Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור שנפתח פה, הועבר לפורום הסגור לחברי המועדון.

חברי מועדון המועניינים לקרוא / להגיב, ועדיין לא הסדירו גישה לפורום הסגור מוזמנים לפנות לבני הספל או אליי בהודעה פרטית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שערוריה ?

למועדון יש פורום סגור, שהגישה אליו אפשרית לכל חבריו, ודיון כזה, על התנהלות פנימית בין חברי המועדון מקומו שם.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

ראשית, היות ומפגשי המועדון הינם פומביים, גם התנהלותם יש בה מימד פומבי.

שנית

ובזה לוקה CARSFORUM מאז ומעולם

העובדה כי מאן-דהו, בחר לכתוב בפורום המתאים, אינה מקנה לאיש מלבד מנהלי המקום, את הזכות לשנות זאת בהנחה והאדם עבר על כללי המקום. היות ולא זה המקרה, אלא חוסר נוחות של חבר זה או אחר מן העיניין, הרי שדבר זה הינו בלתי נסבל בעיני.

ודי

רז יקירי (ולא בציניות)

מכירים אנו שנים רבות, תלונתי איננה מופנית אליך או אל האכסניה

ברור לי שלא אהיה מנצח כאן והסיבות לכך רבות.

אז עזוב

תודה

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

זה היה כל כך ברור שהשרשור "יוזז ממקומו" מפני שזה הכי נח!!!

ממש לא נעים לקרוא ביקורת עניינית של חבר פורום זה.

במידה אותו חבר היה חושב שנושא זה הוא לא מעניינו של הכלל-

הוא קרוב לודאי היה פותח אותו "בפורום הסגור".

מעט ביקורת בונה לא הזיקה לאיש!

שבוע טוב

אורי

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

פורסם
ראשית, היות ומפגשי המועדון הינם פומביים, גם התנהלותם יש בה מימד פומבי.

לא מדובר על התנהלות רשמית של מפגש, אלא בהערה בנימוסי חבר.

מה אם הדיון היה עוסק במכונת השתיה האוטומטית שלא החזירה לאחד החברים עודף ? גם בזה יש מימד פומבי ?

ממש לא נעים לקרוא ביקורת עניינית של חבר פורום זה.

הביקורת עדיין נשמעת, בין חברי המועדון להם זה רלוונטי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

רז שלום

כמו שרשמתי קודם לכן

הפורום הזה ספציפית רשאי להכיל ביקורת מסוג כזה או אחר-

ולא רק השקות/יומני שיפוץ/מפגשים ושאר מיני מתיקה מתיפיפים.

נ.ב

יובל כל מילה בסלע.

בברכה

אורי

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

פורסם

לא רוצה להוסיף אש למדורה אבל...

ביום שישי האחרון הגיעה גולף MK1 קבריולט מדהימה שנראת כאילו יצא מהנילונים שנת 85, הבעלים רצה להיכנס לרחבה ומייד קפץ עליו אותו "שומר" ואמר לו שזה מפגש של מועדון ה-5 והוא לא יכול להיכנס. אבל פה לא היתה הבעיה הבעיה היתה ההערה המגעילה שהוא היה חייב להוסיף שהיתה משהו כמו "וחוץ מזה מכוניות כמו שלך לא מתאימות לפה" שאני חייב לציין שאני הייתי בהלם שהוא אמר את זה, והבעלים של הרכב לא פחות ובחר פשוט להסתובב ולסוע משם.

חבל שמועדון ה-5 גורם להמון אנשים שלא חברים במועדון אבל בעלי אהבה משותפת לאותו תחביב לא להגיע ולא להציג את הרכב שלהם אם זה בגלל היחס ואם בגלל דברים אחרים.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
לא רוצה להוסיף אש למדורה אבל...

ביום שישי האחרון הגיעה גולף MK1 קבריולט מדהימה שנראת כאילו יצא מהנילונים שנת 85, הבעלים רצה להיכנס לרחבה ומייד קפץ עליו אותו "שומר" ואמר לו שזה מפגש של מועדון ה-5 והוא לא יכול להיכנס. אבל פה לא היתה הבעיה הבעיה היתה ההערה המגעילה שהוא היה חייב להוסיף שהיתה משהו כמו "וחוץ מזה מכוניות כמו שלך לא מתאימות לפה" שאני חייב לציין שאני הייתי בהלם שהוא אמר את זה, והבעלים של הרכב לא פחות ובחר פשוט להסתובב ולסוע משם.

חבל שמועדון ה-5 גורם להמון אנשים שלא חברים במועדון אבל בעלי אהבה משותפת לאותו תחביב לא להגיע ולא להציג את הרכב שלהם אם זה בגלל היחס ואם בגלל דברים אחרים.

איני דובר המועדון,ולכן ראה תשובתי כפרטית:

מאסתי כחבר מועדון ה- 5 המשלם דמי חבר מידי שנה בשנה להתקל בתופעה החוזרת על עצמה.

