Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עם איזה דלק לתדלק??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייבים תוסף אשלגן.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אם תחפש טוב טוב באינטרנט תמצא שעם קצת כיוון הוויליס יסע גם על... נפט.

חבר שלי ניסה את זה לפני כמה שנים על ויליס שנת 1951 - וזה נסע...לא כמו שזה נסע על בנזין, אבל נסע.

בכל מקרה הייתי מוסיף אשלגן...רק לבנזין כמובן. :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם תחפש טוב טוב באינטרנט תמצא שעם קצת כיוון הוויליס יסע גם על... נפט.

חבר שלי ניסה את זה לפני כמה שנים על ויליס שנת 1951 - וזה נסע...לא כמו שזה נסע על בנזין, אבל נסע.

נכון רק שנפט עולה כמעט כפול מבנזין -מישהוא מבין למה ??? אבל ליסוע על מים זה הפיתרון .... אה גם מים אין ....

הפיתרון ג'פ עם פדלים .

אודי.

פורסם

רציני, רציני :-D

מנועים משנות ה-50 (גם ה-60...) תוכננו לפעולה עם דלק מתוסף עופרת.

כיום דלק כזה איננו משווק, אך נמכר תוסף אשלגן המהווה תחליף לעופרת.

משום כך דלק 95 + תוסף אשלגן הוא האפשרות הסבירה ביותר לג'יפ שלך. תוספת העלות זניחה (כ-10 אג' לליטר בנזין).

עודד

פורסם
רציני חברה .חייבים תוסף כמו שדורון אומר או שישנה אופציה אחרת

בבקשה רק מי שמבין בזה שיענה:shock:

חייבים תוסף אשלגן.

5 תווים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...