Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי את מה שכתבתי בפורום ובעיקר אחרי שקראתי את התגובות למעשה שלי, אני מתנצל בזאת על המעשים ומבין שאלימות לא פותרת דבר. ההבנה הזאת באה אלי כתוצאה מהתגובות בפורום והתכתבות פרטית עם חברים בפורום. בכך השיג הפורום, בקשר אלי לפחות, את אחת ממטרותיו.

חשוב לי להשתייך לחבורה שכותבת כאן ואני בטוח שלהבא ההשתייכות הזאת תוביל אותי להבנה יותר עמוקה של הצדדים הלא אלימים בהובי שלנו ובחיים בכלל.

אני מבקש בזאת לחזור לפורום ומבטיח לחדול מכל פעולה אלימה הקשורה במכוניות העתיקות שלי ובכלל.

כתגובה למה שרשמתי לפני מספר שבועות:

פורסם

לא יודע איך להגיד לך את זה בעדינות, אבל אתה *****. הודתה בדבר עבירה, עכשיו הם כבר כן יכולים לז.... אותך אם הם ירצו.

יוני

כל היתר נמחק, ואם לא הבנת את הרמז על כללי הפורום ועידוד לאלימות, ועל מה בדיוק ירין התנצל, אולי תבין אחרי שאוציא לך כרטיס צהוב

בני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
לא יודע איך להגיד לך את זה בעדינות, אבל אתה אדיוט. הודתה בדבר עבירה, עכשיו הם כבר כן יכולים לז.... אותך אם הם ירצו.

גם אצלי השכנים מתלוננים ובוכים על ה"משאית" שחונה להם ברחוב ועל הבוץ בחניה, גם לי כבר שלחו פיקוח עירוני שינסה לחפש אותי איפה שהוא רק יכול וגם אני יודע מי בדיוק זה שהתלונן....

מאז שה"משאית" עמדה לו שבוע בפתח הבית הוא כבר לא מצייץ.

תעשה דברים, כנס באנשים אבל שיהייה חוקי, שלא ימצאו את הדרך לחפש אותך

יוני

לכל מהרי היד על ההדק (סליחה, על המקלדת), אנא פקחו עיניכם לרווחה,

וגלו ראו ודעו, כי זהו מכתב התנצלות, הבן אדם מתנצל, אז למה

צריך להתקיף אותו?

כל הכבוד לאדם שמודה בטעותו, ולעילא ולעילא אחד שעושה זאת בפומביי.

:idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

במסגרת תפקידי אני ניתקל לא פעם הסיכסוכים רבים ומגוונים, מהם אלימים בצורה יוצאת דופן ומהם מרגיזים סתם. משפחה ושכנים לא בוחרים, לכן הסכסוכים בין קבוצות הנ"ל הם הקשים מכולם. בכל סכסוך כזה, לפני שהוא יוצא משליטה, ניתן לערב גורם מקצועי ששמו "עמותת גישור ופישור" העמותה מורכבת מאנשי מקצוע בתחומים שונים, אשר מצלחים להגיע לפיתרונות יצירתיים, בכל תחום של סכסוך, לא פעם במקום העמדה לדין של הצדדים לסיכסוך, ניפתרה הבעיה לשביעות רצון מלאה של הצדדים, ואויבים בנפש הפכו לידידים. לא להאמין-אז לפני שבודקים "מי משתין יותר רחוק" כדי לקחת אוויר ולמצא פיתרון חדש כי תמיד מאחורי המשוגע הגדול ביותר נימצא מטורף גדול עוד יותר-(פרטים בכל תחנת מישטרה) -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בני, עדין לא הבנתי מה בדיוק "הדליק" אותך...

אני אשמח מאוד אם תשתף אותי.

יוני

פורסם

או תעשה כל דבר אלים ובתנאי שהוא חוקי.

או תחסום את הכניסה או תתחמק מפקחים או..וכו וכו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, מסכים איתך שהובי זה דבר טוב ויפה אבל מה לעשות שיש אנשים צרי עין שינסו להרוס לך כמה שהם יכולים רק בגלל שלהם אין ולך יש. בדר"כ גם את היכולת אין להם וזה מה שמקומם אותם.

צודק, הגזמתי קצת בתיאורים שלי.

יוני

פורסם

אבל תאמין לי, אם הייתי יודע מי אתה או איפה אתה גר (האמת שזה יהיה די קל לברר..) הייתי בכיף שולח מייל למנהל התחנה במקור המגורים שלך כדי שיעשה איזה ביקור אצלך.

עם כל כבוד ל"סליחה" שלך, אתה מודה בזה ש"בלשונך": שכן שלך נסע במונית לעבודה כי חתכת לו את הצמיגים או מה שזה לא יהיה...

אז עם כל הכבוד לסליחה שלך, היא שווה לXXX אם אתה לא לוקח אחריות, וכמו גבר הולך לשכן הזה ואומר לו שאתה מצטער, ושטעית, ושאתה לוקח אחריות, ומוכן לשלם לו על הנזקים.

ואם הוא יהיה גבר הוא יבחר לא להתלונן נגדך במשטרה.

(וגם אם כן, אתה שוב, תיקח אחריות, ותישא בתוצאות, כי אתה עשית משהו שהוא במילים הכי עדינות "בריונות לשמה")

ולכל חברי הפורום ולבני בעיקר, אמנם היתה פה התנצלות, אבל לא היתה לקיחת אחריות ולו במאום. אז בואו לא נהיה צבועים, להגיד סליחה יפה לא עולה גרוש, אבל בן- אדם שקם ומגלה שחתכו לו את הצמיגים, ימצא התנצלות כזו כיריקה בפנים ללא לקיחת אחריות אמיתית, ובעצם קבלת ה"סליחה" הזו מבלי לעודד \ לחייב לקיחת אחריות אמיתית, כמוה כעידוד המעשה.

רון.

-מוזעזע עדיין ממה שקראתי עכשיו, אני גם אטרח לצלם את המסך אחרי שיגור ההודעה. כי זה פשוט מרתיח אותי לקרוא כאלה דברים, כמו שאומרים "חשבתי שפה זה לא יקרה".-

ונ.ב. אחד לירין, מעל הבמה הפומבית הזו דווקא, אין לי שום ענין אישי נגדך, אבל יש לי המון נגד אנשים שמתחמקים מאחריות. אני לא עושה עם ההודעה שלך כלום, למרות שמשפטית יש לי כל זכות (ויש לי נסיון בנושא), אבל אני באמת סומך עליך, שאם הגעת למסקנה הזו בדבר ההתנצלות פה בפורום, אתה תדע גם לקחת אחריות ולדבר עם אותו שכן.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גם התנצלות והתנצלות פומבית היא לקיחת אחריות מוסרית למה שקרה.

אז אני מציע לכל יפי הנפש שלא מסוגלים לקבל את ההתנצלות של ירין כלשונה, ולא מבינים את התהליך שהבחור עבר מרגע כתיבת ההודעה המקורית עד להתנצלות, לשנן את הפתגם של "יפה שתיקה לחכמים".

ולירין, ברוך הבא.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...