Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהתחלתי להרכיב את הלמברטה שלי מחדש, כמובן שגיליתי שישנם אי אלו שהם חלקים אשר חסרים / לא הזמנתי / השד יודע מה.

במקום לקנות מפה ומשם באיביי, ולשלם לא מעט כסף על משלוחים, החלטתי שאת ההזמנה הזאת, אעשה בחנות.

פניתי לחנות BEEDSPEED.

לאחר שלא הצלחתי לארגן את ההזמנה דרך האתר שלהם, התקשרתי אליהם בטלפון, דיברתי שם עם בחור נחמד, אשר לקח ממני הזמנה של לא מעט פריטים (רובם ככולם קטנים).

הסיכום היה שהוא יישלח לי את החשבון למייל, אני אשלם דרך פייפל, ולאחר מכן החלקים יעשו את דרכם לארץ הקודש. עד כאן הכל טוב ויפה, ואפילו רגיל.

לאחר שלושה ימים שעברו ולא קיבלתי חשבונית למייל, התקשרתי שוב.

בכלל לא ידעו על מה אני מדבר, ואמרו שהכיטוב זה לעשות את ההזמנה דרך האתר.

אמרתי לעצמי: "יאללה, ננסה שוב", ואכן ניסיתי שוב, ועשיתי הזמנה דרך האתר שלהם.

לאחר 24 שעות, קיבלתי מהם מייל שאומר שחלק אחד לא נמצא במלאי, והם שואלים מה אני רוצה לעשות (מקובל בהחלט).

עניתי להם שאת החלק הזה אני רוצה לבטל, ושאת השאר יישלחו אליי.

עברו 48 שעות נוספות, ולא קיבלתי מהם חשבונית לתשלום.

התקשרתי שוב, והם אמרו שהם פשוט לא שמו לב שעניתי להם, והם כבר מוציאים לי חשבונית.

תוך שעה היתה חשבונית אצלי במייל, ועשר דקות לאחר מכן, כבר שילמתי.

חלפו שלושה ימים, וציפיתי כי אקבל מהם איזה מייל האומר כי החבילה בדרכה אליי, ואקבל את המספר (Tracking number) של החבילה.

לאחר שלושה ימים, שלחתי אליהם מייל ששואל האם החבילה יצאה, ואם יש להם איזה מספר למעקב אחריה.

בשלושת הימים הבאים לא קיבלתי מהם כל תגובה, אז התקשרתי שוב.

הם אמרו שתוך שעה זה יוצא לדואר, ומייד לאחר מכן, הם יישלחו לי את המספר המבוקש.

חלפו עוד יומיים בהם לא הגיע מייל, ושוב התקשרתי. שאלתי מה קורה עם החבילה.

לאחר בדיקות ממושכות, הם הגיעו למסקנה כי חסר להם עוד חלק מההזמנה שלי, והם פשוט לא מצאו דרך להתקשר אליי ולשאול אותי מה לעשות.

בשלב הזה ביטלתי את כל ההזמנה מהם.

ייאמר לזכותם, כי קיבלתי באופן מיידי זיכוי בפייפל, אך זאת נקודת האור היחידה שאני מוצא בשירות שלהם.

לידיעת הקוראים.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

או כפי שאבי היה אומר: "הזול הוא יקר..."

תמשיך לעבוד דרך איביי, קצת יותר יקר, אבל מסתבר שהרבה יותר זול...

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
היי יוני,

החלקים מBeedSpeed הם הודים במקור והאיכות לא משהו. הזמנתי דרכם וקיבלתי חלקים באיכות ירודה מאוד.

אם כך, טוב שהם לא שלחו, וטוב שביטלתי.... הזמנתי כעת מהאתר הגרמני (LTH), בהמלצת מישהו, מקווה ששם יהיה יותרטוב...

או כפי שאבי היה אומר: "הזול הוא יקר..."

תמשיך לעבוד דרך איביי, קצת יותר יקר, אבל מסתבר שהרבה יותר זול...

אני מכיר את המשפט בצורה שונה: "אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות בזול".

הבעיה באיביי היא מחיר המשלוחים לארץ.

כאשר צריך חלק אחד, זה באמת לא משמעותי, אך כאשר צריך עשרה חלקים, ואתה צריך לקנות אותם מעשרה מוכרים שונים, המחיר של המשלוח הופך למשמעותי ביותר, וכאן למעשה נעוצה הבעיה, מה גם שכבר יצא לי לקנות באיביי דברים שעל פניו היו איכותיים ובסופו של דבר התבררו כאיכות ירודה למדי.

פורסם

יוני,

בוא "ואקלקל" לך התרשמות על חנות אנגלית...

החנות הבאה מחזיקה גם חלקים ללמברטה (ועוד הרבה אחרים) ויש לי ניסיון טוב עימם

http://shop.wemoto.com/index.dyn

הם אמינים, משלוח מהיר ומחירים בתחום הסביר.

פורסם

רק שאין להם חלקים ללמברטה...

חוצמזה, ההתרשמות שלי היתה אך ורק מהחנות הספציפית הנ"ל, ואין לי ספק שיש גם יש חנויות טובות באנגליה.

• תוכן חדש...