Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בוולבו 244 GLE שנת 83' שלי יש חלונות חשמל מקדימה, אבל המתגים של הח"ח לא נמצאים בידיות הדלתות,כמו שראיתי בוולבו אחרות, אלא במרכז הרכב באזור שמעל הרדיודיסק ליד הכפתור של אורות המצוקה (משולש), איפה שיש עוד כמה כפתורים.

הרכב יובא ביבוא אישי, כך שהוא לא זהה בכל לרכבים בארץ, ולכן אני לא בטוח אם ככה הוא יוצר או שזו עבודה של אחד הבעלים הקודמים. האם מישהו יודע אם יוצרו וולבו עם מתגי ח"ח כמו אצלי?

והשאלה שיותר חשובה לי: בגלל שאני גם ככה צריך להחליף את הידיות הפנימיות בדלתות בגלל בלאי, חשבתי לשים ידיות עם מתגי ח"ח (שנראות שונה משלי) ולהעביר לשם את הפעלת החלונות. האם ניתן להרכיב ידיות שמותאמות לח"ח במקום הידיות הרגילות שיש לי כרגע? ואם שני סוגי הידיות יושבים על אותם נקודות הברגה בדלת?

בתודה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לא, אין מאחור ח"ח.

אבל האם ידיות עם מתג של ח"ח יתאימו במקום הידיות שלי (הרגילות)?

תודה

פורסם

לא נראה לי שתהיה בעיה - הרי המנועים של החלונות נמצאים בתוך הדלתות. אם תשיג ידיות עם מתגים כמו במקור - לא תהיה בעיה לחווט מחדש בין המנועים למתגים.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם
לא נראה לי שתהיה בעיה - הרי המנועים של החלונות נמצאים בתוך הדלתות. אם תשיג ידיות עם מתגים כמו במקור - לא תהיה בעיה לחווט מחדש בין המנועים למתגים.

אם הבנתי נכון, השאלה היתה לגבי נקודות העיגון של הברגים בידית ישן מול חדש ולא חשמל.

חשמל ברור שאין שום בעיה להעביר!

ול re_ilan לדעתי אם היו 3 נקודות עיגון במקור, כעת גם 2 יספיקו ואם לא, אז ניתן תמיד לעשות הכנה בדלת לנקודת עיגון חדשה בפח עם דיבל מתאים.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

בוולוו המתגים נמצאים על הידית הפנימית של הדלת.... צריך ידית קומפלט מתאימה עם מתגים. לא חורים בריפוד - ולא דיבל.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

השאלה היא האם שני סוגי הידיות הפנימיות (עם / בלי מתג) יושבות על אותן הברגות בדלת. האם מישהו יודע את זה בוודאות?

יום טוב, ותודה

פורסם

שלום לך re_ilan.

מיקום ברגי הידיות הפנימיות הוא זהה בשני הסוגים (אם או בלי מפסקי חלונות)

אך בידית עם המפסקים יש בורג נוסף בחלקה הקידמי, ולכן יש מיקום לכך בדלת עצמה.

צריך להרכיב דיבל נוסף לשם קבלת הבורג הנוסף של הידית.

כמו כן יש צורך בחיווט החשמלי לתוך הדלתותו לכל המערכת וכן את הממסרים המתאימים לשליטה מדלת הנהג על החלונות האחרים.

במידה ואתה מעוניין יש לי את מרבית החלקים אולי אפילו את כולם.( אני לא זוכר כרגע) צור קשר בפרטי.

בבצלחה

יעקב

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

תודה רבה, הבנתי את העסק.

2PAC - איך מגיעים לסרטוטים האלה?

• תוכן חדש...