Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש השפלה 24.4.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפגש התחיל במצב רוח "בורדו"....

קיבלנו בברכה חברה חדשה למועדון ה5, עם רכב מיוחד. פלימות פתוחה, משנות השישים.....

החברה החדשה, ביתו של עופר, אחי, נדבקה בחיידק כילדה קטנה, עוד כשישבה על ברכי אביה ואחזה בהגה של הג'יפ...

הפלימות, 6 צילינדרים, אוטומטית, גג נפתח "חשמלית", נכנסה חרישית למתחם בית הקפה ומיד הסתערו עליה כל צעירי המשפחה ויצאו לסיבוב....כל, אחד נהג בתורו.

חיוך רחב במיוחד, נצפה על ה"גריל" של הקדילאק, אחותה הצעירה והגדולה משנות השבעים:wink:

Photo0397.jpg

Photo0398.jpg

Photo0399.jpg

Photo0408.jpg

Photo0409.jpg

Photo0416.jpg

Photo0417.jpg

Photo0404.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

כמובן שהיו גם חברים ותיקים, עם מכוניות בהתאם.

מאחר ורציתי לתת במה לכל המשתתפים, חלק מהתמונות של הרכבים, אשר לא יצאו מוצלחות, הועלו ממפגש אחר באותו המקום.

Photo0400.jpg

Photo0405.jpg

Photo0401.jpg

Photo0402.jpg

Photo0403.jpg

Photo0340.jpg

Photo0141.jpg

Photo0075.jpg

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

דור העתיד של החברים, הגיע לביקור רכוב על אופניים, כמו גם דור העתיד של כלי הרכב הדו גלגלי....

Photo0414.jpg

Photo0413.jpg

Photo0410.jpg

Photo0412.jpg

פורסם

שכחת להזכיר את החזרה לסחלב :lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
המפגש התחיל במצב רוח "בורדו"....

קיבלנו בברכה חברה חדשה למועדון ה5, עם רכב מיוחד. פלימות פתוחה, משנות השישים.....

החברה החדשה, ביתו של עופר, אחי, נדבקה בחיידק כילדה קטנה, עוד כשישבה על ברכי אביה ואחזה בהגה של הג'יפ...

הפלימות, 6 צילינדרים, אוטומטית, גג נפתח "חשמלית", נכנסה חרישית למתחם בית הקפה ומיד הסתערו עליה כל צעירי המשפחה ויצאו לסיבוב....כל, אחד נהג בתורו.

חיוך רחב במיוחד, נצפה על ה"גריל" של הקדילאק, אחותה הצעירה והגדולה משנות השבעים:wink:

את הכלה ראיתי ב"שוק עתיק" וממש התאהבתי בה ממבט ראשון.

מזל טוב לעופר, רכב סולידי ופתוח לא מנקר עיניים וגם נאה, קומפקטי וגם אמרקאי.

בהגיעו לשוק עתיק ישבתי בו לא רציתי לצאת אלה אם יתנו לי "סיבוב".

לעופר בהצלחה רבה

מצא משה

פורסם

מזל טוב עופר על הכלה ...נראית מדהים,ראיתי רק היום , עסוק מאוד בחיפושים אחרי הכלה (הגדולה) הבאה,אני חייב לדאוג שכל רכב שאסף (והחברים) ירצה שיהיה במפגש ...יגיע...אפילו הבלייזר:lol:

פורסם

יאיר ידידי

מה זאת אומרת : ......"עסוק מאוד בחיפושים אחרי הכלה (הגדולה) הבאה,"......

מי זאת הכלה (הגדולה) ???????

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם
מזל טוב עופר על הכלה ...נראית מדהים,ראיתי רק היום , עסוק מאוד בחיפושים אחרי הכלה (הגדולה) הבאה,אני חייב לדאוג שכל רכב שאסף (והחברים) ירצה שיהיה במפגש ...יגיע...אפילו הבלייזר:lol:

יאיר!

הבלייזר מחכה ל"כלה" הכבדה

בכיליון עניים!!!

דבר כזה עוד לא הגיע לאף מפגש :shock::lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...