Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצה ידידותית, בידקו מחירים לפני שעושים את זה, השוק הזה פרוץ למרות שלדעתי מכיוון שמשרד התחבורה מחייב את זה, הוא חייב לקבוע תעריף לזה.

לדוגמא:

סנטרטסט בסמוך למשרד הרישוי בחולון גובה 750 ש"ח.

מכון הדרום 300 ש"ח.

אז שלא ידפקו אתכם...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אחלה מחירים

לא אמור לעלות יותר מ 100 שקל לדעתי

סט קרנרים עולה פעם אחת והמחיר לא בשמים

300-750 שקל ל 5 דק עבודה זה באמת גניבה

לפחות הם דפקו את זה ישר ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

האם מישהו יודע איזה מסמכים צריך להביא כאשר רוצים להטביעה מספר על המנועה וכמה זה עולה ?

תודה.

פורסם

כבר נאמר כאן בעבר-

במכון שמול עמדה 1 יש להם שיטה מיוחדת במינה לחישוב העלות- דגם מנוע-250 ש"ח (אפילו שדגם המנוע הוא מיספר קידומת למספר המנוע)

מיספר המנוע-250 ש"ח

מיספר שילדה-250 ש"ח.

אתה הבנת את זה ברוך??

במכון הדרום 10 דקות משם תשלם 300 ש"ח

אריה

פורסם

לפעמים הם עושים תרגיל ונותנים לך זמן קצר מאוד להתביע ולחזור לפני שסוגרים את עמדה מספר 1 לכן אנשים רבים חייבים לשלם את המחיר הגבוה של המתביע שעובד בחצר של משרד הרישוי.

ד"א למי שיש זמן שמעתי על מקום ביפו שלוקח 100 ש" להתבעה.

לי התביעו בירושלים תמורות 140 ש"ח להתבעה. כשראיתי את תהליך ההתבעה נחרדתי מהתהליך המיושן והפרמיטיבי כמו אם צעירה שרואה מה עושים לבן שלה בברית המילה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

סט מספרים ואותיות לטיניות, איכותי ביותר להטבעה (בגדלים שונים). מה שקרוי Stamp Letters או Punch Numbers עולה 40-85 דולר בארה"ב. זמן עבודה בערך 20 שניות לכל מספר, כפול 16 הטבעות בממוצע ברכב. שווה ל 3.5 דקות עבודה נטו.

כל מי שמוכן לשלם את הסכומים התלת ספרתיים שקודמיי הזכירו, נותן ידו לעושק ומרמה.

פורסם
...אבל הבעיה שאתה צריך אישור הטבעה ממכון רישוי בלבד.

טל

לא רק מכוני רישוי רישוי מבצעים הטבעות(סנטרטסט הוא מכון רישוי), ישנם מטביעים מורשים נוספים.

שלום לכולם!

האם מישהו יודע איזה מסמכים צריך להביא כאשר רוצים להטביעה מספר על המנועה וכמה זה עולה ?

תודה.

מחירים - הבט בשרשור ולמד.

מסמכים - אישור להקצאת מס' מנוע של משרד התחבורה.

You do it yourself and then all you need is the set:lol: T

סט מספרים ואותיות לטיניות, איכותי ביותר להטבעה (בגדלים שונים). מה שקרוי Stamp Letters או Punch Numbers עולה 40-85 דולר בארה"ב. זמן עבודה בערך 20 שניות לכל מספר, כפול 16 הטבעות בממוצע ברכב. שווה ל 3.5 דקות עבודה נטו.

לא ניתן להטביע באופן עצמאי, הנך חייב אישור של מטביע מורשה על הטופס של משרד התחבורה.

16 תגים?!

מס' שלדה לבדו הינו 17 תגים, דגם מנוע כ-3 תגים, מס' מנוע 6-8 תגים.

מה הקשר בין זמן העבודה לתמחור?!

האם אל כל בעל מקצוע שהנך נגש אליו אתה בודק את משך העבודה אל מול המחיר?!

(אלא תענה - זו שאלה רטורית).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לא רק מכוני רישוי רישוי מבצעים הטבעות(סנטרטסט הוא מכון רישוי), ישנם מטביעים מורשים נוספים.

מחירים - הבט בשרשור ולמד.

מסמכים - אישור להקצאת מס' מנוע של משרד התחבורה.

לא ניתן להטביע באופן עצמאי, הנך חייב אישור של מטביע מורשה על הטופס של משרד התחבורה.

16 תגים?!

מס' שלדה לבדו הינו 17 תגים, דגם מנוע כ-3 תגים, מס' מנוע 6-8 תגים.

מה הקשר בין זמן העבודה לתמחור?!

האם אל כל בעל מקצוע שהנך נגש אליו אתה בודק את משך העבודה אל מול המחיר?!

(אלא תענה - זו שאלה רטורית).

אז אתה מסכים עם המחיר ?

אני לא בודק זמן כאשר לבעל המקצוע יש ידע בנושא

איזה ידע נ דרש כבר בלדפוק מספרים ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ובחיפה 200 ש"ח אני לא זוכר אצל מי, אבל זה מול משרד הרישוי

טל

מי יודע איפה?

כבר פתחתי שירשור אבל מצאת יאת השירשור הזה

במידה והמיספר שיש לי על האוטו קיבל פטרית חלודה . אני ניגש לשם והם מתביעים חדש? לא צריך אישור ממישהו?

פורסם

ועל זה נאמר שרשעות וטפשות הולכים יד ביד שמחים וטובי לב עד שפוגשים את גברת טימטום ויחד מחליטים כיצד עוד ניתן להמאיס את עצמם על האזרחים.

כל אמריקה נוסעת עם מספרי רכב הניתנים לזיהוי מבעד לחלון הקדמי וזה בהחלט מספק שם את השלטונות.

כאן, בארץ שמשגרת לווינים עדיין מסרבים להפסיק את המעשה המטומטם הזה ואני משוכנע שגם אם נתפוס לווין בשמים, יש עליו מוטבע מס' המנוע (אולי פקחי מ. התחבורה יצודו אותו יום אחד)

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

ביום שישי עשיתי הטבעת מספר מנוע בביואיק, שילמתי 150 ש"ח במכון הדרום ביפו לעבודה של 5 דקות.

ביררתי בכמה מקומות אחרים (ביניהם קומפיוטסט רשל"צ) ובכולם אמרו לי שאין להם אותיות מתאימות לביואיק (קטנות יותר)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...