Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב עזרה מכם ממי שיכול לעזור לי .. אני רוצה לקנות רכב ספורט מדגם קורבט אך הבעיה היחידה שהוא מעוקל.. איך אני אמור לבצע העברת בעלות האם זה בכלל ניתן.. בקיצור מה עושים במצב כזה??.

פורסם

א. לא ניתן לעשות העברת בעלות לרכב מעוקל. נקודה. יותר מזה- שום פעולה לא ניתן! אפילו פשוט להפוך אותו ל"אספנות"- לא נייתן.

ב. מה עושים- בודקים, מה הסיפור: יכול להיות, שהעיקול בכלל מזמן לא בתוקף, ואז הבעלים פשוט צריך לעדכן את המשרד הרישוי- יום "ריצות" בין המשרדים בשבילו!

להבדיל- יכול להיות, שבעלים חייב למישהו משהו- לא בהכרח סכום גבוה- אולי אפשר לעזור לו לשלם פשוט את החוב.

ובמיקרה הכי-גרוע- הבעלים מסובך "עד האוזניים" בחובות- אין לך יותר מדי מה לעשות, מלבד לבכות בצד...:? הכל מניסיון אישי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא צריך להיות פסימי

יש מה לעשות

בדוק למי מעוקל האוטו, כמובן לשם כך אתה צריך את עזרת בעל הרכב הנוכחי.

לאחר שתדע למי הוא מעוקל ומה גובה החוב, מנהלים מו"מ עם האדם או הבנק שעיקל ומנסים לגמור איתו על איזה סכום ביחד עם בעל הרכב ואז מסירים את העיקול ומעבירים בעלות.

לפני כן בדוק שזה העיקול היחידי על הרכב ובדוק גם אם הוא לא ממושכן / משועבד גם לאחרים שלא רשומים במשרד הרישוי , אצל רשם המשכונות ורשם החברות אם הרכב רשום על שם חברה.

אם בקניה רגילה צריכים להיות זהיר כאן כפל זהירות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מאחר ומדובר ברכב מכובד ולא מאוד זול, קיים יסוד להניח שהחוב שבגינו הוטל העיקול נמוך מערך הרכב.

סכם עם בעל הרכב על מחיר הרכב, נסחו את זה בחוזה כתוב, גש לשלם את החובות על הרכב, בצעו העברת בעלות, תן לבעל הרכב את יתרת התשלום וסע לשלום ברכבך החדש. :-)

אם העיקול הוא גבוה ממחיר הרכב ובמידה ובעל האוטו מעוניין להפטר מהחוב המדובר (יש כאלה שזה לא מזיז להם את הימנית), בדוק איתו אם ניתן להגיע להסדר (שגם הוא כמובן חייב להיות מגובה וחתום בכתב)שאתה תשלם את מחיר הרכב וביחד עם תוספת שלו, תסדירו את תשלום החוב, הסרת העיקול והעברת הבעלות.

בכל מקרה, כפי שציינו נכונה לפניי, כמו שהוא כרגע, לא ניתן לעשות שום פעולה ברישום הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...