Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

זכיתי בשלושה פריטים בebay (חלקים לג'יפ 42)לאותו מוכר היו גם שני פריטים שלא זכיתי בהם באותה מכירה.

שלחתי הודעה למוכר האם ניתן לרכוש ממנו את הפריטים שלא זכיתי בהם ולצרף אותם לאותו מישלוח.

המוכר החזיר לי תשובה חיובית ונקב במחיר עבור שני הפריטים.

שאלותי הן

1.האם מה שעשיתי נוגד באופן כלשהו את חוקי המסחר בebay?

2.ברצוני לשלם עבור העיסקה (דרך pay pal) בהודעה על הזכיה ישנו הסכום של שלושה פריטים ומישלוח,כיצד אני משנה את הסכום לתשלום ,או שעלי לשלם את הסכום שבהודעת הזכיה ועבור שני הפריטים הנוספים לשלם בנפרד?אשמח לדעת כיצד עושים זאת בדיוק.

תודה מראש

מוטי

פורסם

אתה יכול לבקש מהמוכר שישלח לך הודעת תשלום חדשה הכוללת את הפריטים הנוספים או לשלם עליהם בניפרד דרך פיי פאל ישירות למוכר {אם הוא ניראה לך אמין}

אני גם לא חושב שמדובר פה במשהו שנוגד את חוקי האתר - אם המכירה נגמרה ולא היו קופצים איני מוצא כל בעיה ליצור קשר עם המוכר לקניית המוצר.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
שלום לחברי הפורום

זכיתי בשלושה פריטים בebay (חלקים לג'יפ 42)לאותו מוכר היו גם שני פריטים שלא זכיתי בהם באותה מכירה.

שלחתי הודעה למוכר האם ניתן לרכוש ממנו את הפריטים שלא זכיתי בהם ולצרף אותם לאותו מישלוח.

המוכר החזיר לי תשובה חיובית ונקב במחיר עבור שני הפריטים.

שאלותי הן

1.האם מה שעשיתי נוגד באופן כלשהו את חוקי המסחר בebay?

2.ברצוני לשלם עבור העיסקה (דרך pay pal) בהודעה על הזכיה ישנו הסכום של שלושה פריטים ומישלוח,כיצד אני משנה את הסכום לתשלום ,או שעלי לשלם את הסכום שבהודעת הזכיה ועבור שני הפריטים הנוספים לשלם בנפרד?אשמח לדעת כיצד עושים זאת בדיוק.

תודה מראש

מוטי

מוטי שלום,

1. תעשה את ההתכתבות עם המוכר במסרים (Messages) דרך Ebay.

2. תבקש מהמוכר חשבונית Paypal חדשה הכוללת את כל הפריטים שאתה צריך פלוס דמי משלוח מתאימים. על הודעת Paypal זו תבצע את הרכישה.

פורסם

אם תשלם על הפריטים שלא זכית בהם דרך EBAY מצורה מסודרת אז זה לא נוגד את חוקי האתר.

רק אם אתה מנצל את האתר לעסקות חיצוניות שלא עוברות דרך האתר זאת בעיה (אם אינני טועה)

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...