Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב קדילאק סדאן דה וויל שנת 1969 4 דלתות hard top מנוע 7.7 ליטר מקורי עם 34000 מייל בלבד.

הרכב מקורי לחלוטין, לא עבר שיפוץ ולא תיקון והוא במצב תצוגה ממש, הכל מקורי, נשמר בחניה סגורה אצל אדם זקן והרכב עם מזגן מקורי שעובד מצויין.

הרכב לא מפורסם עדיין באף מקום.

שוב אני מדגיש הרכב במצב תצוגה, אין עליו שריטה, כאילו הרגע יצא מהמפעל.

מישהו יכול להעריך לי את שוויו?

ברור שצריך לקחת בחשבון את עלויות הייבוא אבל מהי נקודת ההתחלה?

כמו כן חוות דעת על הרכב תתקבל בברכה

תודה לעונים

התמונות להמחשה וזהו לא הרכב הספציפי המדובר.

smallish_2445117468_b9abf4a107_o.jpg

smallish_2445116030_980b850f33_o.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

קח בחשבון שצריכת הדלק היא לא יותר מ 4 ק"מ לליטר במישור ובמהירות קבועה. בעיר ההרית כמו חיפה תגיע לצריכה (או יותר נכון לצריחה) של 1 ק"מ לליטר אם תרצה לנצל את הפוטנציאל ואם לא אז 1.5 ק"מ לליטר. הרכב יפה ומאוד מרשים. 1969 היתה השנה האחרונה בה היו למנועים כח. אח"כ בגלל הגבלות זיהום אוויר כבר לא היה כח פרוע

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה, אם ככה 20 אלף בארה"ב זה יקר לרכב הזה, או שזה הגיוני למרות המחיר בNADA

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...