Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:screwy:רציתי לשתף אותכם,

המון קוראי ומשתתפי הפורום הזה (לא משנה כרגע השתייכות לקבוצה מועדון וכו) הגיעו השתתפו ונטלו חלק באירוע\מפגש שמועדון FUEL SLUT יזם וערך לכבוד חגיגות ה 45 שנה לפורד מוסטאנג.

לאירוע עצמו הגיע כתב נחמד (באמת בחור נחמד) של YNET ,רק לשם הברה אנחנו לא הזמנו שום עיתונאי לאירוע (חוץ מטל שביט שרצינו שישפוט בתחרות ובסוף לא יכל להגיע), אותו עיתונאי שהגיע הסביר שהוא רוצה לחדד כתבה שערך על משבר הדלק ולתת פן שונה לאותה כתבה,אנחנו הסברנו לו מה מהות האירוע וביקשנו ממנו לשלב בין השניים.

הכתבה פורסמה גם בכתב וגם בוידאו,הכתבה בכתב הייתה לעניין אך שראינו את הוידאו רוב חברי FUEL SLUT לא אהבו אותה כל אחד והסיבות שהפריעו לו אישית.

בעיקר היה החוסר ופיספוס במהות האירוע והאי דיוקים בכתבה

אפשר לראות בשירשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=258268&highlight=45+%D7%A9%D7%A0%D7%94+%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A0%D7%92&page=5

היום התקשר אלי אותו כתב נחמד ואמר שלאור התגובות הלא אוהדות נגדו YNET מחרים אותנו ...:roll:

1.מועדון FUEL SLUT אינו רודף פירסום נהפכו... (בתור באלגניסטים אנחנו רגילים להזרק ממקומות:wink:)

2.לא חשבו שנאסר עלינו להביע מורת רוח או ביקורת על כתבה...

3.נמשיך לעשות אירועים יפים וגדולים על אף החרם...:lol:

יום נעים..

בברכה,קובי בשם חברי המועדון

אין לי ולחברי שום דבר כנגד הכתב או YNET לא הייתה כוונה לפגוע בהם אלה להביע את אכזבתינו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

????

מרחיקים את המועדון מ- YNET? מה זה בדיוק אומר - אוסרים עליכם לגלוש לאתר?

על פניו, התגובה נישמעת לי מוזרה ולא מובנת.

קצת נוגד את חופש הביטוי....

אייל

פורסם

אז שילכו לחפש מי י*** אותם:-P היה אירוע מדהים,וכול הכבוד על היוזמה.

ההפסד כולו שלהם.

ח חי חיפ חיפו חיפושית

פורסם

ליאור ברוך ביקש שאני אצטט את מה שהוא רשם לי במייל:

"החרמת מועדון זה או אחר בגלל הבעת הדעה שלו על סיקור זה או אחר ע"י אתר מסחרי כגון YNET הינה קטנונית, פיצית, מזערית, לא לעניין. אם כתב לא מסוגל לקבל ביקורת על סיקור שלו, שיסקר בתי אבות, וספא לעובדים תאילנדים, שם כנראה לא ישמעו דעות לא אוהדות כפי שהוא רגיל לשמוע על יתר הסיקורים שלו. המידע בסיקור היה מוטעה בחלקו, הציג אנשים כחברי מועדון כשאין להם שום קשר למועדון למעט היותם בעלי מכוניות דומות (עם כמה צילינדרים פחות) ובמקום לסקר את הנושא התמקד בדלק דלק דלק. הגיוני לגמרי שאלו אשר המפגש שלהם סוקר בכתבה יגיבו כפי שהגיבו שכן המסר סולף והמעמד לא הודגש מספיק. העריכה, מצויינת. התמליל, נפלא. הצבעוניות והצילומים, יופי. רק חבל שאם לי אייקוקה היה רואה את הסיקור הוא היה נבהל ומחליף את המנועים שלו ב-4 צילינדרים מתוצרת מזדה...."

