Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילה מצינור הגה כח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורשה 928 שנת 1978 (אספנות)

אתמול התחילה נזילה חזקה בצינור של שמן בצינור המוביל למשאבה attachment.php?attachmentid=153100&thumb=1&d=1239820788

מצ"ב תמונה של הצינור עם סימון מקום החור בצינור.

צינור כזה עולה בארה"ב כ- 120 $ (לפני כל המיסים וכו')

השאלה שלי האם ניתן לעשות "טלאי" (תיקון) על הצינור בצורה טובה שיחזיק מעמד הרבה זמן ושלא יגרום לנזק ?

תודה

ארז

פורסם

ברשותי פורשה 928 שנת 1978 (אספנות)

אתמול התחילה נזילה חזקה בצינור של שמן בצינור המוביל למשאבה attachment.php?attachmentid=153100&thumb=1&d=1239820788

מצ"ב תמונה של הצינור עם סימון מקום החור בצינור.

צינור כזה עולה בארה"ב כ- 120 $ (לפני כל המיסים וכו')

השאלה שלי האם ניתן לעשות "טלאי" (תיקון) על הצינור בצורה טובה שיחזיק מעמד הרבה זמן ושלא יגרום לנזק ?

תודה

ארז

טלאי לא, תיקון כן לך עם הצינור ל "טכנו צינור " ביצחק שדה ת''א עם הצינור הישן ויכינו לך חדש .

אודי.

פורסם

אתה יכול ליצר בארץ אצל כל מי שמתעסק בהידרוליקה ולא חסר

בעלי מקצוע

הבעייה היא שזה יוצא יקר ולרוב יותר משתלם להזמין מחול

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לא תמיד יוצא יותר יקר. לי התפוצץ צינור הגה כוח בפיאט פונטו דיזל חדש עלה בסביבות 1200 משומש לא מצאתי להכין עלה 250 שח ואני מדבר על צינור באורך 40 ס"מ

פורסם

אכן, טכנו צינור זו תשובה טובה.

בלי שבדקתי מחיר, pelican parts בארה"ב, וכמובן אי ביי.

מנסיון, בדרך כלל יש שני צינורות הגה כח, אם האחד לא טוב תחליף את שניהם אלא אם כן השני הוחלף כבר. אם הם בני אותו גיל השני יתחיל לנזול בקרוב מאוד.

בהצלחה

• תוכן חדש...