Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי גג מתקפל באוטו, ובנקודת החיבור בין החלק העליון לחלק התחתון (החלון האחורי) נעצו סיכות לחזק\למתוח את הגג כאשר אני רואה את הסיכות על הגג עצמו (חשופות).

האם דבר כזה הגיוני ?

האם הסיכות לא יחלידו עם הזמן ?

האם זה כתוצאה מחוסר נסיון המתקין, בדמיוני חשבתי שיש לשונית שבעזרת אמורים לחזק את הגג ואז הגג עולה עליה כך שהסיכות מוגנות.

פורסם

ענית בעצמך. לא הגיוני. לא ברור באיזה מכונית מדובר, אבל קשה להאמין שמכונית כלשהיא יצאה משערי המיפעל כשסיכות נעוצות בגגה. מעבר לענין החלודה זה גם לא כל כך אטום.

אריה

פורסם

בוודאי שלא תקין!!!

אצלי למשל, סיכות מחברות את הבד למסגרת החלון ורק מתחת לגומי ולא בשום מקום חשוף.

באיזה רכב מדובר? אם אפשר תמונות!

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אני הולך לתת לבעל המקצוע להנות מין הספק בינתיים, ולראות איך הוא בדיוק יסביר/יתקן את הבעיה.

רוב עבודתו באמת מקצועית ולרוב אין לי תלונות, ולכן כל כך צרם לי הבוקר לראות דבר כל כך לא הגיוני.

תמונות עוד מוקדם מידי לפרסם, נא להתאזר בסבלנות עד מועד ההשקה אשר יפורסם מין הסתם בהמשך לאחר סיום העבודת השיפוץ.

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

הלכתי שוב לצלם תמונות שלא יהיו אי הבנות.

עכשיו השאלה האם ניתן לתקן או שאין מנוס מלהזמין גג חדש ?

DSC05028.jpg

DSC05027.jpg

DSC05024.jpg

פורסם

גרוע מאוד מה שהרפד עשה, זה בלתי הפיך.

מעבר לכך שזה מכוער זה לא מקצועי והסיכות יחלידו אחרי שטיפת האוטו.

ממש חבל כי העבודה נראית טובה על שאר הגג.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מצטרף לשאר החברים

הוא פשוט הרס לך את הגג גם אם תוריד את הסיכות. יחדרו מים דרך החורים הקטנים.

חוץ מזה משהו שלא הזכירו כאן אבל זה מחליש את החומר שממנו עשוי הגג ובעוד כמה שנים כמו שהיה אצלי בטריומף בגלל השמש היפה של הארץ החומר קצת מתקווץ עם הזמן ואז החורים הקטנים יהפכו לקרעים.

לא ברור לי למה הוא בכלל חיבר את הגג בצורה כזאת אצלי בטריומף הגג מחובר רק מקדימה ומאחור וכמובן בצדדים אבל לא למסגרת כמו שהוא חיבר אצלך זה אמור להיות חופשי כאשר אתה מקפל את הגג זה נמתח ומתיישב בצורה חלקה וכאשר אתה פותח אז זה נסגר כמו גרמושקה.

למרות שאני לא יודע על איזה דגם ורכב מדובר אבל ברור שככה זה לא אמור להיות.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

ההסבר שקיבלתי, וניראה כרגע הגיוני הוא שיש פס ניקל עם גומי שמתלבש על הסיכות ומכסה אותם, יש לציין שהפס הגיע יחד עם הגג אך ההסבר למיקומו (לא מבעל המקצוע) בזמנו היה שונה.

התבקשתי להמתין עד סיום העבודה ואז לשפוט אותה.

מקווה שאני הוא זה שימשיך לעשות טעויות ולא בעלי המקצוע.

תודה לכולכם.

פורסם

אני לא מאמין שיש פס ניקל שממוקם בחלק הזה של הגג, פס ניקל הגיוני שיהיה מקדימה בשפה או במסגרת החלון!

אני לא רוצה להיות שופט כשאני רואה רק חצי עבודה אבל עם כל הכבוד ל"בעל המקצוע" הזה, זה ממש לא נראה לי!

הקורה שאליה חוברו הסיכות בנויה עם פלסטיק שניתן לחבר אליו סיכות כדי שהגג הפנימי ה (headliner) יתחבר אליה ולא הגג החיצוני, כמו כן ממנה אל המסגרת של החלון האחורי אמורות להיות רצועות פנימיות למתיחה של הגג הפנימי.

את הסיכות לא מכניסים בכל מקרה מבחוץ פנימה גם לא עם פס ניקל מאחר והסיכות יחלידו עם הזמן.

אני מניח שהוא יעלה על הטעות וינסה לשלוף את הסיכות ולהעלים את החורים, אבל כמו שאומרים "זה לא יחזיק מים"!

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

יש רכבים שיש להם שני פסי ניקל בצד האחורי של הגג:

הראשון ממש בסוף הגג בחיבור עם המרכב של הרכב

ושני זה מעל החלון האחורי לרוחב הרכב כנראה כמו שאמור להיות אצלך.

אבל גם אם זה המקרה אני ממש ממש בספק שהסיכות הללו יחזיקו כמה שנים אם כבר יש חיבור עם ניטים כמובן אם הפס מונע כניסה של מים.

הדבר הכי טוב לעשות בנושא זה לחפש באינטרנט הוראות איך מתקינים את הגג ברכב שלך.

ואולי אפשרות לבדוק למי מחברי הפורום יש רכב דומה ולבדוק איך הגג מחובר אצלו.

לחכות עד סוף העבודה ואז לפרק זה לא רעיון טוב לא לבעל המקצוע ולא בשבילך זה רק עוד זמן ועוד כסף

אלכס איצקוביץ 14083

• תוכן חדש...