פורסם

מר כתב ואתר Ynet אולי חושבים שהם מאיימים על מישהו, גם ככה חצי מהכתבות אצלהם מסולפות לכיוון זה או אחר.

הכתבה על המפגש גם הייתה לא לעניין וטוב מאוד שהיה ביקורת רק חבל שמר כתב לא יודע לקבל ביקורת ולהסיק פעם הבאה שהוא מגיע למפגש כזה אולי קצת לפרגן ולא רק למצוא את החסרונות והבעיות.

מתחיל קצת להמאס שתחום הרכב מוצג בצורה קבועה באור שלילי... :x

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני משוכנע שהכתב אמר את שאמר על דעת עצמו, אני לא מאמין שזאת המדיניות של YNET. רצוי שהנהלת YNET תדע מי הם כתביה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לכל המתלהמים: מערכת Ynet על כל ערוצי הסיקור שלה, לא החרימה, אינה מחרימה ולא תחרים בעתיד כל אדם, גוף או רעיון. כך כמובן גם לגבי המועדון המוזכר כאן. זאת, ללא קשר להתבטאויות כנגד ynet באופן כללי, או כנגד כתב מסוים.

באופן טבעי, בין המסוקר למדווח עשוי להתפתח מתח מסוים, שנובע מהפער בין הציפיות לתוצאה. יש לזכור כי כפי שלכתב אין רצון ו-או כלים להשפיע על אירוע אותו הוא מסקר, גם אם כך יצליח לייצר כתבה טובה יותר, כך גם הגוף המסוקר אינו חלק מתהליך העריכה והפרסום של הכתבה.

איני מעוניין להכנס כאן לשום פולמוס, להצדיק או להעביר ביקורת על מי מהנוגעים בהשתלשלות הדברים. זו הבהרה לכל המעוניין, ולא יותר או פחות מכך.

בברכה,

הלל פוסק, עורך ערוץ הרכב ב-Ynet

פורסם

השאלה שלי זה למה הלל נותן תשובה פוליטית ומתחמקת כדי להסיר ממנו כל אחריות או חשד

השאלה הייתה ברורה לחלוטין ועליה גם הייתה כל ה"התלהמות" לדבריך והיא למה לא ניתנה הבימה הראויה

של לשם מה התכנסו כל המכוניות? למה המלל וגם הכתוביות היו מטעות ולמה בכלל התעסקות הכתבה היתה בתפל ולא בעיקר

למה השאלה "איך אנחנו מחזיקים מכוניות כאלה עם מחירי הדלק של היום" במקום לנסח משפט מפרגן ולהראות איזה יופי שחובבי רכב התכנסו למפגש מיוחד לציון 45 שנה למוסטאנג?

הייתי מצפה לקבל תשובות קצת יותר רציניות מעורך מדור הרכב של Ynet.

דור

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

חברה דיברתי עם מישל הכתב,הגענו להבהרות בנוגע לעתיד וגם בנוגע לכתבה שפורסמה

השיחה נסגרה ברוח טובה מאד אני שמח שהגענו להבנה ונשמח שמישל ו צוותים של YNET יבואו לסקר ארועים ומפגשים שאנחנו מארגנים בעתיד.

פורסם

נראה כי דברי לא הובנו נכון, ולכן שוב.

ההתייחסות לשרשור שהופיע כאן נועדה להבהיר פרט אחד, ואחד בלבד. ynet אינו מחרים. נקודה. בניגוד למה שנאמר או הובן, אתר Ynet אינו מתעלם כחלק מאג'נדה כלשהי, אישית או מערכתית.

זה המסר, והוא הסיבה להתערבות בדיון. לא הסברים "מה רצה הכתב", או "למה הכתבה יצאה כפי שיצאה". צר לי - בכנות מלאה - אם התוצאה לא נראית לכם ראויה, הולמת, מתאימה וכו'.

