Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוסטוס DELTA

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטוסטוס הזה הוא כנראה מתחילת שנות התישעים מתוצרת מזרח אירופאית.

הוא הובא לארץ ע"י עולה חדש שנפטר זמן קצר לאחר מכן ומעולם לא נעשה לו רישוי.

הכלי במצב חדש לגמרי ויש לו 44 ק"מ על השעון!!!

אפילו על הצמיגים נשארו שאריות הגומי מהיצור.

השאלה שלי היא האם קיימים עוד כאלה בארץ?

והאם ניתן לעשות לו רישוי בצורה חוקית?

0410091856.jpg

0410091856a.jpg

0410091857.jpg

0410091858.jpg

0410091901.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אם תמצא את הרישיון המקורי שלו, כנראה תוכל לעשות עליו רישוי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

איזה קטע!! לא ידעתי שיש עוד כאלה!

אני גם קניתי אחד כזה מעולה חדש לפני בערך 10 שנים,התחלתי לשפץ אותו ובסוף התיאשתי וזרקתי מחוסר חלקים(הייתי צעיר ולא ידעתי איך להזמין מחו"ל):-)

בכל מקרה כלי חמוד ושיהיה בהצלחה!

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

פורסם

אסף,מה זה משנה ...תיקנה,ראיתי שיש פינה חופשית בחדר ילדים:wink:

פורסם

דומה למה שאני רכשתי,רק עם 100 ק"מ על הספידומטר-אין דרך ,לצערי,לעשות רישוי.

ru trike.jpg

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

דומה ל-BATAVUS ההולנדי. חלקים לא מתאימים ?

פורסם
דומה ל-BATAVUS ההולנדי. חלקים לא מתאימים ?

אין בעיה של חלקים, הבעיה היא שמעולם לא עשו רישוי ואין רישיונות

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם
אסף,מה זה משנה ...תיקנה,ראיתי שיש פינה חופשית בחדר ילדים:wink:

יאיר תיהיה רגוע זה לא בשבילי :lol:

פורסם
דומה למה שאני רכשתי,רק עם 100 ק"מ על הספידומטר-אין דרך ,לצערי,לעשות רישוי.

אושרי, ממה שנראה לפי התמונה- אתה גם לא צריך רישוי שם!:-D:wink: קיבוץ, לא?

אגב, לכלי קוראים "מוראווי" (נמלה ברוסית), וכן היו כאלה עם רישוי בארץ, היה לפחות אחד שהסתובב בת"א, לא יודע מה עלה בגורלו- לא ראיתי אותו כבר כמה שנים! איך שלך- נוסע? לדעתי- זהו חיכוי כלשהו של למברטה או משהו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איזה קטע!! לא ידעתי שיש עוד כאלה!

אני גם קניתי אחד כזה מעולה חדש לפני בערך 10 שנים,התחלתי לשפץ אותו ובסוף התיאשתי וזרקתי מחוסר חלקים(הייתי צעיר ולא ידעתי איך להזמין מחו"ל):-)

בכל מקרה כלי חמוד ושיהיה בהצלחה!

אותך בכלל הייתי רוצח על זה!:twisted::cry: (וגם את עצמי, כשזרקתי לפני גם כן כ-10 שנים את ווספה משנות ה-70 שעמדה כשנתיים אצלי בבית, ובסוף התייעשתי ממנה!:cry:).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אותך בכלל הייתי רוצח על זה!:twisted::cry: (וגם את עצמי, כשזרקתי לפני גם כן כ-10 שנים את ווספה משנות ה-70 שעמדה כשנתיים אצלי בבית, ובסוף התייעשתי ממנה!:cry:).

אתה בחברה טובה,כולנו זרקנו,מכרנו וויתרנו על דברים ששערותינו סומרות לגודל הטיפשות.

אם יפתחו שרשור טיפשיות -הוא יהיה ארוך וכואב.

ולענין התלת הרוסי ה"מוראביי" הוא נוסע אבל מנוע רועש,והמהירות לא משהוא,טוב הוא סה"כ 200 סמ"ק.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...