Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני מעוניין לרכוש משאבת דלק חשמלית טבולה לרכב אמריקאי בעל מנוע סמול בלוק 305 V8 של GM דרך EBAY אך אין ברשותי כרטיס אשראי או יידע לגביי רכישות באתר, גלשתי ב EBAY ומצאתי את המשאבה המתאימה עבורי אך כפי שכבר ציינתי אין לי את האמצעים להזמינה דרך האתר.

האם יש כאן מישהו בעל יידע וניסיון רכישה מהאתר ובעל חשבון אשר יהיה מוכן לבצע את הרכישה עבורי ואני אשלם לו את מלוא הסכום במזומן?

אני מצרף את הקישור למשאיבה הספציפית שמצאתי דרך האתר http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Electric-Fuel-Pump-1985-92-Chevrolet-Camaro-IROC-Z28_W0QQitemZ170318879917QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item170318879917&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1205%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting וברצוני לדעת טרם סגירת העיסקה כמה המשאיבה הנ"ל תעלה לי בסה"כ כולל המישלוח והמיסים/מע"מ,מישהו בעל ניסיון יכול בבקשה לתת לי הערכת מחיר עבור רכישה כזאת?

אודה מאוד למי שיוכל לסייע לי בעניין בהקדם האפשרי.

אם מישהו יודע כמה משאבה כזאת עולה בארץ והאם ייצא לי בכלל משתלם להזמין דרך EBAY אני אשמח לשמוע.

ושוב תודה והמשך חג שמח לכל חבריי הפורום.

פורסם

חברים, כיצד מחשבים את המחיר הכולל של הרכישה כולל המיסים והמישלוח?

על המשאבת דלק הספציפית שצירפתי בלינק בהודעה הקודמת כתוב 40 דולר ,אז כמה כסף מזומן בשקלים עליי להכין בסה"כ?

אגב המשאיבה שבלינק חדשה לגמריי או משומשת?

עדיין מחפש מישהו בעל ניסיון בהזמנות מהאתר הזה ע"מ שייבצע את הרכישה עבורי וייקבל את כל הסכום במזומן מראש כמובן.

הרבה אנשים מהפורום מכירים אותי ויודעים שאין מה לדאוג אצלי מילה זה מילה מה שנסכם בינינו מראש זה בדיוק מה שיהיה.

פורסם

משאבה כזאת אמורה לעלות בסביבות 400 או 500 ש"ח [תברר באוטוליין]או כול חנות חלפים אחרת,לא שווה לקנות כזה בחו"ל או איביי ,על אחת כמה וכמה שאינך יודע מה מצבה.

פורסם

המשכתי לחפש ומצאתי באיביי משאבת דלק חדשה לגמריי מקורית של AC DELCO שמתאימה בדיוק לרכבי כפי שרואים בלינק המצורף.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/88-TO-92-CHEVY-CAMARO-V8-5-0-TBI-FUEL-PUMP-NEW_W0QQitemZ250277893527QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item250277893527&_trksid=p4506.m20.l1116#ebayphotohosting

מה דעתכם לא שווה לרכוש אותה דרך האתר?

כמה בדיוק המחיר שלה ייצא לאחר מישלוח ומכס,יש למישהו מושג?

אך אחד לא מוכן לבצע עבורי את הרכישה וההזמנה מכרטיס האשראי שלו ואני אתן לו את מלוא הסכום בשקלים במזומן מראש?

פורסם

לדעתי- לחפש קודם כל בארץ! אצלי החליפו משאבה כזאת בוואנדורה, נידמה לי משהו כמו 500 ש"ח לפני כמה שנים, לא זוכר בדיוק, אבל אפשר למצוא אותן. חוץ מזה- אם תשים לב- הבחור כותב, ששולח רק לארה"ב! כמובן, אפשר לנסות לשכנע- אבל יעלה לך הרבה יותר יקר המשלוח, שאלה שוב- האם זה שווה, לפני, שמבררים סופית שאין בארץ?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עלתה לך 500 ש"ח כולל העבודה במוסך או שרכשת אותה לבד מחנות חלפים והרכבת בעצמך?

אני מניח שאתה צודק ואכן ניתן למצוא בארץ כזאת אך חשבתי שאפשר לחסוך כמה גרושים מעיסקה שכזאת.

אחריי החג אני יעשה כמה טלפונים ואברר כמה היא עולה פה בארץ.

אגב כמה לחץ באר היא צריכה להיות ?

יש חברה מסוימת מומלצת שכדאי לחפש או כל תחליפית באה בחשבון?

פורסם

אני די בטוח, שהרכיבו לי גם ACDELCO, שזה ה"מקורי". אני חושב, שמשאבה עלתה ככה, ועבודה עוד משהו (והיה שם מה לעשות- פרוק מיכל דלק בוואנדורה! ). אני לא סגור על המחירים, עשיתי את זה בזמנו (שוב- לפני יותר משנתיים לדעתי) במוסך אפק ביפו, שמתעסק בעיקר עם רכבי 4X4. כולל עם מנועי V8!:-D:twisted: מאיפה הוא לקח משאבה- לא ממש עניין אותי...:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דיברתי עם חבר שהמליץ לי להזמין מהאתר SUMMIT ,נכנסתי לשם ומצאתי את המשאבה שמתאימה לרכבי של AC DELCO בעלות של 80 דולר כמובן שזה לפניי מישלוח ומכס כפי שרואים בלינק המצורף. http://store.summitracing.com/largeimage.asp?part=ACF-EP386&Prod=ACDelco+Electric+Fuel+Pumps&img=acf-ep386_cp.jpg

כמה היא אמורה לעלות אחריי הכל בשקלים?

האם מישהו התנסה עם רכישות מהאתר הנ"ל והוא אכן אמין ומומלץ?

האם הם שולחים חלפים גם לישראל?

מתברר שהמשאבה הזאת דיי יקרה בארץ ולכן אני עדיין מחפש לרכוש בחו"ל.

אך כפי שכבר ציינתי אין ברשותי כרטיס אשראי ואיני יכול לבצע את הרכישה דרך האתר ולכן אני פונה שוב בבקשה למי שיכול לסייע לי ולרכוש עבורי, ואת מלוא הסכום יקבל ממני מראש במזומן, אני מאוד אודה לו.

תודה רבה מראש וחג שמח לכולם.

פורסם

העולם פשוט ואתה מסבך אותו "סאמיט"ישלחו לך גם אם תהיה בערבות קאזחסטן,רוב המשאבות שלהם הם משאבות לרכבים בעלי הספק גבוה תתקשר לאוטוליין תקנה אחת ואל תתסתבך ותסבך את עצמך עם חלק פשוט שישנו בארץ ויותר זול ממה שתביא מחו"ל או מכול אתר כלשהו. בהצלחה.

פורסם

כלומר במקרה הזה החישוב הוא 70$ +35$ מיסים=105$ +15.5 מע"מ, הבנתי נכון?

בהנחה שמישהו מביא לי אותה איתו לארץ במזוודה יש צורך להצהיר עליה במכס, או שכדאי לסמוך על המזל ולנסות לעבור את המסלול הירוק בשלום ובכך למעשה חסכתי גם את המיסים וגם את המישלוח, מה אתם הייתם עושים במקרה כזה?

• תוכן חדש...