Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

רציתי לדעת האם בלוחית רישוי באספנות יש אפשרות לשים לוחית לא אמריקאית או ישראלית??

האם יש אפשרות לשים מידה שונה?נניח כמו של אופנוע וכו?

תודה

נבו

נקווה שהפיאט לא תתפרק ...

פורסם

הכל תלוי, לאיזה כלי. ככל הידוע לי- אין שום הבדל מבחינת החוק בעניין הגודל הלוחיות בין ה"אספנות", או לא, כלומר- כל כלי עדיין חייב את הגודל של הלוחית, שהוא חייב בסטטוס ה"רגיל" שלו! אני לא יודע, מה אומר חוק באופן כללי על הלוחיות הגדולות מהסטנדרטיות (מאמין, שלא תהיה עם זה בעיה, כל עוד זה עשוי מחומרים תקניים), אבל לשים יותר קטנה בטח לא יאשרו, אספנות או לא!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש לי פיאט 600 והמספר האחורי המקורי שלי(מחול)הוא בגודל שונה ,האידיאל היה אם ניתן לשים את הגודל המקורי מחו"ל או לבקש לכך איזהשהו אישור חוקי.

או שאתם חושבים שנתקעתי אם המספר האמריקאי....

נקווה שהפיאט לא תתפרק ...

פורסם

בוא נגדיר את זה ככה: אם המספר, שאתה רוצה- נראה בגודל סביר (לא של 50 סמ"כ!!!), ותואם למשהו, נניח, באמת, אופנוע גדול- אני לא מאמין, שמישהו יעשה לך בעיות עם זה, במיוחד באוטו קטן וחמוד כמו פיאט 500! אבל שוב- הכל תלוי בקריזות של הטסטר. בכביש קשה לי מאד להאמין, שמישהו ייתעסק בזה בכלל- שוב, אם לא תשים מספר של 50 סמ"כ, שבקושי ייראו על האוטו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...