אנשים שאינם חברי מועדון , וחוסכים את הסכום הסמלי,דורשים להיות שווה זכויות כמוני.

נמאס לי לראות את חבריי מזגזגים בתשובות כדי להראות נחמדים לאחד כמוך.

אז,,,,בוא נניח את כל הקלפים על השולחן:חשוב לך להגיע כמוני ולהחנות רכבך ברחבת המועדון. אז בוא תהיה כמוני ותשלם את דמי החבר,ואז נהייה שווים בני שווים.

קצת חצוף הייתי אומר בלשון המעטה ,לדרוש זכויות שוות, ועוד לבוא בטענות.

ולמשפט שבו ציינת כי לא תרצה להגיע ולהציג את הרכב,,,הייתה פעם תכנת טלויזיה "זהו זה",משם אני נוהג לצטט את המשפט הידוע:אם זה רמז!?אז לא כל כך הבנתי אותו

צביקה--- בדיעה פרטית

צביקה מרגלית

פורסם
שמח אני כי חברותי במועדון מסתימת בימים אלו, ולא, אין בכוונתי לחדשה.

תודה.

ההפסד כולו שלך...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
[/color]

איני דובר המועדון,ולכן ראה תשובתי כפרטית:

מאסתי כחבר מועדון ה- 5 המשלם דמי חבר מידי שנה בשנה להתקל בתופעה החוזרת על עצמה.

אנשים שאינם חברי מועדון , וחוסכים את הסכום הסמלי,דורשים להיות שווה זכויות כמוני.

נמאס לי לראות את חבריי מזגזגים בתשובות כדי להראות נחמדים לאחד כמוך.

אז,,,,בוא נניח את כל הקלפים על השולחן:חשוב לך להגיע כמוני ולהחנות רכבך ברחבת המועדון. אז בוא תהיה כמוני ותשלם את דמי החבר,ואז נהייה שווים בני שווים.

קצת חצוף הייתי אומר בלשון המעטה ,לדרוש זכויות שוות, ועוד לבוא בטענות.

ולמשפט שבו ציינת כי לא תרצה להגיע ולהציג את הרכב,,,הייתה פעם תכנת טלויזיה "זהו זה",משם אני נוהג לצטט את המשפט הידוע:אם זה רמז!?אז לא כל כך הבנתי אותו

צביקה--- בדיעה פרטית

צביקה

אתה מפספס את העיקר, חלק גדול ממהות התחביב שלנו הוא לפנות למכנה המשותף של כולם, והוא לראות ולהראות.

אם ברצונך גם לשלם כופר נוסף הרי שזה באמת עיניינך הפרטי.

אם היה מועדון החמש בוחר שטח פרטי השייך לאחד מחבריו לצורך הצגת הרכבים, סבבה (לשון העם).

אבל הרצון להגדיל את מאגר החשיפה והחברים, מאלץ את המועדון לבחור בשטח ציבורי...גם שם יכול המועדון להציב

תנאים משלו, אבל כאשר יוצא שכרו בהפסדו, ואפילו חברים נאמנים בוחרים לפרוש מהמועדון, וחדשים מתראים בפניך כי לא

ירשמו לעולם, אתה חייב להבין שיש בעייה! לקיחת השירשור והסלקתו בבימה קטנטונת וביזארית, היא מבחנתי

מעשה בת יענה...

אהבתי את תגובתו של בני הספל, שהזכירה לי נשכחות...מה שמראה שיש למידה מטעיות העבר וצעידה קדימה

אבל הסרת השירשור מראה שוב, כי עדיין לא הסתיימה המלאכה!

ואולי יש מי שמפחד, ובוחר להסתיר את הפגמים, מאלה שצריכים לדעת, כי בבוא היום שוב ימסרו פתקים עם שמות

להצבעה בידי הבוחרים וחס וחלילה לנו מלזכור בזיונות העבר...

דעה פרטית של חבר מועדון לשעבר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תראו מאיפה התחלנו ולאן הגענו..

סה"כ חבר מועדון התרעם על יחס לא נאות של השומר בכניסה, שאם כל הביקורת, בין אם היא מוצדקת ובין אם לאו, עושה עבודת קודש, ומונע מהמפגש להפוך לגן חיות.

משם הגעתם לבחירות, לפרשה המפורסמת ההיא ועוד כהנה וכהנה.

וכן, הצגת מכונית וחנייתה במתחם נוקייה היא פריבילגייה השמורה לחברי מועדון בלבד.

בכל זאת צריך לבדל אותם מ "סתם" קהל רגיל, וזה בהחלט מהווה תמורה לכספם של משלמי המיסים.

המחלוקת בין אבירם (בעל הפיאט 128 קופה היפיפייה) לבין האחראי בכניסה היא עיניין פנימי נטו של מועדון ה 5 ואמורה להפתר בין שני הצדדים, ולכן השרשור הועבר לפורום הסגור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...