Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בשבלי שיפוץ וישור קו בחיפושית 68 שלי.

אחרי עבודת ריתוח וזיפות בריצפה אני מגיע לשלב המיכל דלק.

הקדמה, מיכל הדלק שלי בן 41 שעבר אלפי אם לא עשרות אלפי גלונים של דלק כל חייו ואני בטוח שמה12 בעלים קודמים אף אחד לא הטריד את עצמו לעשות טיפול למיכל

עוד צרה שאין לי בכלל מסנן דלק שבא מתחת למיכל דלק (יש לי רק מסנן מיקרוני לפני המשאבה)

למי שבעולם החיפושיות יודע שאת המסנן דלק המקורי מתחת למיכל קשה מאוד להשיג בארץ ולכן בימים הקרובים יגיע חדש מחו"ל.

בזמן האחרון יש לי הרבה סתימות דלק מהמיכל למשאבה ואני משחרר את הג'יפה עם לחץ אויור לכיוון המיכל אחרי שאני פותח את המכסה טנק דלק כמובן , שלא לפוצץ את המיכל.

ואז הג'יפה מהצינור חוזרת חזרה למיכל דלק. נו זה אידיוטי כמו לטאטא ולהכניס הכל מתחת לשטיח

עכשיו אני רוצה להתחיל לפתור את בעית המיכל ל40 שנה הקרובות ולכן אני צריך את עזרתכם בידע ותשובות

הדבר יקרה בשבת הקרובה או אחריה, תלוי בהגעת המסנן והכנת החומרים הדרושים.

שלבי פעולה

1. הוצאת מיכל דלק מהבאג' וריקון הדלק.

2. סתימת החלק התחתון של המיכל למען אי בריחת נוזלים (שלבים הבאים)

3. הכנסת שרשרת ברזל להוצאת ג'יפה וחלודה וכל מיני דברים התקועים על קירות המכיל.

4. 2 אופציות

א. הכנסת מיים חמים לתוך המיכל עם סבון כלים ולנער טוב טוב

ב. הכנסת מיים חמים לתוך המים עם חצי ליטר מלח לימון להוצאת אבן , חלודה ועוד. השאלה אם מלח לימון לא יהרוס את המיכל ?

5. שפיכת ליטר אצטון לתוך המכיל הוצאת שמנים ויבוש המיים מהשלב הקודם. תוך ניעור מלא של המיכל והוצאת האטצון מהמיכל אחרי גג 3 דקות. כמובן שאחרי האצטון המיכל יעמוד לפחות יום שלם ליבוש במקום פתוח בשמש.

6. סתימת חורים .. איך מוצאים חורים ומתקנים אותם?

7. צביעת המיכל, איזה חומר עדיף לצביעת המיכל. (חיצוני/ פנימי)

8. התקנת מסנן דלק החדש מתחת למיכל

9. החלפת כל צינורות הדלק באוטו. שזה מהמיכל עצמו ומתחת לאוטו, כמובן שרק בחלקים עם הצינורות דלק ולא צינורות המתכת. במתכת אני יעביר פלאנלית עם חוט ברזל בצורת חוטר.

מי שיכול ללהשלים את מה שאני לא יודע/ ולתת תוספות והערות.

הערכה. תוך שבועיים גג המיכל בחוץ אחרי הכנסת כל החומרים!

סליחה שאני עושה דרמה מהדבר אבל חשוב לציין שעד לפני שבועיים לא ידעתי איך מחליפים כבל קלאץ, או בכלל איך נותנים כבלים לעזר.

ואני באטף של לימודים ושיפוצים אחרי שהבנתי שהחיפושית זה הרכב הכי קל והכי פשוט לתקן ולתחזק.

ישי

• תוכן חדש...