Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה נגיד לקנות פורד מוסטנג/שברולט קבריולט בארץ,הבנתי שהפרוצדורה להזמין מחו"ל זה סיוט.

איפה בארץ אפשר לקנות את המכוניות הנ"ל?

פורסם

סיוט ?

הגדרה קצת לא פרופורציונית.

חפש בלוחות או במפגשים רכב ממוכר מקומי בארץ.

ישנם גם אנשים המתמחים בייבוא וטיפול בפרצודרורה שיוכלו להקל עליך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה אנין טעם וזה בסדר.

אבל אין הרבה מוסטנג ושברולט פתוחות בארץ.

ואם יש הן במצב שהפרוצדורה לשפץ היא יותר מסובכת מלייבא.

בכל מקרה יש לך את השוקעתיק בפורום שלנו,

לוח יד שניה,

אתר קלאסיקאר

http://www.classicar.co.il/

לא יודע כמה כסף יש לך לפרוייקט אבל אם יש, כדאי שתשקול ייבוא.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ראיתי שיש אפשרות לקנות מאיביי,חיפשתי שם קצת וראיתי שיש מבחר ענק של יפהפיות.

אבל איך מתבצע המשלוח לארץ? ועיניין המכס? ראיתי שצריך לעשות רישיון יבואן משהו כזה?

פורסם

המחירים שם דיי אסטרונומים,וקראתי את היומן יבוא הזה,המיסים והמכס בארץ ממש גבוהים,בגלל זה חשבתי שעדיף לחפש איזה רכב בארץ.

פורסם

במחיר, שיעלה לך יבוא עם כל המסים, הובלה והכל- אולי תקנה עגלה, שצריכה שיפוץ מקיף בארץ, שיעלה כמו עוד אוטו כזה!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מצאתי קורבט דיי מעניינת, עם מנוע והכל קומפלט לא במצב הכי טוב שיש,קצת עבודה צריך אבל המחיר בקנטים!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-Chevrolet-Corvette-Stingray-T-Tops-Automatic-Spec_W0QQitemZ360153496906QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item53dad23d4a&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1171|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

מישהו יכול להעריך כמה מכס מעמ וכו' אני אצטרך לשלם עליה?

פורסם

שים לב שהמחיר ל BUY IT NOW קרוב ל 5000 דולר, יש עוד 199 דולר "דמי רישום" שהדילר גובה.

נניח תוציא אותה ב 4000 דולר.

יש עבודה וחלקים בשווי כ 1000 דולר להערכתי לכל הפחות (סלון, דשבורד, מכסי פנסים, ריפודי דלתות, בלמים וכד' וזה רק ממה שרשום) להבאה למצב נחמד.

להערכתי המחיר על הכביש בארץ לאחר ההובלה והמיסים יהיה בין 60 ל 70 אלף ש"ח.

אגב כמו שכתבו לך קודם ב 60-70 אלף ש"ח לא תמצא בארץ משהו במצב טוב יותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מצאתי קורבט דיי מעניינת, עם מנוע והכל קומפלט לא במצב הכי טוב שיש,קצת עבודה צריך אבל המחיר בקנטים!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-Chevrolet-Corvette-Stingray-T-Tops-Automatic-Spec_W0QQitemZ360153496906QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item53dad23d4a&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1171|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

מישהו יכול להעריך כמה מכס מעמ וכו' אני אצטרך לשלם עליה?

קח בחשבון שהמוכר (שהוא דילר) אינו אמין לפי מדד האמינות של איביי, ובכלל, קנייה מעין זו היא בבחינת "חתול בשק".

לא הייתי ממליץ בכלל לגעת במקרה הזה.

רק לפי מה שאני רואה, לא תצא עם פחות ממאה אלף (במקרה והמוכר אכן אמין, מה שגם זה כאן בעייתי).

ל ה ת ר ח ק ! ! !

חפש לך משהו יותר טוב או לפחות מוכר עם אמינות של 100% באיביי ורק לאחר בדיקה של הרכב, תשקול האם לרכוש.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

קח בחשבון שהמוכר (שהוא דילר) אינו אמין לפי מדד האמינות של איביי, ובכלל, קנייה מעין זו היא בבחינת "חתול בשק".

לא הייתי ממליץ בכלל לגעת במקרה הזה.

רק לפי מה שאני רואה, לא תצא עם פחות ממאה אלף (במקרה והמוכר אכן אמין, מה שגם זה כאן בעייתי).

ל ה ת ר ח ק ! ! !

חפש לך משהו יותר טוב או לפחות מוכר עם אמינות של 100% באיביי ורק לאחר בדיקה של הרכב, תשקול האם לרכוש.

במקרה של הקורבט שמצויין כאן לא הייתי ממהר להסיק מסקנות בקשר לאמינות המוכר. יש לו כמעט 1,500 פידבקים מעולים. רק שלושה שליליים, וגם אז הוא החזיר את הכסף לקונים. לא תמיד המוכר אינו אמין, לפעמים הקונה הוא נוכל לא קטן.

מנסיוני באיביי בקנייה ומכירה של מספר כלי רכב, לא נתקלתי בבעיות אמינות.

מה שכן, שוב בעניין הקורבט, המחיר לקנייה מיידית $4,925 נראה משהו נמוך. דבר שיכול להעלות שאלות בקשר למצב הרכב.

• תוכן חדש...