Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יפהפיה אמיתית באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם מכוניות סדאן מגודלות עם 4 דלתות אינן "כוס התה" שלי, אך במהלך חיפושי אחר דגמים אחרים של ביואיק לא יכולתי להתעלם מהלה-סייבר 1968 4 דלתות הרדטופ בעלת הקוים המיוחדים, האופיניים לביואיקים של סוף הסיקסטיז. בנוסף, דגם זה עדיין מתומחר ברמות סבירות, כך שקשה לי לי לדמיין אותו חוצה את קו ה-6000 דולר.

המכונית מקורית ושמורה להפליא עם מיילג' נמוך. אהבתי מאד גם את הצבע, הכל כך אופייני לתקופה.

סקרנתי אתכם? תהנו.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1968-Buick-LeSabre-Beautiful-Original-S-California-car_W0QQitemZ260401125739QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item260401125739&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A317%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נהדרת, ויש עוד הרבה כאלו. גם לי יש תחביב לשוטט בין המודעות ולמצוא כל מיני "מכונות זמן" כאלה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

באמת שמורה ויפה.

נקוה שמישהו ירים את הכפפה ויביא אותה ארצה.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
יפיפיה אמיתית אני גם רוצה.:wink:

אני חושב שאתה גם יכול. מכונית כזו עשויה לעלות אחרי כל העלויות בארץ בין רבע לשליש מיטו :wink:

נראה שילוב מעניין השתיים האלו...

פורסם
לשלב בניהם :shock: אתה יודע מה יצא.:twisted::wink:

למה לא? במשך שנתיים גרו אצלי, זו לצד זו, מאזדה מיאטה ופיז'ו 504. שני רכבים שונים במהותם, שהעניקו חויות נהיגה ובעלות מהנות, כל אחת בדרכה היא.

תחשוב על הפאן שיהיה לך בכל פעם שתעבור מהמיטו התזזיתית והקשה לאמריקאית רכה ומפנקת, עם V8 שופע מומנט ושאינו חנוק בהתקנים נגד זיהום אויר.

ובסוף, תראה שתחליף את המיטו ולא את האחרת.

פורסם

איזה הארדטופ יפה ושמורה.

תמונה אחת תפסה לי את העין במודעה, שבה הרכב מצולם מאחור וברקע ניצבים בתים צמודי קרקע. פסטורליות שכזו - נראה כאילו הסביבה מתאימה את עצמה לרכב ולא להפך.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סתם כדי לסבר את האוזן - ולכל המתעניינים - הלילה נמכרה הלה-סייבר 68' הירוקה ב-5500 דולר. בפתיחת השרשור הערכתי שהעסקה תסגר ב-6000 לכל היותר :-)

ברכות לקונה המאושר, היכן שלא יהיה. אני רק מקוה שהוא מכאן ושנזכה לראות את היפהפיה במפגשים.

ושתי תמונות לסיום:

e15d_3.JPG

!BRWkTiQBWk~$(KGrHgoH-EIEjlLl09!jBJ9ib!lpS!~~_3.JPG

פורסם
סתם כדי לסבר את האוזן - ולכל המתעניינים - הלילה נמכרה הלה-סייבר 68' הירוקה ב-5500 דולר. בפתיחת השרשור הערכתי שהעסקה תסגר ב-6000 לכל היותר :-)

ברכות לקונה המאושר, היכן שלא יהיה. אני רק מקוה שהוא מכאן ושנזכה לראות את היפהפיה במפגשים.

ושתי תמונות לסיום:

לא נמכרה!!!

Reserve not met

• תוכן חדש...