Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים טובים באמצע הדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני התחלתי לשפץ רכב אספנות אחרי שפינטזתי על זה כמה שנים טובות....

הפורום הזה הינה פינה חמה לכל מי שחובב את אותו שגעון.

מי שמתחיל בזה, לומד מהר מאד שזה לא כל כך פשוט, וגם לא כל כך זול. למצווא חלקים, לדעת מה לעשות ואיך, וגם.. למצוא זמן לכל זה.

כשעושים דברים ביחד, כשאחד עוזר לשני, זה הרבה יותר פשוט, נעים ומהנה.

אני בטוח שרובכם מכירים את חן פרחי, "איש הגומי", ובכל זאת למי שלא מכיר. חן עוסק בתחום שנים רבות.

יצא לי להכיר איש יקר, בעל נסיון וידע רב, ששמח לעזור ולא בשביל תמורה, מכל הלב, עם הרבה סבלנות ומתן עצות טובות.

לכל מי שמתלבט, יש לו שאלה בנושא חלקי גומי (ולא רק..) - חן הוא הכתובת. חן, מקווה שלא סיבכתי אותך... :-D

שמעון

טייפ סלילים, פטר והזאב, קומודור 64 ו... פורד אסקורט לבנה

פורסם

בגלל שהוא לא לוקח תמורה הוא נוסע בולוו ישנה :)

חן חבר אמיתי אוהב לעזור

ואסור לשכוח את פאפה פרחי :)

עזרו לי מאוד מאוד ותמיד שמחים לעזור

שבת שלום

אריה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

hen indeed is a very special person

lost touch with him after i left the country.

always there to help

a very rare breed

Bender

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
חן פרחי איש יקר !

+1

חן פרחי קבל בפרגון.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שמעון - אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל את חלקי הגומי למרכב שקיבלת ממני עם האוטו (תושבות מנוע, דוושות, מעברי קיר אש ועוד) קיבלתי במקור מחן, שיצר אותם במו ידיו.

אני מצטרף כמובן למהללי חן, אבל תראה עם הזמן שיש במועדון עוד רבים וטובים שמוכנים לעזור לחברים ברצון.

נמרוד

פורסם

כמובן שאני יודע. :-D

מה שמרשים אותי זאת בעיקר הגישה, הנכונות והסבלנות.

מצאתי לנכון לציין במיוחד את חן פרחי.

אני בהחלט מתרשם שיש חברי פורום רבים בעלי נכונות לעזור, ולכן הכותרת של ההודעה היא כללית.

למרות שחלק מהתגובות מרמזות על רוח אחרת, אני מרגיש שרוב האנשים שאני נתקל בהם מחפשים היכן יוכלו לעזור (מבלי שיכירו אותי בכלל). זה נעים וזה מיוחד.

That's the spirit!

טייפ סלילים, פטר והזאב, קומודור 64 ו... פורד אסקורט לבנה

• תוכן חדש...