Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון קרבורטורים - כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מודע לכך שזה נשמע כמו לימוד שחיה בהתכתבות,

אבל, אני משוכנע שיש "קוים מנחים" והוראות כתובות איפושהו...

האם מישהו יכול להפנות לקישורים שמסבירים כיצד לכוון קרבורטורים של דלורטו (ספציפית על ספיידר, לא שזה משנה....)?

תודה,

סער.

פורסם

תגיע למפגש אלפא רומאו ביום שישי, קפה מצדה בסביבות 16:00, מאמין שיימצא מי שייתן דעתו על כך.

תוכל להגיע גם למפגש מועדון החמש בנוקיה בסביבות 18:00, גם שם יימצא מי שיודע.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מחזיר אותי לימי האלפטא 79....

נכון שזה כמו ללמוד שחיה בהתכתבות, אבל בכל זאת, שתדע.

כשאתה עומד מול הקרבורטורים, בצד ימין של הרכב, אמורה להיות צינורית דקה, היוצאת מדיזה שתקועה בבסיס של תושבת הגומי, של קרבורטור של צילינדר מספר 1. הימני ביותר.... את הדיזה הזו, שאמורה להיות פתוחה, לצורך סל"ד סרק, יש לפרק בעזרת מברג רגיל גדול. פרק, נקה היטב והתקן בחזרה. אחרי זה, אתה צריך מערכת וקום של 4 כניסות, עם "פקקים" לכניסת האויר לקרבורטורים, או לפחות אחד, בשביל להשוות את הוקום של ארבעת הקרבורטורים. בגדול, כשבית פילטר האויר מפורק, מצערת/צ'וק מפורקים, לא אמור להיות שום מגע של מתכת בין שני הקרבורטורים. זה חשוב,מאחר והחיבור היחיד שנשאר בניהם, זה בורג האיזון, באמצע, בין שניהם. הכוון שלו אמור להיות "סגירה עד למגע חשמלי", אותו תוכל לבדוק על ידי נורה פשוטה עם שני חוטים.אחרי שתעשה כן, תסגור את כל ברגי כוון התערובת לגמרי, תפתח שלשה וחצי סיבובים בדיוק, חבר את המצערת, תניע ותתחיל לבדוק וקום. כל הארבעה אמורים להיות זהים. הדבר תלוי בכוון שסטומים, קומפרסיה ונפילת לחץ. תחילה, בדוק האם יש הבדל בין השנים הקדמיים והאחוריים, כוון את בורג ההשוואה האמצעי בהתאם, עד לקבלת וקום זהה. רק אחרי זה, תתחיל לשחק עם כל אחד מברגי התערובת, עד לקבלת סל"ד אחיד לכל הארבעה. בדיקה נוספת, במקביל - הוצא את ארבעת חוטי ההצתה ממקומם על הפלגים והנח אותם ברפיון במקומם. כך תוכל, עם כפפות, להרים כל פעם שני חוטים בשביל לבדוק את "נפילת" הטורים בכל ביטול של שני צילינדרים....

כך זה היה נכון לאלפטה, בתקווה שזה נכון לספיידר שלך. בהצלחה.

ת'אמת, לך למכון קרבורטורים שמכיר ויש לו את הרצון והמכשור המתאים:wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

סער, אני מקווה שלא התעלפת מההסבר....:wink: או מהכוון עצמו...:lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
סער, אני מקווה שלא התעלפת מההסבר....:wink: או מהכוון עצמו...:lol::lol:

אני התעלפתי - (עדיף כבר מאייד אחד כפול) - סתם !!!:lol:

דורון - הסבר כזה מחלקים לשורות, כשבכל שורה פעולה אחת - ההסבר באמת מתאים לארבע מאיידים? נשמע מסובך

סער - בהצלחה.

מצא משה

• תוכן חדש...