Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, שאלה לבעלי האופנועים.

אופנוע אספנות (1978, צריך פנסי איתות? אור ברקס? מד מהירות?

בשביל לעבור טסט.

אני זוכר שבשיעורי הלמידה אותתי ביד, אבל זה היה מזמן....

תודה,

אייל

פורסם

לגבי הספידו מטר אני לא בטוח, אבל, איתות ואור ברקס בטוח לא צריך.

איתות צריך באופנוע משנת 94 ומעלה, גם אור ברקס אם אני לא טועה.

אבל השאלה האמיתית היא למה לא? אם האופנוע היה מצוייד באלה כשהיה חדש אז למה שלא יהיה?!

אני חושב שהשקעה כזאת היא חכמה וכדאית בלי שום קשר למקוריות.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
הי, שאלה לבעלי האופנועים.

אופנוע אספנות (1978, צריך פנסי איתות? אור ברקס? מד מהירות?

בשביל לעבור טסט.

אני זוכר שבשיעורי הלמידה אותתי ביד, אבל זה היה מזמן....

תודה,

אייל

לגבי ספידומטר, עדיף שיהיה - הוא תמיד היה שם.

לגבי אור בלם - חשוב, חיוני ביותר - וגם באופנועים ישנים מאד הוא היה - מחוייב ברישוי.

לגבי אתתים - אתה צודק, כשלמדנו, אותתנו ע"י סימנים ביד - לגבי אופנועים ישנים שלא היה בהם התקן כזה - אינו מחוייב ברישוי.(אם אתה רוצה לשבור את האורגינליות ולהתקין למען הבטיחות - ההחלטה בידך).

מצא משה

פורסם
לגבי ספידומטר, עדיף שיהיה - הוא תמיד היה שם.

לגבי אור בלם - חשוב, חיוני ביותר - וגם באופנועים ישנים מאד הוא היה - מחוייב ברישוי.

לגבי אתתים - אתה צודק, כשלמדנו, אותתנו ע"י סימנים ביד - לגבי אופנועים ישנים שלא היה בהם התקן כזה - אינו מחוייב ברישוי.(אם אתה רוצה לשבור את האורגינליות ולהתקין למען הבטיחות - ההחלטה בידך).[/quote

לגבי אור בלם לא תמיד היה.

במופידים (אופנועי 50 סמ"ק )לא תמיד הותקן לדוגמא טילון ICM אופניים עם מנוע עזר מוטובקאן, מובילט וכו' לא היה.

וכך הם יצאו ממפעל היצרן.

יש לציין שכלים אלו מחוייבים ב מבחן רישוי שנתי כמו כל אופנוע ומחוייבים גם ברשיון נהיגה לאופנוע.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

נבדק ונמצא .

מהי הכוונה נבדק ונמצא ?

האם מכון התקנים פישפש במסמכי פנטיק או היבואן שלו לשנה זו ?

האם מדובר על דרישות החוק בישראל בשנה זו ?

?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מדובר בדרישות חוק,

לי אישית לא ידוע עד איזה שנה ועד איזה נפח הוא תקף(אם בכלל) אבל הוא קיים,

אני הייתי עובר טסט לאופנוע 50 סמ"'ק שנת 84 ו86 בלי אורות ברקס,

זה כמובן היה מותר ע"פ החוק.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...