Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באל קמינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בדיוק בעיה אבל,אם אני עושה "בורנאאוט" כל האוטו נכנס לי לוויברציות מטורפות,כאילו הוא קופץ אחורה,

כשקניתי אותו זה לא היה,כך שאין מצב שזה בגלל שהוא קל מאחורה,הבולמים אחורה נראים תקינים,לעומת זאת,קדימה אחד נוזל,יש מצב שזה קשור?עוד משהו,בערך ב140(תאורטית...8))האוטו מתחיל להתנדנד בטירוף...(מה שלא היה קורה לפני כן...)

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

ענית לעצמך- עם הבולם לא תקין- יש מצב לכל התופעות של חוסר יציבות, רעידות, וכ"ד! וזה רק הבולם, שאתה יודע, שהוא לא תקין! מה עם האחרים?:roll: אה, וזה כן בעיה רצינית, כי אתה לא באמת רוצה, שהאוטו ייתנדנד, ולא יהיה יציב, במיוחד ב-140 (תאורטית :lol: )!!! אני לא יודע, האם יצא לך לנהוג באוטו עם הבולמים גמורים, שמתנדנד כמו שיכור ומנסה לברוח כל הזמן בעת כל פעולה בכביש- אבל זה ממש, אבל ממש "לא נעים", ואני עוד נהגתי באוטו חלש ואיטי יחסית, לא במפלצת כמו שלך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מעבר לזה שהבולמים לא טובים ,לפי מה שאתה מתאר יש פה תופעה של חוסר כוח לטעמי ברגע שהרכב "מקפץ" ישנה תופעה שהגלגל אוחז לא אוחז ,אם הרכב היה חזק הוא היה "שורף את הצמיגים בחלקות .

פורסם
לא בדיוק בעיה אבל,אם אני עושה "בורנאאוט" כל האוטו נכנס לי לוויברציות מטורפות,כאילו הוא קופץ אחורה,

כשקניתי אותו זה לא היה,כך שאין מצב שזה בגלל שהוא קל מאחורה,הבולמים אחורה נראים תקינים,לעומת זאת,קדימה אחד נוזל,יש מצב שזה קשור?עוד משהו,בערך ב140(תאורטית...8))האוטו מתחיל להתנדנד בטירוף...(מה שלא היה קורה לפני כן...)

מזה המילה הזאת בורנאאוט?

פורסם

אני הייתיי בודק את ה 4link

תראה שכל הבושנגים שלמים , אתה סובל כנראה ממושג שבשפה שלנו נקרא WHEEL HOP

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ל wheel hop יש פתרון בדמות traction bar ,חוץ מזה תרכיב בולמים ברמה טובה וצודק קובי תבדוק את הבוקסות של trail arm ותחזק את המנוע:wink:

פורסם

לנהוג עם טנדר אמריקאי עתיק על 140? לא נשמע בטוח במיוחד, בטח שלא מאריך את חייו...

Insane things comes from insanely people.

פורסם

קובי,וויזואלית הבושינגים ניראים שלמים,יש איזה דרך לבדוק אותם בלי לפרק?נשמע לי הגיוני שזה משם...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

זה לא 140!:lol::twisted::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
באמת????

[]

איך אתה בכלל יכול להשוות?

זה על מסלול ולא בכביש ציבורי ועוד ברכב לא תקין.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...