Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל תקציב די מוגבל, אבל אני מעוניין ברכב אספנות.

נגיד וניקח את המוסטנג שנת 67-70, כמה קשה תחזק כזה רכב מבחינת המנוע ושאר מכלולי הרכב..?

מה בעיקר כוללת תחזוקה זו, והאם יש איפה לטפל בזה בארץ?

תודה מראש.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקחת בחשבון את עלות הקניה? עלות אחסון במידה ואין לך חניה פרטית נעולה?

חלקים תמיד יש וגם כאלו שיטפלו לך בארץ לא חסר.

העלויות... כמו בכל רכב, תלוי כמה תיסע.

פורסם

רכב ליום יום... >_

פורסם

לקתי בחשבון את עלות הקניה, וחניה פרטית אין...

יותר מדאיג אותי קירור אויר\מים לרכב ביום יום, אבל עד כמה יהיו גבוהות העלויות לרכב כזה כרכב יום-יומי?

פורסם

מה מדאיג אותך בקירור ?

צריך להדאיג אותך שמכת חניה שתשבור לך פנס ופגוש משמעותה כמה שבועות והרבה כסף שתבזבז כדי להשיג חלקים אלו, זה לא משהו שיש בכל חנות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
רכב אספנות לא נועד לשימוש יומיומי. NEXT.

מומלץ לסייג משפטים כאלה במילה "לדעתי"

לדוגמא: לדעתי מה שאמרת הוא קשקוש.

8)

הייתי מקבל גם "לבעלי תקציב מוגבל רכב אספנות לא מומלץ לשימוש יום יומי" (למרות שגם עם אמירה זאת אני לא מסכים ב100%)

פורסם
אם אתה בעל תקציב נמוך, חפש סובארו ג'סטי ליום יום ולא פורד מוסטנג:-).

קציב נמוך זה 60, התוונתי שהתקציב נמוך יחסית למכונית אספנות.

פורסם

אין לי שום נסיון עם מוסטנג, אבל זה שרשור משבוע שעבר בענין דומה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=256397

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הייתי מקבל גם "לבעלי תקציב מוגבל רכב אספנות לא מומלץ לשימוש יום יומי" (למרות שגם עם אמירה זאת אני לא מסכים ב100%)

וגם: "לשומרי חוק (וכאלה שאינם מחפשים צרות....) לא מומלץ רכב אספנות לשימוש יום יומי, אלא אם הם מתחייבים לא לנסוע בין השעות 7-9 בימי חול".

עודד

פורסם

כמובן שאינני ממליץ להשתמש ברכב אספנות כרכב מנהלתי יומיומי.

ההמלצה תקפה כל עוד הרכב אינו רשום "אספנות", ואם רשום "אספנות" - בהתאם למגבלות (לא לצרכי עיסוק ובהתאם לשעות).

רז, שומר חוק ומטיף לצדק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני יגיד לך דעה ביליתי מהיימנת מאחר ואתה דורש מהסכום שתוציא כל יום אז הוא 200 שקל ליום כמובן לא כולל דלק וחניה.

עכשיו ברצינות ביטוח של מוסטנג עולה בערך 10 אלף שקל לחודש [ממישהו שיש לו מוסטנג אספנות]=אין פה אף בעל מוסטנג שיכול לגלות את הנתון הכל כך חשוב?.

בינינו עדיף כבר לקנות שקודה קטנה וחביבה שתעשה לך בכיף 13 ק"מ לליטר.

אספנות זה לא ליוםיום וכמובן לא למשבר הכלכלי הזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
וגם: "לשומרי חוק (וכאלה שאינם מחפשים צרות....) לא מומלץ רכב אספנות לשימוש יום יומי, אלא אם הם מתחייבים לא לנסוע בין השעות 7-9 בימי חול".

האם כל מי שקונה מזדה 3 אתה ממליץ לו "לשומרי חוק לא מומלץ רכב כזה לשימוש יום יומי, אלא אם הוא מתחייב לא לעבור את המהירות המותרת בחוק" ?

בקיצור, אין צורך להתחכם. ההגבלות ידועות לכול ותתפלא לשמוע אבל שי כאלה שמתחילים לעבוד לפני, או אחרי, השעה 7 בבוקר.

אפשר להזכיר שישנם מגבלות אבל אני לא רואה שום קשר בין זה לבין ההמלצה להשתמש כרכב יום יומי.

• תוכן חדש...