Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שני אגזוזים של אופנוע(VX800), שמה לעשות הגיע הזמן לחדש את ציפוי הניקל החיצוני,

מניסיון העבר של בעלי Rים ציפוי כזה או אחר בחלקו הפנימי של צינור האגזוז פגע במנוע.

ביקרתי אצל הבחור מרחוב הרכב 9 (גלונומטה) שם הבטיח לי הבחור שאין סיכוי שהציפוי יגיע אל חלקו הפנימי של הצינור ואין צורך לסתום את הפתחים לפני תחילת העבודה.

משהו כאן לא נראה לי הגיוני,

כשהצעתי לסתום את הפתחים בעצמי אמר שהכלה תצוף באמבטיה ולא תשקע וזה לא טוב.

אם למשהו יש הניסין או הידע אשמח לקבל תשובה עינינית.

נ.ב התשלום שביקש עבור העבודה 800 שקלים לא כולל. :shock::?:

תודה

פורסם

הוא מתעסק הרבה עם מכוניות אבל הוא יקרן!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם גלוונומטה אמר לך שאין לך חשש - הוא יודע מה שהוא אומר.

לגבי מחירים - הוא איננו יקרן כפי שכתב bender - אך בכל זאת ניתן לעמוד על המקח איתו ולהוריד לו את המחיר.

לפני כחודשיים שלשה פירקתי כמות עצומה של ניקלים במרצדס שלי ומסרתי לו לציפוי, המחיר היה זול מאד לדעתי, 1000.- ש"ח עבור עשרות חלקים, החל מברגים וכלה בפנסים , גריל ידיות וכד'.

אם יהיה לי זמן אעלה כאן בפורום את התמונות לפני ואחרי.

הוא גם היה אמין לגבי זמן האספקה ולגבי חלקים מסויימים שאמר לי שיש חשש שעקב מצבם העגום לא ייצאו מושלמים, ולמעשה היתה לי הפתעה לטובה.

בהצלחה -

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

למה פירקת את הניקלים מהמרצדס פעמיים ....?

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

לא פירקתי את כל החלקים פעמיים.

את הידיות למשל פירקתי 4 פעמים, אחת מכל דלת . . .

ושוב בהצלחה קהל נכבד . . .

המקום הנכון:

פורסם

יש מפעל לציפוי ניקל ביבנה ששמו - אחים סעדי- תיבדוק אצלם

(דרך אגב, יש לי ספר של היינס (מצולם) לאופנוע 800 vx ,אם אתה צריך ,תיתקשר,

051-304838 רפי)

פורסם
אם גלוונומטה אמר לך שאין לך חשש - הוא יודע מה שהוא אומר.

לגבי מחירים - הוא איננו יקרן כפי שכתב bender - אך בכל זאת ניתן לעמוד על המקח איתו ולהוריד לו את המחיר.

לפני כחודשיים שלשה פירקתי כמות עצומה של ניקלים במרצדס שלי ומסרתי לו לציפוי, המחיר היה זול מאד לדעתי, 1000.- ש"ח עבור עשרות חלקים, החל מברגים וכלה בפנסים , גריל ידיות וכד'.

אם יהיה לי זמן אעלה כאן בפורום את התמונות לפני ואחרי.

הוא גם היה אמין לגבי זמן האספקה ולגבי חלקים מסויימים שאמר לי שיש חשש שעקב מצבם העגום לא ייצאו מושלמים, ולמעשה היתה לי הפתעה לטובה.

מה גורם לך לחשוב שהוא יודע מה הוא אומר,

האם התנסיתה בציפוי צינורות ?

פורסם

לא התנסיתי בציפוי צינורות, אך אין זה מונע ממני לדעת שהאדם מבין במה שהוא עושה.

לכן, אם הוא אומר לך משהו, יש בזה כנראה מנסיונו ומהידע שרכש עם השנים. ניסיון רב שנים בציפוי אין לאף אחד מכל חברי הפורום אליו הפנית את שאלתך.

יש עוד הרבה דברים אחרים שאני ואתה לא התנסינו בהם אישית - ועדיין יש לנו דעה בנוגע אליהם. אי לכך חוסר האימון שאתה מגלה כלפי ו/או כלפי גלוונומטה איננו במקום הנכון.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

פורסם
לא התנסיתי בציפוי צינורות, אך אין זה מונע ממני לדעת שהאדם מבין במה שהוא עושה.

לכן, אם הוא אומר לך משהו, יש בזה כנראה מנסיונו ומהידע שרכש עם השנים. ניסיון רב שנים בציפוי אין לאף אחד מכל חברי הפורום אליו הפנית את שאלתך.

יש עוד הרבה דברים אחרים שאני ואתה לא התנסינו בהם אישית - ועדיין יש לנו דעה בנוגע אליהם. אי לכך חוסר האימון שאתה מגלה כלפי ו/או כלפי גלוונומטה איננו במקום הנכון.

בברכה - אבי.

אם יורשה לי להתערב...

לצינורות פליטה יש חשיבות בכל הנוגע לציפויים.

אני משער שהבחור באמת מקצוען כפי שאבי מציין, אבל אני הייתי

ממליץ לך, גיל, לעשות עוד שיעורי בית (בתקווה שאבי לא ייפגע

מהעניין :p )

כפי שהזכרת, בזמנו צפוי אגזוזים פנימי גרם להרס מנועים בסדרת ה-R750 של סוזוקי משנתון 92. בהתחלה לא היה ברור מה גום למנועים האלו לקרוס, וחקירת סוזוקי העלתה שהבעיה היתה נעוצה

בציפוי הפנימי של האגזוז, שהתפורר מעט, נשאב למנוע בעת סגירת מצערת (האטה עם מנוע) ובגלל אופיו הקשיח, גרם

להרס מנוע על צורותיו.

ציפוי האגזוז מחדש בניקל יכול לגרור בעיות כאלו או דומות די בקלות. דאגתך במקום.

איני יודע איך מצפים בניקל, אני מודה, אבל אינטואיטיבית כשמדובר על ציפוי באמבטיה, נראה לי לא אפשרי לצפות מבחוץ מבלי לצפות

מבפנים. אם אני טועה (ומאד יכול להיות שאני טועה) אשמח לשמוע מאלו שמבינים את התהליך איך זה יכול להתבצע.

ואם זה לא אפשרי (נניח, מבלי לסתום את הצינור) הרי שחששך

מוצדק. גם אם מדובר במקצוען.

בהצלחה.

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...