Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה לאל - אין, ולא היו "סיטרואן אקסל" בארץ.

לפחות מזה ניצלנו (עם ה"דצ'יה" היה לנו פחות מזל...)

משהו לא בסדר עים הדגם הזה?

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

זה דגם מוזל של סיטרואן ויזה שתוכנן ויוצר ברומניה במפעל OLTCIT.

התעלקות - יש בארץ מועדוני סיטרואן לא דה-שבו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תודה לאל - אין, ולא היו "סיטרואן אקסל" בארץ.

לפחות מזה ניצלנו (עם ה"דצ'יה" היה לנו פחות מזל...)

אני כמעט בטוח שראיתי אחת מסתובבת בארץ, בהתחלה תהיתי מה זו הויזה המכוערת הזו, אבל אח"כ הבנתי שזו האקסל.

לגבי מועדון סיטרואן, יש את PSI, שמתיימר לייצג את הצרפתיות בארץ (בעיקר ספורטיביות) כולל סיטרואן, פז'ו ורנו, אבל כרגע לפחות המצב שם לא מעודד.

פורסם

אקסל

הלואי שתרים את הכפפה ותתחיל לבנות/להקים מועדון שכזה לסיטרואן קלאסיות.

לא כאלו שמתאימות לנסיעות במדבריות.

הגעתי פעם למפגש PSI - וזה לא בדיוק מתחבר להגיע לשם עם סיטרואן ישנות.

לדעתי כנ'ל לגבי מועדון ה2CV

במחשבה שנייה מועדון לצרפתיות קלאסיות רנו, סיטרואן, פיז'ו וכד' יכול להיות רעיון נפלא ובר קיום

אילן

פורסם
אין בארץ מועדון סיטרואן למעט מועדון דה שבו. כניראה שאין מספיק משוגעים.

אריה

בעיקר סיטרואן

id,ds,ta,sm

משוגעים דווקא יש מספיק , להקמת מועדון צריך רק משוגע אחד או שניים:)

אגב כך, אין לנו שום יומרות להיות מועדון כללי, אבל למפגשים של מועדון הדה שבו אנו תמיד מקבלים בברכה צרפתיות ישנות

מי שמעוניין להצטרף לרשימת הדיוור בה מודיעים על מפגשים מוזמן לכתוב ל: [email protected]

news.jpg

פורסם

מועדון PSI זה יותר גן ילדים.

ילדים שמשתוללים עם 106 ,306 וסקסו זה לא ממש דבר מעניין ובטח שלא קלאסי.

אני אישית הייתי מאוד שמח להגיע מידי פעם למפגש של DS CX XM ויזה GS/GSA ושאר סיטרואנים ישנים.

הבעיה שאין הרבה כאלו בארץ במצב נסיעה וככל שעוברות השנים יש פחות ופחות.

האמת שברוב המקרים שאני רואה סיטרואן הידרו פניאומטית שהיא לא C5 או קסנטיה באיזה שהוא מקום זה כמעט תמיד רכב מושבת ומוזנח שלא זז כבר שנים/חודשים ונמצא בשלבי פירוק כלשהם.

פורסם

הBX -ים בכלל כבר הפכו לאוטו נדיר בארץ ולפעמים עוברים חודשים שלא יוצא לי לראות אחת נוסעת.

גם הXM מגיעות למצב של הBX לאט לאט-יש אחת בחולון לדוגמא ,הרוסה לגמרי שכל פעם מפרקים/שוברים ממנה עוד חלקים.

חבל.

פורסם
עוד שאלה-האם מישהו יודע עים יש בארץ סיטרואן אקסל(AXEL)?

27vb2gv1.jpgAxel%2011R.JPG

הסיטרואן אקסל, שכונתה גם אולסיט, היתה למעשה סיטרואן ויזה שיוצרה ברישיון ברומנייה.

האקסל הוצגה בשנת 82', וההבדל העיקרי בינה לבין הויזה היה במנועים - לאקסל היו מנועי בוקסר מקוררי אוויר ב 3 נפחים שונים.

652 סמ"ק שנילקח מהויזה, 1129 סמ"ק ו 1299 סמ"ק שנילקחו מה GSA.

יחסית למכונית שיוצרה במדינה קומוניסטית, האקסל נחשבה למכונית סבירה למדי, לפחות לזמנה.

גם אני זוכר אקסל אחת לבנה שהסתובבה כאן, וכנראה מדובר במכונית שהגיעה לארץ לצורך תקינה בזמנו, לאחר שנישקל ייבואה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...