Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגיע אליי חבילה (ספר) שהזמנתי באיביי ב-11/2008,

לאחר שהספר לא הגיע כעבור כמה חודשים פניתי למוכר לבטל את העסקה, מבחינת המוכר לא היתה בעיה כיוון שהמשלוח היה מבוטח, אני קיבלתי את הכסף בחזרה והמוכר גם, היום הייתי המום שהחבילה הגיעה ומצויין עליה תאריך שליחה 25/11/2008,

תהיתי למה לקח הרבה זמן ובסוף הבנתי כנראה את הבעיה, המוכר כתב את הכתובת בכתב יד קטן מאוד ולא הכי קריא למי שלא חזק באנגלית, ליד הכתובת היה תרגום בעברית כנראה של מישהו מהדואר,

אני מאמין שהחבילה התעכבה עקב אי זיהוי הכתובת המדוייקת, לכן ההמלצה שלי היא לבקש מהמוכר/שולח לכתוב את הכתובת בכתב ברור ורצוי כמה פעמים על החבילה, ואולי אפילו שידפיס את הכתובת בעברית.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני פתרתי את זה בצורה פשוטה: אני שולח למייל של המוכר את הכתובת שלי בעברית כקובץ תמונה, והוא מדפיס ושם על החבילה בנוסף לכתובת באנגלית.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אני פתרתי את זה בצורה פשוטה: אני שולח למייל של המוכר את הכתובת שלי בעברית כקובץ תמונה, והוא מדפיס ושם על החבילה בנוסף לכתובת באנגלית.

גאוני, היה חוסך לי גם כמה צרות.

תודה

כבר חתמתי...

פורסם

יש לי כרגע בעייה עם חבילה שנשלחה מאריזונה לפני כחודשיים, איך ועם מי מבררים בדואר ?

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...