Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חור באזור המצבר בגודל של חצי ס"מ

אני רוצה לתקן את זה לבד בלי צורך להגיע לפחח, לעשות לבד.

את המצבר עכשיו אני יודע איך לבודד אותו בצורה שלא יגרום נזק לריצפה אבל זה מאוחר ועכשיו אני בשבוע תיקונים ושיפורים לרכב עקב חופשת החג.

תודה

ישי

פורסם

אתה צריך לרתך פלח(חתיכת פח ) לריצפה ולצפות בזפת .

או להחליף את כל אזור המצבר מחיפושית אחרת (את זה כבר תשיג בפורום חיפושיות)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אתה צריך לרתך פלח(חתיכת פח ) לריצפה ולצפות בזפת .

או להחליף את כל אזור המצבר מחיפושית אחרת (את זה כבר תשיג בפורום חיפושיות)

כל אזור המצבר??

אני אומר חור בגודל של 2 גפרורים בקושי רואים את החור.

בשביל זה להחליף רציפה.

כנראה לא הבנת אותי.

פורסם

אני לא מכיר חיפושית - ואיזה אזור מדובר - אבל כמעט בטוח שכזה חור אפשר לסגור עם פיברגלס. אם האזור לא רקוב כולו - כזה חור אולי אפילו אפשר לסגור עם פרופוקסי.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

שייף את החור נקה חלודה שים ממיר חלודה {מח"ט}

ועכשיו יש כמה אופציות מלא בדבק ברזלים

או בחומר פחחים

או פיברגלס

בהצלחה

פורסם

לא חומר פחחים ולא פיבר כל אלו לא יעריכו ימים.יש לחתוך את הפח הנגוע ולרתח חתיחת פח חדשה ואח"כ לזפת.זאת יותר קל עם רתחת CO אך ניתן לעשות גם עם רתחת רגילה אך יותר קשה ליד לא מיומנת.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אפשר גם עם ברנר והרבה נסיון .. בהלחמת פחים

מה שאני לא בטוח זה עם איזה חומר להלחים ..

אני הייתי הולך על הלחמת נחושת שיוף וזיפוט רציני אחרי

פורסם

לפוצקין - אני לא יודע איזה נסיון יש לך בריתוך - אבל ידוע - שכל מקום שמרתכים - מתחמצן ומחליד אחרי זמן מה - פיברגלס בניגוד אליו - אם יודעים לעבוד איתו - מחזיק שנים על גבי שנים - הרבה יותר מפח. אז אם מדובר על תיקון קטן כזה של חור בגודל סנטימטר וחצי - ברור שעדיף פיבר גלס. ראיתי גם פחחים בחן"ל - שבכלל משפצים מכוניות שלמות - בפיבר.

העצה שלך לנקות בממיר חלודה והכול נכונה - אבל אני לא בטוח על חור כזה אם לא הרבה יותר טוב לתקן עם פיבר.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

חור קטן בד"כ נוצר בסביבה של פח שכבר "עייף" ודק. נדיר למצוא חור בגודל קטן שסביבתו לא רקובה אלא אם קדחו שם..

לגבי החלודה. אם מנקים כמו שצריך צובעים ביסוד וצבע מתאים וציפוי זפת רצוי זה יחזיק שנים רבות.בגדול חלודה מתחילה כשיש חומר ברמת חומציות כזו שתפגע בכיסוי המגן של הפחשבמקרה זה הוא הצבע ותהליכים שונים שעובר הפח,ברגע שציפוי זה נפגע הדרך מפה לחלודה קצר מאוד.

למה לא פיבר ושלל חומרים, מאותה סיבה שחומר פחחים לא סוגר חורים לאורך זמן:1.הוא חומר סופג לחות.2.גמישותו לא כמו של הפח מה שגורם לתזוזות שונות בין שני החומרים מה שגורם להם לאבד את הקשר אחד עם השני או לשבירה של החלש יותר שבמקרה זה זה החומר מילוי.

אותה סיבה עם פיבר, עם לא תופסים אותו בצורה נכונה ויש מספר שיטות כמו ניטים מיוחדים ודבקים מיוחדים זה לא יחזיק. עוד חורים בריצפה זה מתכון לצרות. נכון זמנית תיקון פיבר יחזיק אך בסביבת מצבר שקופץ ורוקד והרצפה שם גם ככה לא הכי עבה אני ממש בספק. אם יצא לך לראות סביבת מצבר בחיפושית זה ממש לא מקום סימפאטי לתיקון שכזה.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אם אין ברצונך להשקיע זמן בריתוכים ופחחות גדולה ומדובר בפתרון זמני, פעל כך:

נקה היטב את המקום עם הרבה סבון (בסיס) ומים, סביב החור הקטן קדח עוד כמה מילימטר עד לגלוי פח במצב טוב

צבע בצבע נגד חלודה ותן לזה להתייבש, לאחר היבוש, קח מרק אפוקסי (הפלסטלינה שמתקשה לבטון) הכנס לתוך

החור שיצרת לחץ היטב משתי הכיוונים ותן לזה להתייבש, לטש וצבע שוב בצבע נגד חלודה. אם אתה מעוניין להשקיע עוד התז

זפת מתרסיס בצורה יפה על המקום! יהיה לך שקט של כמה שנים מהמקום...עד לפחחות אמיתית!

ותבוא כבר למפגש לפני שתצטרך לתקן חור של 9MM...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...