Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הנהג הזהיר" 1968 - תחרות אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רשיון נהיגה של סבא רבא שלי ז"ל ומאחורה פרסום של תחרות הנהג הזהיר מטעם המועצה למניעת תאונות. מי נרשם לתחרות?:-)

סבא יעקב - תחרות נהג זהיר 2.jpg

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

אני.

היו לי שורת מדבקות כאלה, נהג זהיר ונהג טוב. לשלב הגבוה ביותר- "אביר הדרכים" לא הספקתי להגיע לפני שהתכנית מתה.

פורסם

אבי ז"ל היה אביר הדרכים.

לתואר הנכסף הגיע לאחר 25 שנות תשלום דמי חבר, בהם היה מעורב במספר לא מבוטל של תאונות, נהג בנתיב השמאלי במהירות הליכה, ובאופן כללי רק גופו היה מאחורי ההגה ומחשבותיו במרחקים רבים.

בקיצור, הוא היה נהג איום ונורא, אבל מי ששילם - קבל מדבקה משולשת נאה לחלון.

נמרוד

פורסם
אבי ז"ל היה אביר הדרכים.

לתואר הנכסף הגיע לאחר 25 שנות תשלום דמי חבר, בהם היה מעורב במספר לא מבוטל של תאונות, נהג בנתיב השמאלי במהירות הליכה, ובאופן כללי רק גופו היה מאחורי ההגה ומחשבותיו במרחקים רבים.

נמרוד

מה שאומר .........שכסף קונה הכל :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אבי ז"ל היה אביר הדרכים.

נמרוד

שלום

כמה שאתה צודק :lol:.

בו נוסיף ונשפר!

אבל אם חס וחלילה היתה מעיר לאבא ז"ל על הנהיגה שלו וואי וואי וואי איזה הרצאה הייתה מקבל על המקום ומיד היה מסביר לך שמה שהוא נסע רברס לא נסעתה קדימה ושהוא נוהג 40 שנה והוא הנהג הכי טוב!!!

זה בסדר מוכר לי מבית אבא.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אבי ז"ל היה אביר הדרכים.

נמרוד

אם הוא היה מעורב בתאונות ועדיין קיבל את המדבקה אז יש 2 אפשרויות:-

1. בכולן לא הוא היה האשם

2. הוא הצהיר הצהרות כוזבות שלא היו לו עבירות

פורסם
אם הוא היה מעורב בתאונות ועדיין קיבל את המדבקה אז יש 2 אפשרויות:-

1. בכולן לא הוא היה האשם

2. הוא הצהיר הצהרות כוזבות שלא היו לו עבירות

אף אחת מהאפשרויות לא נכונה.התנאים להשתתפות היו:

1. חוסר הרשעה בעבירות תנועה בבית משפט
  2. נהיגה מעל 6000 ק"מ בשנה
  3. לא להתפס נוהג ברכב לא תקין.

בשלושת התנאים הוא עמד. הוא מעולם לא נשפט על שום דבר (ככל הידוע לי גם מעולם לא קיבל דו"ח מעבר לחניה), הוא נהג כ 16K ק"מ בשנה, ורכבו בד"כ היה תקין (אם היה נזכר לקחת אותו לטיפול). הוא היה אביר הדרכים כדת וכדין.

אבל אם חס וחלילה היתה מעיר לאבא ז"ל על הנהיגה שלו וואי וואי וואי איזה הרצאה הייתה מקבל על המקום ומיד היה מסביר לך שמה שהוא נסע רברס לא נסעתה קדימה ושהוא נוהג 40 שנה והוא הנהג הכי טוב!!!

זה בסדר מוכר לי מבית אבא.

בברכה בני ל.

הדבר האחרון שהטריד אותו היתה איכות הנהיגה שלו. האוטו היה אמצעי שינוע ממקום למקום והוא התייחס לנהיגה כמטלה. מבחינה רגשית, משהו בין שטיפת כלים והורדת הזבל . אבל בתחרויות אהב להשתתף - גם אם זה רק תחרות הנהג הזהיר.

נמרוד

• תוכן חדש...