסיפור. כולה 20 דקות מיותרות ביותר מכיוון שאם כבר קיבלתי אישור ואם כבר נציג של משרד התחבורה ראה את החבילה ואישר אותה, בשביל מה אני עוד צריך להגיע ולחתום שם על טופס?! פשוט מגוחך.

בכל מקרה, לאחר מכן נסעתי לדואר המרכזי ושם נתקעתי כמעט שעה וחצי...עד שמצאו את החבילה ואח"כ לך לעמדה כזאת, משם לעמדה אחרת, אח"כ לחכות שהמעריך יפתח את החבילה ויכתוב שאלה "חלקי רכב שונים" - בדיוק כמו שכתוב כבר על החבילה...אח"כ לרוץ לעמדה שמחשבת כמה אני צריך לשלם למדית ישראל על הטירחה...לא יאמן...סה"כ יצא 50% מערך החבילה...פשוט גניבה! ועל מה? לא יאמן!!! הייתי בטוח שאולי על דברים מסויימים יש פטור אבל אמרו לי שעל כל חלקי רכב - זה המס שמורידים.

בקיצור, במקום לתת למדינת ישראל סכומי עתק, בנוסף למשלוח שהוא לא זול, אני אחפש אנשים טובי לב שיסכימו להביא איזה חלק או שניים בעת הצורך.

בהחלט חוויה!

פורסם
האם החבילה נשלחה בדואר אקספרס?

ישראל

לא, דואר אויר רגיל של ארה"ב.

פורסם
טוב, עברתי את טבילת האש וזה לא היה משעשע!!!

היום התחיל במשרד התחבורה שדווקא הפתיע לטובה. צילומים וחותמות ונגמר הסיפור. כולה 20 דקות מיותרות ביותר מכיוון שאם כבר קיבלתי אישור ואם כבר נציג של משרד התחבורה ראה את החבילה ואישר אותה, בשביל מה אני עוד צריך להגיע ולחתום שם על טופס?! פשוט מגוחך.

בכל מקרה, לאחר מכן נסעתי לדואר המרכזי ושם נתקעתי כמעט שעה וחצי...עד שמצאו את החבילה ואח"כ לך לעמדה כזאת, משם לעמדה אחרת, אח"כ לחכות שהמעריך יפתח את החבילה ויכתוב שאלה "חלקי רכב שונים" - בדיוק כמו שכתוב כבר על החבילה...אח"כ לרוץ לעמדה שמחשבת כמה אני צריך לשלם למדית ישראל על הטירחה...לא יאמן...סה"כ יצא 50% מערך החבילה...פשוט גניבה! ועל מה? לא יאמן!!! הייתי בטוח שאולי על דברים מסויימים יש פטור אבל אמרו לי שעל כל חלקי רכב - זה המס שמורידים.

בקיצור, במקום לתת למדינת ישראל סכומי עתק, בנוסף למשלוח שהוא לא זול, אני אחפש אנשים טובי לב שיסכימו להביא איזה חלק או שניים בעת הצורך.

בהחלט חוויה!

ו...אגרת דואר ע'ס 89 ש'ח ...

פורסם
ו...אגרת דואר ע'ס 89 ש'ח ...

לא יודע...יש לי ככה:

מכס כללי: 44

מס קניה: 149

מע"מ: 144

אגרת מחשב: 19

טוב שלא לקחו גם מס אויר...

פורסם

ולהבא לא לכתוב על החבילה שום דבר שקשור לרכבים. זה הכל.

KIDS TOY

GIFT

BLACK MAN DILDO WITH 6 SPEEDS

כל דבר רק לא חלקי רכב.

כמו כן יש לבקש לעטוף את החבילה בכמויות מגוחכות של סלוטייפ כי ככה לא פותחים אותה. הפקיד הממיין הוא עצלן.

זה הכל.

פורסם

KIDS TOY

GIFT

כל דבר רק לא חלקי רכב.

כמו כן יש לבקש לעטוף את החבילה בכמויות מגוחכות של סלוטייפ כי ככה לא פותחים אותה. הפקיד הממיין הוא עצלן.

זה הכל.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

אהבתי את האופציה השלישית, חחח ולבקש לשלוח על שם האישה...:shock:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

האמת שבהרבה פעמים לא צריך לשקר פשוט לרשום את שם החלק ללא הקשר לרכבים, אם אתם מזמינים מאפרה לרכב אז כותבים בתאור ASHTRAY בלבד, אם מזמינים פסי ניקל כותבים CHROM TRIM וכו'

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

KIDS TOY

GIFT

כל דבר רק לא חלקי רכב.

זה הכל.

:shock:ההצעה באדום גרועה. מזמינה ומפתה לפתוח, ולראות את המוצר החדשני ( 6 הילוכים ) ומצמד כפול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...