Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חזרנו מתערוכת סיטרומוביל בהולנד. גן עדן לאוהבי סיטרואן. מתנהל כאן שירשור מקביל אודות סיטרואן ואני שמח להיצתרף ולהוסיף תמונות.

מידי שנה נערכת התערוכה בסוף השבוע הראשון של חדש מאי בעיר אוטרכט שבהולנד, חצי שעה מאמסטרדם. הכבישים המובילים אל האתר מתמלאים בסוף השבוע מאות סיטרואני מכל הסוגים ומכל אירופה. מגרש החניה נהיה למעין מוזאון ענק של סיטרואן.

תארו לעצמכם מן מיפגש שישי אלא גדול פי 100. מגרש החניה הוא גם הזדמנות למי שרוצה למכור, או לקנות סיטרואן קלאסית.

וכך מגיעים רבים עם כל מיני מציאות על גבי ניגררים, כששלטים המצעים למכירה מודקים על שמשות הרכב.

בתוך אולם ענק מתקימת תערוכה של סיטרואנים. ו... השוק. שוק של כל מה שמישהוא עשוי לחולום או לבקש. חלקיםישנים וחלודים, חלקים חדשים, דוכנים דוכנים שחלקם מתיחדים לסוג רכב= ds למשל, יש כאלה שמתמחים בריפודים, חלקי גומי, וכל זה לצלילי אקורדיאון שמנגן שירים צרפתייפ ישנים.

ואנדוקטה מענינת מעידן האינטרנט.

אני חבר בפורום של sm באינטרנט. ביודעי שאני עתיד להגיע לתערוכה, הפצתי בפורום שאני אהיה באוטרכט בסוף השבוע ואשמח לפגוש מי מחברי הויטואלים שיהיה שם. ואכן, יצר איתי קשר אחד מהחברים בפורופ שהיכרתי אותו רק בשם המישתמש שלו וניפגשנו על כוס בירה, החלפנו חויות, ראיתי את המכונית שלו. מזג אויר ניפלא, ירוק בעינים, מים מים מים ופריחה של אביב היוו תפאורה מהממת לסוף שבוע של חויה מוטורית. מקווה שהתמנות יצליחו להעביר מעט מהאווירה

פורסם

אריה שלח אלי את התמונות כדי שאסייע להעלותן לפורום.

במילה אחת: מ-ד-ה-י-ם-!

למטה משמאל סיטרואן SM Mylord שנבנתה ע"י סדנת Henri Chapron - מספר מאוד נמוך של מכוניות נבנה.

במכונית שעומדת לימינה קצת קשה להבחין, אבל מדובר במכונית מאוד-מאוד נדירה ובלתי מוכרת. זו סיטרואן CX בגרסה פתוחה שנקראת Orphee.

פורסם

עוד תמונות.

שורה ראשונה, תמונה שניה מימין - שוב SM ו- CX בגרסאות פתוחות ונדירות.

שורה תחתונה, תמונה ימנית - פנהארד CD. זו דו-מושבית אירודינמית להפליא שעשתה בשנות ה-60 שימוש ב"אפקט קרקעי" - יצירת תת-לחץ בין המכונית לכביש כדי להצמידה אליו בעת נסיעה.

מנוע 848 סמ"ק, משקל עצמי של 580 ק"ג, מהירות מקסימלית 160/180 קמ"ש.

פורסם

ואללה ארנון...אתה מדהים אותי. הייתי בטוח שאיש לא יזהה את הפנהרד.

הDS הכחולה שניראית בתמונה ניא לא ds רגילה, זוהיא גירסה שניבנתה לצורך מירוץ. הרכב קוצר. שתי הדלתות האחוריות הוסרו. הרכב הישתתף המירוץ ליאז' רומא ליאז'.

ואגב, הוא למכירה...25000 אירו.

אריה

פורסם

אריה

תמונות מעוררות רצון לרגלי צפרדעים :-) , כל הכבוד.

הדשבו הצהוב , הגבוה :

1. על איזו שלדה הוא יושב ?

2. האם נמצא עליו מספר ישראלי ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

בענין הדה שבו הצהוב הגבוה.....

זה לא כל כך דה שבו....זה ג'יפ שהורכב עליו גוף של דה שבו. ניראה לך שמישהוא בארץ היה מאשר את הזה???

כמו גם את הדה שבו 2 דלתות, וה ds המקוצר. ועוד ועוד כיד הדמיון.

אריה

פורסם

כל הכבוד יפה מאוד.

חבל שבישראל אין כאלה.

פורסם

מדהים פשוט מדהים ,במיוחד ה DECAPOTABLE SM והCX ללא הגג,זה פעם הראשונה שאני רואה CX שתי דלתות

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

זכיתי להיות עם אריה ועזרא בתערוכה זו בשנה שעברה ועל כך תודתי!

זהו ביקור חובה לכל בעל סיטרואן שהוא!!!

שוק החלפים מדהים וממש תענוג להסתובב ולרכוש שם.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

מדהים מדהים מדהים!

אני לא מאמין שפספסתי את זה / לא ידעתי על זה. אני גר איזה 50 ק"מ מאוטרכט (לא שזה היה עוזר לי, כי הייתי בארץ בזמן הארוע...).

לאוהבי חיפושיות ו VW קירור אויר אחרות - יש אירוע דומה של חיפושיות בעיירה budel בתאריכים 19-21 ביוני.

קישור עם פרטים: http://www.beautifulbudel.nl/start/start_vnb_en.htm

אני אישית לא אוהב חיפושיות, אבל בהחלט מתכוון לבקר שם בשביל החוויה והאוירה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...