Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיתון אלקטרוני (Newsletter) למועדון החמש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו היצעתי למשרד המועדון לבדוק אפשרות להפצת "קלאסיקון" או כל עיתון אחר באמצעות המייל.

זהו Newsletter מעוצב וקליל, שנשלח לחברים אחת לתקופה.

זוהי דרך מצויינת לחסוך עלויות הדפסה ודיוור - שהן המרכיב העיקרי בעלות העיתון.

יורת ויותר ארגונים עוברים כיום לעיתון אלקטרוני, ועל ידי כך גם מצליחים להגדיל את תדירות העיתונים (נניח במקום 4 בשנה, 12 בשנה).

בנוסף - המערכת יודעת לשלוח את העיתון בצורה אוטומטית בפקס למי שאינו בעל תיבת אימייל. (בכל מקרה העלויות הכבדות נחסכות).

עלות ראשונית של רכישת המערכת הממוחשבת נמוכה מאוד (חצי ממנה היא תרומה שלי) ומכוסה כבר בדיוור הגליון הראשון.

עד היום - כמה חודשים לאחר השיחות הראשונות - לא הורמה הכפפה במועדון. אני עדיין ממתין לפגישה רצינית ראשונה בנושא.

מה דעתכם? זה יכול להצליח או שאני טועה והרעיון גרוע מיסודו? ואם ההנחה הראשונה נכונה - מדוע המועדון לא זז?

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

קידמה זה טוב, גם אצל אספנים של העבר, אבל אני דווקא די מחבב את הקלאסיקון . הוא מזכיר לי ניחוחות של פעם במתכונתו הנוכחית המהוהה משהו.

זה לא סותר את האפשרות של קיום newsletter במקביל - אם יש תוכן למלא בו.

נמרוד

פורסם

בשם הניחוחות של פעם, אפשר לשלוח את האי מייל בפורמט של טלגרף...

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

:D -.-.----...---....------..-.----.---.--....-.--.-.-.---...---.--.--.,.--.---.-.-....-.--.--.-.----.-.-..--.-.--.-.-.--.-----.--.-.-.-...---.---.

-.---.--.----.-.--.-----------......--------.------.!

הבנת את זה מר ברוך? :roll::shock::lol::lol::lol:

פורסם

הנה יש כבר שם לעיתון ו/או לרעיון. "אינטרנתון" .

לא ברור מדוע צריך תמיד לקשור כל דבר לדמי החבר המיזעריים שאנו שולחים בחדוה למועדון.

אך בכל זאת, למען מתן העדפה לחברים שהשקיעו את כל חסכון הפנסיה שלהם במשלוח דמי החבר למועדון, ניתן לשלוח אליהם הביתה את הקלאסיקון - ואילו באותו השבוע להפיץ בפורום את הקלאסיקון שיצא לפני 15 שנה. וכך בכל חודש. . .

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
הנה יש כבר שם לעיתון ו/או לרעיון. "אינטרנתון" .

לא ברור מדוע צריך תמיד לקשור כל דבר לדמי החבר המיזעריים שאנו שולחים בחדוה למועדון.

אך בכל זאת, למען מתן העדפה לחברים שהשקיעו את כל חסכון הפנסיה שלהם במשלוח דמי החבר למועדון, ניתן לשלוח אליהם הביתה את הקלאסיקון - ואילו באותו השבוע להפיץ בפורום את הקלאסיקון שיצא לפני 15 שנה. וכך בכל חודש. . .

אבי.

מזעריים?????

330 ש"ח דמי רישום!!!!!

פורסם

מצד אחד, משלוח העיתון באמצעות האי מייל יחסוך למועדון כסף רב. הכסף שייחסך ישמש למטרות אחרות, כגון הרמת פרוייקטים שונים. מצד שני, אי אפשר להתעלם מכך שאין תחליף לחומר הכתוב, מה גם שאנשים רבים אוספים את החוברות למטרת אספנות, עיון חוזר וכדומה.

פורסם

נכון שאין תחליף לחומר כתוב. לכן כל אחד יוכל אם ירצה להדפיס ולשמור. אני לא יודע אם יש לכם מושג לגבי העלויות להדפסה ולדיוור - אבל הן עצומות.

בזכות הכסף שנחסך אפשר היה להוציא פי שלוש יותר עיתונים (הכי חשוב) + להוזיל דמי חבר + להגדיל את הפעילות.

T

פורסם
נכון שאין תחליף לחומר כתוב. לכן כל אחד יוכל אם ירצה להדפיס ולשמור. אני לא יודע אם יש לכם מושג לגבי העלויות להדפסה ולדיוור - אבל הן עצומות.

בזכות הכסף שנחסך אפשר היה להוציא פי שלוש יותר עיתונים (הכי חשוב) + להוזיל דמי חבר + להגדיל את הפעילות.

T

אין קונים אבל אתה עדין מתעקש למכור רעיון טוב :!:
פורסם

נכון שפרסום והפצה כזו תחסוך למועדון כסף אבל כמה דברים :

האחד , לא לכל החברים יש אינטרנט או שכאלה שמפעילי מחשב .

לא שזאת בעיה גדולה כל כך אבל כנראה שיש עדיין כאלה שלא משתמשים

במחשב ולכן צריך להפיץ עיתון כתוב .

דבר שני , העיתון נשלח לחברי מועדון , וברור שאם יהיה במהדורת אינטרנט

זה יהיה נחלת הכלל ואז - באמת למה להצטרף למועדון ?

דבר שלישי

מועדון שמכבד עצמו מוציא גיליון עיתון כתוב וכן חוברת כתובה שאותם ניתן לשמור ולצפות תמיד .

ייתכן בקרוב בהחלט פרסומים של חלק מהכתבות באתר המועדון ותשקל כניסה

לדפים אלו עם שם וסיסמא .

נחשוב על זה בחיוב .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...