פורסם

אחת הסכנות כאשר מפרסמים או מתראיניים למדיה הכתובה או הדיגיטלית,

היא שמרגע שהכתב עזב את מקום ההתרחשות אין לנשוא הכתבה שליטה על מה ש"יצא" ממנה.

לעיתים קורה בדיוק ההיפך ממה שנשוא הכתבה ציפה או התכוון, וזה הפער בין תפיסת המציאות של

הכתב, לנשוא הכתבה.

ראיתי את הכתבה, והתבוננתי בעיינים של אחד שלא ממש מכיר את התחום, ולא מצאתי פסול בכתבה

הכתב בחר לחדד דווקא את התחום הפחות משמעותי בתחביב אבל, כל חובב רכב שמתיחס לכתבה

הזו כקוריוז נחמד נהנה לפחות לחצי דקה מיופי המכוניות ומהחשיפה לנושא, והמטרה הכללית הושגה!

ומי שנחשף לתחום הפעם הראשונה למד להכיר אתכם, בתרבות המודרנית ישנם רבדים רבים, וכל אחד

בוחר את התחום המתאים לו כך גם בתרבות המוטורית, לפלח העניין של מכוניות השרירים יש את היחוד

והעיניין שלה ומטבע הדברים את האוהדים והמתנגדים לה.

תרבות לא יכולה להיות תרבות אם היא מורכבת מדבר אחד, ולא ניתן לכפות על אנשים לאהוב סוג מסויים

של פעילות, מדובר בבחירה איישית, החשיפה למגוון מאפשרת לאנשים להחליט מה הם רוצים ואוהבים

ולכן הכתבה שהייתה חשפה את תחום הפעילות הנ"ל, יהיו כאלה שיהיו מרוצים וכאלה שפחות.

בשורה התחתונה שווה היה להיחשף, גם אם לא בצורה שבחרתם לראות, אלה קצת אחרת! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אחת הסכנות כאשר מפרסמים או מתראיניים למדיה הכתובה או הדיגיטלית,

היא שמרגע שהכתב עזב את מקום ההתרחשות אין לנשוא הכתבה שליטה על מה ש"יצא" ממנה.

לעיתים קורה בדיוק ההיפך ממה שנשוא הכתבה ציפה או התכוון, וזה הפער בין תפיסת המציאות של

הכתב, לנשוא הכתבה.

ראיתי את הכתבה, והתבוננתי בעיינים של אחד שלא ממש מכיר את התחום, ולא מצאתי פסול בכתבה

הכתב בחר לחדד דווקא את התחום הפחות משמעותי בתחביב אבל, כל חובב רכב שמתיחס לכתבה

הזו כקוריוז נחמד נהנה לפחות לחצי דקה מיופי המכוניות ומהחשיפה לנושא, והמטרה הכללית הושגה!

ומי שנחשף לתחום הפעם הראשונה למד להכיר אתכם, בתרבות המודרנית ישנם רבדים רבים, וכל אחד

בוחר את התחום המתאים לו כך גם בתרבות המוטורית, לפלח העניין של מכוניות השרירים יש את היחוד

והעיניין שלה ומטבע הדברים את האוהדים והמתנגדים לה.

תרבות לא יכולה להיות תרבות אם היא מורכבת מדבר אחד, ולא ניתן לכפות על אנשים לאהוב סוג מסויים

של פעילות, מדובר בבחירה איישית, החשיפה למגוון מאפשרת לאנשים להחליט מה הם רוצים ואוהבים

ולכן הכתבה שהייתה חשפה את תחום הפעילות הנ"ל, יהיו כאלה שיהיו מרוצים וכאלה שפחות.

בשורה התחתונה שווה היה להיחשף, גם אם לא בצורה שבחרתם לראות, אלה קצת אחרת! - רן

בל מילה בסלע

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...