Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצה על פחח לאוטו שלי, מישהו שמתעסק במכוניות אספנות או לפחות יש לו סבלנות לעבודה כזאת וידע לעשות עבודה מקצועית בלי קומבינות וחלטורות.

תודה רבה.

דור

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אם אתה לא מחפש לחסוך והאוטו באמת צריך שיפוץ מאסיבי אני בהחלט יכול להמליץ על אלכס בנתניה אם נתניה זה מספיק מרכז בשבילך...

הוא ישמח גם להראות לך תמונות וסרטים על עבודות שהוא עשה.

לצערי אין לי את הטלפון שלו אבל אני בטוח שלהרבה חברי מועדון כאן יש גם טלפון וגם כתובת מדוייקת:wink:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

לא מחפש לחסוך אבל גם לא רוצה לקחת שמשכנתא על הפחחות, אני מודע לעלויות ככה שלהפתיע אותי הוא לא יכול אבל בכל זאת אשמח לראות עבודות ולדבר כדי לראות מי הבן אדם.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

אלכס פחח מצוין

אבל צריך משכנתה לאיזטה הוא דרש 20K

(ישר צלצלתי 100 על נסיון שוד):)

כל דבר אחר זה כפול אבל התוצאה טובה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

כל פחח מתעסק עם כל הרכבים השאלה היא מה רמת הידע שלו בפחחות נטו.

קח בחשבון שבמכוניות חדשות, מחליפים פחים קצת שפכטל במקרה הטוב וצובעים.

במכוניות ישנות שאין להשיג חלקי פח חדשים יש צורך לעבד את הפח ולתפור אותו לרכב, לא כל אחד יכול לעשות את זה בצורה טובה ושיחזיק לאורך זמן, על ידע וכישורים צריך לשלם!

חבר מועדון 13925

פורסם

לאוטו שלי אפשר להשיג את כל הפחים חדשים לחלוטין אבל למשל אחד הפחחים שביקרתי אצלם הצחיק אותי שהוא אמר שהוא מעדיף להשאיר את החלקים הישנים כי יותר קל לו לייצא טלאי מאשר לתפור פחים חדשים.

לא ביקשתי פחחות ב5 אלף שקל אני מודע לסכומים וגם סביבות ה20 לא מפחיד אותי יותר מידי העניין שאני מעוניין בפחח שבאמת ידע מה הוא עושה בלי לחתוך פינות.

לגבי אלכס ביררתי עם כמה אנשים בתחום והיה עליו דעות מעורבות...

1969 Pontiac Firebird

פורסם
לאוטו שלי אפשר להשיג את כל הפחים חדשים לחלוטין אבל למשל אחד הפחחים שביקרתי אצלם הצחיק אותי שהוא אמר שהוא מעדיף להשאיר את החלקים הישנים כי יותר קל לו לייצא טלאי מאשר לתפור פחים חדשים.

לא ביקשתי פחחות ב5 אלף שקל אני מודע לסכומים וגם סביבות ה20 לא מפחיד אותי יותר מידי העניין שאני מעוניין בפחח שבאמת ידע מה הוא עושה בלי לחתוך פינות.

לגבי אלכס ביררתי עם כמה אנשים בתחום והיה עליו דעות מעורבות...

תראה, סע לאלכס ותראה עבודות שלו, בנוסף, לא רחוק ממנו יש מוסך פחחות שנקרא ידי זהב, גם שם ראיתי כמה עבודות אספנות מאוד מעניינות עם עבודה מאוד מקצועית ומדוייקת.

אם נתניה לא רחוק לך שווה לעשות סיבוב אפילו לצורך התרשמות.

אם אתה יכול להשיג את כל הפחים לדעתי שווה לך להחליף הכל ולקבל קוים ישרים ונקיים בלי גלים של פחח ישראלי מצוי.

חבר מועדון 13925

פורסם

ראיתי את הרכב במפגש נוקיה ובמצב כמו שלך בפחחות ולא שהמצב גרוע כ"כ. יש לי אלקמינו במצב דומה שמחכה לעבור פחחות הייתי נותן לפחח שיש לו זמן לעבוד על רכבים כאלו ובמחיר שפוי.הדעות בטח חלוקות אך ולאחר בדיקה וגם אחרי שראיתי תוצאות האופציה היא בני דודנו ויש לי 2 פחחים טובים ורצינים שעובדים מכל הלב. אחד מירושלים ואחד ליד כפר סבא.

פורסם

אני מרשה לעצמי להתפרץ לדלת פתוחה ולחדד מספר נקודות.

אם באלכס עסקינן, אין ספק שהעבודות שיצאו תחת ידו הם פשוט מושלמות

וגם המחיר בהתאם.

הרכב שלי עבר צביעה לפני שנה וחצי ונראה כאילו יצא מהתנור אתמול (טפו... טפו...)

לפני ששואלים את עצמנו כמה ולמה. יש לדעתי לתת את הדעת על עומק השיפוץ

ועומק היד בכיס. איתי היו עוד מספר חברים שעברו תחת ידו והיו מרוצים עד הגג...

מקצועיות זה דבר אחד ואישיות זה דבר שני.

כאחד שהחזיק בחייו לא מעט רכבי אספנות, בהרבה מאוד מקרים אנו ''נפרדים מהם''

הרבה לפני שאנחנו חושבים. ישנה התלהבות ראשונית של שיפוץ ברמת סדנת שיקום

ומטרה אחת: להגיע לרמת דיוק ושיפוץ מושלמים, עם הזמן והשנים לאחר השקעה כל כך

גדולה אנו נפרדים מהרכב הרבה לפני שהצבע הספיק לדהות מהשמש ולו במעט...

מה שאני רוצה לומר, שיש שיפוץ לכל החיים ומחירו בהתאם ויש שיפוץ טוב ל- 10

שנים ויש גם שיפוץ ל - 5 שנים.

נשאלת השאלה, האם נזכה להחזיק ברכב אספנות למעלה מעשרים או שלושים שנה על מנת שנווכח

באיכות שיפוצו? אם לא? חבל על השקעה של פחחות וצבע ב- 50.000 ש''ח,

אין חכם כבעל נסיון.

נקודה נוספת וחשובה לא פחות: ערך השיפוץ לא יכול לעלות על ערך הרכב, ההשקעה לעולם

לא תחזיר את עצמה.

ערב נפלא לכולכם.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

כמו שנאמר בהודעה "הקצרה" שמעל אין חכם כבעל ניסיון ועלות שיפוץ לא צריכה לעלות ולעבור את מחיר הרכב. אם אתה חושב שאתה היד האחרונה תנהג אחרת. יש שיפוצים מבחינת פחחות טובים מאוד וברמה גבוהה שלא עוברים את 10K בש"ח כמובן.

פורסם
ראיתי את הרכב במפגש נוקיה ובמצב כמו שלך בפחחות ולא שהמצב גרוע כ"כ. יש לי אלקמינו במצב דומה שמחכה לעבור פחחות הייתי נותן לפחח שיש לו זמן לעבוד על רכבים כאלו ובמחיר שפוי.הדעות בטח חלוקות אך ולאחר בדיקה וגם אחרי שראיתי תוצאות האופציה היא בני דודנו ויש לי 2 פחחים טובים ורצינים שעובדים מכל הלב. אחד מירושלים ואחד ליד כפר סבא.

ירושלים זה ששיפץ ליניב את האלקמינו? אם כן הבחור הפתיע אותי ביג טיים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...